Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 11:21, 8 Ιουλίου 2013 από την Mata (Συζήτηση | συνεισφορές) (Νέα σελίδα με '<center>file:Heroes.png</center> ==Μια πρώτη προσέγγιση== Οι Ήρωες είναι μια μονάδα όπως ακριβώς οι τακ...')
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Heroes.png


Μια πρώτη προσέγγιση

Οι Ήρωες είναι μια μονάδα όπως ακριβώς οι τακτικές που ήδη υπάρχουν με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν:


 • Οι Ήρωες δεν προσλαμβάνονται ή κατασκευάζονται σε ένα κτίριο.
 • Οι Ήρωες δεν πληρώνονται με πόρους, αλλά είτε με "Νομίσματα του Πολέμου" είτε με "Νομίσματα της Σοφίας", τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε από τις αποστολές νησιών.
 • Κάθε ήρωας έχει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες που μπορείτε να τις βρείτε στην περιγραφή του/της, κάθε μία ξεχωριστή ικανότητα από αυτές μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
 • Με την επένδυση πόρων, οι ήρωες μπορούν να φτάσουν σε νέα επίπεδα (μέχρι το επίπεδο 20), αυτό θα βελτιώσει τις τιμές τους και τις ειδικές δεξιότητες που έχουν ο καθένας ξεχωριστά.
 • Οι Ήρωες δεν δεσμεύονται σε ένα κόσμο του παιχνιδιού. Μπορείτε να τους μεταφέρετε μεταξύ των κόσμων δωρεάν και να κρατήσετε τον ήρωά σας για πάντα.
 • Οι Ήρωες δεν πεθαίνουν. Μετά από μια ήττα είναι απλώς πληγωμένοι και ανακτούν τις δυνάμεις τους με την πάροδο του χρόνου.
 • Οι Ήρωες δεν συνδέονται με τον πληθυσμό των πόλεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή και μέχρι 5 ήρωες ανά τον κόσμο την ίδια στιγμή, ανεξαρτήτως του διαθέσιμου πληθυσμού.
 • Οι Ήρωες μπορούν να προσληφθούν στις πόλεις, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν περισσότεροι από 2 ήρωες σε μια πόλη ταυτόχρονα.
 • Οι Ήρωες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν άλλες πόλεις ή άλλους παίκτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε δικές σας επιθέσεις ή σε δικές σας πόλεις.


.

Επισκόπηση Ηρώων

Μια νέα γραμμή μενού έχει προστεθεί στον πίνακα του παιχνιδιού, μπορείτε να την βρείτε ακριβώς κάτω από το χάρτη στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας. Αν κάνετε κλικ στη γραμμή (οπουδήποτε), ανοίγει η επισκόπηση Ηρώων.

Σημείωση: Προς το παρόν και μέχρι να εφαρμοστεί η νέα αυτή επιλογή στο παιχνίδι, θα χρησιμοποιηθούν εικόνες από τον αγγλικό σέρβερ. Ενδεχομένως οι εντολές θα έχουν διαφορετική μετάφραση.


Screen overviewhrwwn.jpg


Στην οθόνη Επισκόπηση Ηρώων μπορείτε να δείτε μερικές από τις πληροφορίες σχετικά με τους ήρωες που απασχολούν τον συγκεκριμένο κόσμο:

 • Το επίπεδο, την εικόνα και το όνομα ενός ήρωα
 • Την κaτάσταση του ήρωα: α)τραυματισμούς, β)σε μεταφορά, γ)έχει ανατεθεί σε άλλη πόλη, δ)στη μάχη
 • Τρέχοντες πόντοι εμπειρίας

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορείτε να έχετε στην κυριότητά σας όλους τους 5 ήρωες από την αρχή. Στα πρώτα στάδια υπάρχει μόνο 1 υποδοχή ήρωα διαθέσιμη. Μόνο μετά την επίτευξη πιο προχωρημένων επιπέδων πολιτισμού μπορεί να κερδίσετε περισσότερους ήρωες. Ωστόσο, η πέμπτη υποδοχή μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο με την καταβολή χρυσού ή κέρματα του πολέμου / σοφίας.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές καρτέλες σε αυτή τη νέα επισκόπηση.

Προσλαμβάνοντας έναν ΉρωαΚάνοντας κλικ στο μενού "Πρόσληψη", ένα νέο παράθυρο ανοίγει το οποίο θα έχει αυτή την εικόνα:

Screen recruit1.jpgΕάν επιθυμείτε να προσλάβετε έναν νέο ήρωα, μπορείτε απλά να πατήσετε το κουμπί "Κάλεσε". Μετά από αυτό θα παρουσιάζονται δύο ήρωες για να επιλέξετε, ένας από αυτούς από την κατηγορία "Ήρωας Πολέμου", ενώ το άλλο θα είναι ένας "Ήρωας της Σοφίας" - Μπορείτε να προσλάβετε μόνο έναν από τους δύο, οπότε επιλέξτε σωστά.

Screen recruit2.jpg

Η επιλογή που έχετε είναι τυχαία, αλλά εμφανίζονται μόνο ήρωες που δεν έχετε ήδη. Για να αποκτήσετε έναν "Ήρωα πολέμου" θα πρέπει να κερδίσετε "νομίσματα πολέμου", τα οποία μπορείτε να κερδίσετε με την επιτυχή ολοκλήρωση των αποστολών νησιού με επιθετικό τρόπο. Σε γενικές γραμμές, οι "Ήρωες πολέμου" είναι χρήσιμοι για κάθε είδους στρατιωτική δράση. Κάποιοι από τους ήρωες σε αυτή την κατηγορία είναι καλές υπερασπιστές, ενώ άλλοι υπερέχουν στην καθοδήγηση του στρατούς σας στη μάχη. Οι «Ήρωες της Σοφίας" προσλαμβάνονται με "νομίσματα της Σοφίας", τα οποία μπορείτε να πάρετε από την επιτυχή ολοκλήρωση των αποστολών νησιού με ειρηνικό τρόπο. Οι «Ήρωες της Σοφίας" συνήθως βοηθούν στη βελτίωση της οικονομίας των πόλεων σας, για παράδειγμα, έχουν μια θετική επίδραση στην χρόνους κατασκευής, στη παραγωγή των πόρων και παρόμοια.

Όταν επιλέγετε έναν ήρωα έχετε τη δυνατότητα να αρνηθείτε την προσφερόμενη επιλογή συνολικά, ή να αγοράσετε μια από τις εισηγμένες για τους ήρωες (και την καταβολή των απαιτούμενων κερμάτων). Ότι κι αν αποφασίσετε, θα πρέπει στη συνέχεια να περιμένετε 6 ώρες πριν να είστε σε θέση να καλέσετε έναν ήρωα και πάλι.

Παρεμπιπτόντως, θα συναντήσετε ήρωες που απαιτούν ένα βραβείο εκτός από τα νομίσματα. Αυτό αναφέρεται στην λίστα για τους αντίστοιχους ήρωες. Αν αντιμετωπίσετε τέτοια περίπτωση, υπάρχει μια ειδική διαδικασία που πρέπει να ολοκληρωθεί για να κερδίσετε αυτό το βραβείο. Κάθε ήρωας που υπάρχει απαίτηση ανάθεσης ειδικής αποστολής, έχει τη δική του ειδική διαδικασία, η οποία θα εμφανίζεται τυχαία. Όταν μια τέτοια διαδικασία χρειαστεί να ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη μαζί με όλες τις άλλες αποστολές σας στο νησί. Επιπλέον, θα έχει ένα δείκτη που θα εμφανίζεται στο χάρτη σε μια σταθερή θέση, όπως και στις άλλες αποστολές νησιών.

Ανάθεση ΗρώωνScreen assigning.jpg


Μπορείτε να ορίσετε μέχρι και 2 ήρωες σε μια πόλη. Ήρωες που έχουν εκχωρηθεί σε μια πόλη θα σας ωφελήσουν ως εξής:

 • Αν η πόλη δέχεται επίθεση, οι ήρωες θα υπερασπιστούν την πόλη όπως και κοινές μονάδες ξηράς.
 • Οι ειδικές ικανότητες κάποιων ηρώων μπορούν να ανατεθούν μόνο σε μια πόλη (όπως, για παράδειγμα, στην περίπτωση της Ανδρομέδας).

Η διαδικασία της ανάθεσης ενός ήρωα διαρκεί ακριβώς μία ώρα, είναι η ώρα την οποία ο ήρωας πρέπει να «κινηθεί προς την πόλη". Κατά το διάστημα αυτό ο ήρωας δεν θα μπορεί να αποφέρει ακόμα κανένα όφελος. Μπορείτε να αποσύρετε τον ήρωα από μια πόλη οποιαδήποτε στιγμή.

Εάν η πόλη σας κατακτηθεί, οι ήρωες αυτομάτως θα αποσπαστούν και θα απελευθερωθούν, αλλά θα μείνουν πάντα στην κατοχή σας.

Μετακινώντας τον Ήρωα

Screen transfer.jpg

Για να ολοκληρώσετε τη συλλογή των ηρώων σας, ακόμη και αν έχουν κατακτηθεί οι πόλεις σας ή έχετε αρχίσει να παίζετε σε ένα νέο κόσμο, υπάρχει δωρεάν μεταφορά των ηρώων!

Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να μετακινήσετε ήρωες από τον κόσμο που τον προσλάβατε, στον κύριο λογαριασμό σας (αυτό είναι ο λογαριασμός με τον οποίο συνδέεστε). Μετά από 3 ώρες ακριβώς η μετάβαση έχει ολοκληρωθεί. Θα μπορείτε στη συνέχεια να τον προσλάβετε σε έναν άλλο κόσμο και από εκεί να δείτε όλους τους ήρωες που έχετε στην κατοχή σας στους άλλους κόσμους παίζετε ή στον κύριο λογαριασμό σας. Ήρωες που δεν δεσμεύονται σε άλλους κόσμους μπορείτε πλέον να τους μεταφέρετε στο νέο κόσμο σας με ένα απλό κλικ του ποντικιού,η μεταφορά πάντα θα χρειάζεται άλλες 3 ώρες. Οι Ήρωές σας θα κρατήσουν τα επίπεδα τους και τους πόντους εμπειρίας, ακόμη και μετά τη μεταβίβαση τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρηθούν πριν από τη μετάβαση:

 • Ένας ήρωας ο οποίος έχει εμπλακεί σε μια μάχη δεν μπορεί να μεταφερθεί στον κύριο λογαριασμό.
 • Ένας ήρωας που είναι τραυματίας δεν μπορεί να μεταφερθεί στον κύριο λογαριασμό.
 • Εάν θέλετε να μετακινήσετε έναν ήρωα στην ενεργό κόσμο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον μία ελεύθερη υποδοχή ήρωα διαθέσιμη. Αλλιώς θα πρέπει να ξεκλειδώσετε μια άλλη υποδοχή ήρωα ή (αν έχουν ήδη φτάσει το μέγιστο) να μεταφέρετε έναν άλλο ήρωα στον κύριο λογαριασμό σας και να περιμένετε 3 ώρες μέχρι μια υποδοχή να έχει απελευθερωθεί.

Σημείωση: Εάν ένας κόσμος τελειώνει ή αν έχετε ηττηθεί, όλοι οι ήρωες αυτού του κόσμου αυτομάτως θα μεταφερθούν στον κύριο λογαριασμό σας, κάτι που εγγυάται ότι οι Ήρωές σας θα είναι στη διάθεσή σας για μια νέα προσπάθεια.

Συμβούλιο των Ηρώων

Αν κάνετε κλικ στην καρτέλα "Συμβούλιο" θα είστε σε θέση να δείτε όλους τους Ήρωες που υπάρχουν στο παιχνίδι, μαζί με όλα τα στατιστικά τους.


HeroesCouncil.png

Οι Ήρωες

Ήρωες Πολέμου

Πινακαςηρωωνπολεμου.jpg


Ήρωες Σοφίας

Πινακαςηρωωνσοφιας.jpg
ΣΣ: Θα υπάρξουν αλλαγές όταν ενεργοποιηθεί η εφαρμογή. Προς το παρόν αυτή είναι μια πρώτη εικόνα προς ενημέρωση.