Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Heroes banner.png

Τρέχοντα ζητήματα

Καθώς "οι Ήρωες" βρίσκονται στο στάδιο της δοκιμαστικής λειτουργίας, παρατίθενται εδώ ορισμένα τρέχοντα ζητήματα (όχι προβλήματα!) του μηχανισμού του παιχνιδιού που υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό:

 • Μερικοί παίχτες πιστεύουν ότι η στρατολόγηση και αναβάθμιση των ηρώων θέλει αρκετό χρόνο. Το θέμα εξετάζεται προσεκτικά και είναι πιθανόν στο μέλλον να προστεθούν νέοι τρόποι για να κερδίζετε επιπλέον Νομίσματα Πολέμου ή Σοφίας.

Εισαγωγή

Οι Ήρωες είναι μια μονάδα όπως ακριβώς οι τακτικές που ήδη υπάρχουν με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν:

 • Οι Ήρωες δεν στρατολογούνται σε κάποιο κτίριο. Δείτε παρακάτω σχετικά με την στρατολόγηση των Ηρώων.
 • Οι Ήρωες χρειάζονται τους συνηθισμένους πόρους για να τους αποκτήσετε, αλλά "Νομίσματα του Πολέμου" ή "Νομίσματα της Σοφίας", τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε από τις αποστολές νησιών.
 • Κάθε ήρωας μία ξεχωριστή ικανότητα που μπορείτε να την βρείτε στην περιγραφή του/της, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
 • Με την επένδυση πόρων, οι ήρωες μπορούν να φτάσουν σε νέα επίπεδα (μέχρι το επίπεδο 20) και αυτό θα βελτιώσει τις τιμές τους και τις ξεχωριστές ικανότητες που έχει ο καθένας.
 • Οι Ήρωες δεν χάνονται κάνοντας επανεκκίνηση σε ένα Κόσμο.
 • Οι Ήρωες δεν πεθαίνουν. Μετά από μια ήττα είναι απλώς πληγωμένοι και ανακτούν τις δυνάμεις τους με την πάροδο του χρόνου.
 • Οι Ήρωες δεν συνδέονται με τον πληθυσμό των πόλεων.
 • Οι Ήρωες μπορούν να τοποθετηθούν σε πόλεις, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν 2 ή περισσότεροι ήρωες σε μια πόλη ταυτόχρονα.
 • Οι Ήρωες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν άλλες πόλεις ή άλλους παίκτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε δικές σας επιθέσεις ή σε δικές σας πόλεις. Επίσης δεν παραμένουν μέσα στην εχθρική πόλη κατά την πολιορκία.
 • Μόλις μία επίθεση ολοκληρωθεί ο Ήρωας επιστρέφει άμεσα στην πόλη του, χωρίς να υπάρχει χρονικό διάστημα επιστροφής.

Επισκόπηση Ηρώων

Ένα νέο στοιχείο επιλογής έχει προστεθεί για τους Ήρωες, μπορείτε να το βρείτε ακριβώς κάτω από την εικόνα του Θεού στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας. Αν πατήστε εκεί, σας ανοίγει το παράθυρο της Επισκόπησης των Ηρώων σας.

Hero overview.jpg

Στο παράθυρο Επισκόπησης Ηρώων μπορείτε να δείτε ορισμένες πληροφορίες για τους Ήρωες που κατέχετε:

 • Επίπεδο, εικόνα, τύπο και όνομα ήρωα.
 • Κατάσταση: Πληγωμένος, πόλη που έχει τοποθετηθεί (ή "τρέχει" η διαδικασία τοποθετήσεώς του), σε μάχη.
 • Τρέχοντες πόντοι εμπειρίας.

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να κατέχετε όλους τους Ήρωες από την αρχή. Στα πρώτα στάδια θα υπάρχει μόνο μία (1) θέση διαθέσιμη. Για κάθε επιπλέον επίπεδο πολιτισμού, θα παίρνετε και μία επιπλέον θέση ήρωα. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε μία επιπλέον θέση, με την καταβολή 250 χρυσών νομισμάτων.

Αργότερα επίσης θα υπάρξουν νέοι αποκλειστικοί Ήρωες, τους οποίους θα μπορείτε να κερδίσετε κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων ή με άλλο τρόπο. Οι αποκλειστικοί Ήρωες πάντα θα έχουν την δική τους θέση στην επισκόπηση, αλλά δεν θα μπορείτε να τους αγοράσετε με την καταβολή νομισμάτων. Ωστόσο, όλοι οι αποκλειστικοί Ήρωες θα γίνουν κανονικοί Ήρωες λίγους μήνες μετά την εισαγωγή τους στο παιχνίδι.

Οι πληγωμένοι Ήρωες θέλουν 18 ώρες (διαιρούμενο το διάστημα αυτό με την ταχύτητα του Κόσμου) μέχρι να θεραπευτούν τελείως. Κατά την περίοδο αυτή μπορείτε πάντα να ανεβάζετε το επίπεδό του (της) και θα σας παρέχει τις υπηρεσίες του στην πόλη που τυχόν έχει τοποθετηθεί. Δεν μπορεί όμως να πολεμήσει είτε σε επίθεση, είτε σε άμυνα.

Όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλές λειτουργίες και σελίδες σε αυτό το παράθυρο επισκόπησης. Ακολουθεί μία περιγραφή αυτών.

Τα νομίσματα

Παρατηρείστε ότι η λειτουργία των Ηρώων συνδέεται με μία νέα κατηγορία πόρων:

Hero coins.jpg

Τα μπλε είναι τα Νομίσματα της Σοφίας, ενώ τα κόκκινα είναι τα Νομίσματα του Πολέμου. Θα τα χρειαστείτε για να στρατολογήσετε Ήρωες και για να αναβαθμίσετε τους ήδη κατεχόμενους! Για να κερδίσετε αυτά τα πολύτιμα νομίσματα, πρέπει αν ολοκληρώσετε Αποστολές του Νησιού. Ο τύπος των νομισμάτων που θα λάβετε εξαρτάται από τις αποφάσεις σας! Επίσης να θυμάστε ότι κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει την ίδια ποσότητα νομισμάτων ανά ημέρα, όταν ολοκληρώσει όλες τις διαθέσιμες Αποστολές Νησιού. Αν οι Αποστολές εμφανίζονται πιο αραιά, λόγω των πολλών βαθμών που έχετε σαν παίκτης, τότε θα λαμβάνετε περισσότερα νομίσματα ανά Αποστολή έτσι ώστε στο τέλος ο καθένας να μπορεί να κερδίσει μέχρι 24 νομίσματα ανά ημέρα.

Στρατολόγηση Ήρωα

Κάνοντας κλικ στο μενού "Πρόσληψη", ανοίγει ένα νέο παράθυρο, το οποίο θα έχει αυτή την μορφή:

Hero recruiting.jpg


Συνήθως θα βλέπετε έναν Ήρωα Πολέμου και έναν Ήρωα Σοφίας να διατίθενται προς στρατολόγηση. Οι διαθέσιμοι Ήρωες αλλάζουν τα μεσάνυχτα. Αν επιλέξετε να στρατολογήσετε έναν από τους δύο, ο άλλος θα εξαφανιστεί ταυτόχρονα. Μπορείτε να κάνετε άμεση ανανέωση των διαθέσιμων Ηρώων, δίνοντας 50 χρυσά νομίσματα, αντί να περιμένετε μέχρι τα μεσάνυχτα.
Η διαθεσιμότητα των Ηρώων είναι τυχαία, αλλά σας προσφέρονται μόνο Ήρωες που δεν έχετε ήδη στρατολογήσει. Για να πάρετε έναν Ήρωα Πολέμου πρέπει να να δαπανήσετε Νομίσματα Πολέμου, που τα κερδίζετε ολοκληρώνοντας τις Αποστολές Νησιού με επιθετικό τρόπο. Γενικά οι Ήρωες Πολέμου είναι καταλληλότεροι για στρατιωτικές δράσεις. Μερικοί από αυτούς είναι καλοί στην άμυνα, ενώ άλλοι είναι εξαίρετοι στο να οδηγήσουν τα στρατεύματά σας στη μάχη. Οι Ήρωες Σοφίας από την άλλη, χρειάζονται Νομίσματα Σοφίας για να στρατολογηθούν, τα οποία τα αποκτάτε από τις Αποστολές Νήσου που ολοκληρώνετε με ειρηνικό τρόπο. Οι Ήρωες Σοφίας συνήθως βελτιώνουν την οικονομία των πόλεων, όπως π.χ. συντομεύοντας τους χρόνους αναβάθμισης των κτηρίων, ενισχύοντας την παραγωγή υλών και αντίστοιχα.

Ανταλλαγή Νομισμάτων

Hero coinexchange.jpg

Αν κάποια στιγμή σας λείπουν μερικά Νομίσματα Ηρώων ενός εκ των δύο τύπων, για να μπορέσετε να στρατολογήσετε αυτόν που θέλετε, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή νομισμάτων. Σας επιτρέπει να ανταλλάξετε Νομίσματα Πολέμου με Νομίσματα Σοφίας με ισοτιμία 2:1 και αντίστροφα. Αν και με αυτόν τον τρόπο έχετε μία μικρή απώλεια Νομισμάτων, αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη όταν εμφανιστεί στη στρατολόγηση ο Ήρωας που επιθυμείτε και σας λείπουν μόνο μερικά νομίσματα.

Αναβάθμιση Ηρώων


Hero leveling.jpg


Εάν πατήσετε κλικ πάνω στο μικρό κουμπί, δίπλα από την μπάρας εμπειρίας, ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αναβάθμιση του επιλεγμένου Ήρωα. Αυτό το παράθυρο θα δείχνει όλες τις μεταβολές που θα υπάρχουν μετά την αναβάθμιση, καθώς επίσης και το απαιτούμενο ποσό νομισμάτων (Πολέμου ή Σοφίας) για το επόμενο επίπεδο. Τα βασικά στατιστικά (άμυνα-επίθεση) θ' αυξηθούν, όπως και η ξεχωριστή ικανότητα του ήρωα!

Στρατολογώντας έναν Ήρωα


Στην αυτή την επισκόπηση μπορείτε να ορίσετε μόνο έναν ήρωα σε κάθε πόλη. Ήρωες που έχουν εκχωρηθεί σε μια πόλη θα σας δώσουν δύο πλεονεκτήματα:

 • Αν η πόλη δέχεται επίθεση ο ήρωας θα υπερασπιστεί την πόλη, όπως ακριβώς οι χερσαίες μονάδες.
 • Οι ειδικές ικανότητες των ηρώων μπορούν να αναπτυχθούν μόνο όταν ο Ήρωας είναι μέσα στην πόλη.

Η διαδικασία ανάθεσης ενός ήρωα διαρκεί μέχρι και 6 ώρες (διαιρούμενο με την ταχύτητα του κόσμου), είναι η ώρα που χρειάζεται ο ήρωας για να μετακινηθεί στην πόλη. Κατά το διάστημα αυτό ο ήρωας δεν θα μπορεί ν' αποφέρει οφέλη. Μπορείτε να αποσύρετε έναν ήρωα από μια πόλη οποιαδήποτε στιγμή.

Εάν η πόλη σας κατακτηθεί, ο ήρωας απελευθερώνεται αυτόματα.

Για την δική σας ευκολία, μπορείτε επίσης να δείτε, εάν ένας ήρωας έχει εκχωρηθεί σε μία πόλη σας, στο στοιχείο του δεξιού μενού, (κάτω από τον Θεό). Εκεί θα αναφέρει επίσης εάν ένας ήρωας αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας ή μετακινείται σε κάποια επίθεση.

Συμβούλιο Ηρώων


Τέλος, αν πατήσετε κλικ πάνω στο Συμβούλιο, θα μπορείτε να δείτε όλους τους Ήρωες του παιχνιδιού καθώς και τα στατιστικά τους.

Hero council.jpg


Λίστα Ηρώων


Ήρωες Πολέμου
Ήρωας Περιγραφή Στατιστικά
Κόστος Επίπεδο 1 Επίπεδο 20
Atalanti.jpg

Αταλάντη

Στο επίπεδο 1, ο στρατός οδηγούμενος από την Αταλάντη κινείται κατά 11% πιο γρήγορα. Αυτό ισχύει για όλες τις στρατιωτικές μονάδες. Στο επίπεδο 20, η αξία αυτή αυξάνεται στο 30%. 105 Νομίσματα Πολέμου 220 Επίθεση 600 Επίθεση
40 Ταχύτητα 66 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 180 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 55 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 150 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Herohector.jpg

Έκτορας

Στο επίπεδο 1, οι ξιφομάχοι και οι εκσφενδονιστές έχουν 11% αυξημένες επιθετικές και αμυντικές αξίες όσο μάχονται στο πλευρό του Έκτορα. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 30%.
Αυτός είναι ένας αποκλειστικός ήρωας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον Έκτορα στην εκδήλωση "Μάχη της Τροίας".
Δωρεάν 99 Επίθεση 270 Επίθεση
14 Ταχύτητα 165 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 450 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 165 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 450 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 121 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 330 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Helena.jpg

Ελένη

Εξέγερση Όταν η Ελένη συνοδεύει έναν στρατό για να προκαλέσει μια επανάσταση, ο χρόνος μέχρι να εξεγερθεί η πόλη μειώνεται κατά 5.5%. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 15%.

Κατάσταση Όταν η Ελένη συνοδεύει έναν στρατό κατάκτησης, ο απαιτούμενος χρόνος κατάκτησης μειώνεται κατά 5.5%. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 15%.
105 Νομίσματα Πολέμου 44 Επίθεση 120 Επίθεση
12 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Hraklis.jpg

Ηρακλής

Στο επίπεδο 1, όταν ο Ηρακλής κερδίσει μια έντιμη μάχη, θα λάβετε άμεσα 22 πόντους εύνοιας για τον Θεό που λατρεύει η πόλη σας. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί στο 60. Θα λάβετε την εύνοια, μόνο αν κερδίσετε τουλάχιστον 50 πόντους μάχης. 85 Νομίσματα Πολέμου 209 Επίθεση 570 Επίθεση
18 Ταχύτητα 99 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 270 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
200 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 143 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 390 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Jason.jpg

Ιάσωνας

Οι επιτιθέμενες μονάδες μπορούν να μεταφέρουν επιπλέον 22% πρόσθετη λεία όταν συνοδεύονται από τον Ιάσωνα. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 60%. 45 Νομίσματα Πολέμου 176 Επίθεση με διατρητικό όπλο 480 Επίθεση με διατρητικό όπλο
12 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Leonidas.jpg

Λεωνίδας

Στο επίπεδο 1, όταν ο Λεωνίδας υπερασπίζεται μία πόλη, όλες οι μονάδες υποστήριξης θα έχουν αυξημένες αξίες κατά 5.5%. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 15%. 110 Νομίσματα Πολέμου 44 Επίθεση με διατρητικό όπλο 120 Επίθεση με διατρητικό όπλο
12 Ταχύτητα 143 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 390 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
30 Λεία 143 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 390 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 110 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 300 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Urephon.jpg

Ουρεφών

Στο επίπεδο 1, οι μυθικές μονάδες θα έχουν αυξημένες τις αξίες τους κατά 5,5%, όταν θα μάχονται με οδηγό τον Ουρεφών. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 15%. 95 Νομίσματα Πολέμου 66 Επίθεση με διατρητικό όπλο 180 Επίθεση με διατρητικό όπλο
20 Ταχύτητα 77 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 210 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 88 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 240 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Zuretha.jpg

Ζουρέθα

Στο επίπεδο 1, τα μαχητικά πλοία θα αυξήσουν τις αξίες τους κατά 5.5% όταν θα πολεμούν μαζί με την Ζουρέθα. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 15%. 95 Νομίσματα Πολέμου 110 Επίθεση με κρουστικό όπλο 300 Επίθεση με κρουστικό όπλο
13 Ταχύτητα 77 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 210 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 66 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 180 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Ήρωες Σοφίας
Ήρωας Περιγραφή Στατιστικά
Κόστος Επίπεδο 1 Επίπεδο 20
Andromeda.jpg

Ανδρομέδα

Στο επίπεδο 1, όσο η Ανδρομέδα θα προστατεύει την πόλη, η βασική παραγωγή πόρων θα αυξηθεί κατά 16.5% στην πόλη αυτή. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 45%. Δωρεάν 33 Επίθεση με διατρητικό όπλο 90 Επίθεση με διατρητικό όπλο
15 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
10 Λεία 110 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 300 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Cheiron.jpg

Χείρων

Στο επίπεδο 1, όσο ο Χείρων θα προστατεύει την πόλη, θα μειωθεί το κόστος και ο χρόνος κατασκευής των οπλιτών κατά 22%. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 60%. 105 Νομίσματα Σοφίας 66 Επίθεση 180 Επίθεση
16 Ταχύτητα 121 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 330 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 132 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 360 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 121 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 330 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Democritus.jpg

Δημόκριτος

Στο επίπεδο 1, όταν ο Δημόκριτος ανατίθεται σε μία πόλη, υπάρχει μια πιθανότητα κατά 22% να διπλασιαστεί η διάρκεια των εφαρμοσμένων θετικών αποτελεσμάτων μέσω των αντικειμένων. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 60%.
Αυτός είναι ένας αποκλειστικός Ήρωας. Μπορείτε να τον αποκτήσετε στην εκδήλωση "Το καζάνι του Δημόκριτου".
Δωρεάν 66 Επίθεση με διατρητικό όπλο 180 Επίθεση με διατρητικό όπλο
10 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Ferkyon.jpg

Φερκυών

Στο επίπεδο 1, όσο ο Φερκυών θα προστατεύει την πόλη, όλες οι χερσαίες μονάδες θα στρατολογούνται κατά 11% πιο γρήγορα σε αυτή την πόλη. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 30%. 70 Νομίσματα Σοφίας 55 Επίθεση 150 Επίθεση
12 Ταχύτητα 132 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 360 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 132 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 360 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 121 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 330 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Odysseus.jpg

Odysseus

While Odysseus is assigned to a town, he will reduce the costs and recruitment time of swordsmen by 22%. At level 20, this increases to 60%. 115 Coins of Wis.png 143 Επίθεση 390 Επίθεση
14 Ταχύτητα 154 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 420 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 110 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 300 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 143 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 390 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Orpheus.jpg

Ορφέας

Στο επίπεδο 1, όσο ο Ορφέας θα προστατεύει την πόλη και διοργανώσετε ένα φεστιβάλ για να κερδίσετε ένα πόντο πολιτισμού, υπάρχει μια πιθανότητα κατά 33% να κερδίσετε έναν επιπλέον πόντο πολιτισμού. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξήσει την πιθανότητα κατά 90%. 75 Νομίσματα Σοφίας 44 Επίθεση με εκηβόλο όπλο 120 Επίθεση με εκηβόλο όπλο
13 Ταχύτητα 99 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 270 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
5 Λεία 110 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 300 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Terylea.jpg

Τερίλεια

Στο επίπεδο 1, όσο η Τερίλεια θα προστατεύει την πόλη, η βασική παραγωγή σε ασημένια νομίσματα θα αυξηθεί κατά 44% σε αυτή την πόλη. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 120%. 65 Νομίσματα Σοφίας 33 Επίθεση με διατρητικό όπλο 90 Επίθεση με διατρητικό όπλο
12 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
10 Λεία 88 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 240Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 132 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 360 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο