Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Ήφαιστος, ο θρυλικός σιδηρουργός των Θεών, θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής αυτής εκδήλωσης. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες του για να κερδίσετε μοναδικά δώρα!

Hephaestus forge 01.jpg

Θεϊκές σφαίρες

Για να λάβετε τα δώρα που έχει κατασκευάσει ο Ήφαιστος για εσάς, θα χρειαστείτε σφαίρες, οι οποίες είναι εμπλουτισμένες με θεϊκή ενέργεια. Οι κάτοικοι της πόλης σας θα βρίσκουν τις Θεϊκές σφαίρες περιστασιακά, εκτελώντας απλώς τις καθημερινές τους αποστολές. Αυτό περιλαμβάνει το κτίσιμο των κτηρίων, τις έρευνες, την κατασκευή μονάδων, τα ξόρκια, καθώς επίσης επιθέσεις και άμυνες.

Hephaestus forge 01.jpg

Σημείωση: Προσοχή, στους κόσμους με Ήρωες οι ανταμοιβές διαφοροποιούνται!

Hephaestus forge 02.jpg

Η πιθανότητα να λάβετε μια σφαίρα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η συνολική εικόνα σας στο παιχνίδι, (π.χ. έχοντας στην κατοχή σας λίγες πόλεις, σημαίνει ότι θα έχετε περιορισμένο αριθμό δραστηριοτήτων, οπότε και οι πιθανότητες εύρεσης σφαιρών θα αυξάνονται σταδιακά), την ταχύτητα του κόσμου και την κλιμακούμενη δράση. Για παράδειγμα, εάν στρατολογήσετε ένα μεγάλο αριθμό μονάδων, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε σφαίρες, από το να στρατολογήσετε έναν μικρότερο αριθμό.

Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορείτε να λάβετε μέχρι 10 σφαίρες την ημέρα. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα εξαναγκαστεί να επαναλαμβάνει άσκοπες ενέργειες.

Επίσης, θα μπορείτε να αγοράζετε με χρυσό, πακέτο όπου θα περιέχει Θεϊκές σφαίρες. Η τιμή του πακέτου θα είναι 50 χρυσά αρχικά, και θα αυξάνεται με κάθε αγορά, λαμβάνοντας υπόψιν ότι η τιμή θα μηδενίζεται τα μεσάνυχτα και θα επανέρχεται στα 50 χρυσά.

Ανοίγοντας τα μπαούλα

Ο Ήφαιστος προσφέρει 3 διαφορετικά μπαούλα και είναι δική σας επιλογή να διαλέξετε κάποιο από αυτά.Κάθε μπαούλο έχει την δική του τιμή και το δικό του σετ δώρων. Όσο πιο ακριβό είναι το μπαούλο, τόσο καλύτερα και πιο ισχυρά θα είναι τα δώρα που θα περιέχει.

Όταν θα ανοίξετε κάποιο μπαούλο, το ποσό των σφαιρών θα αφαιρεθεί και αυτομάτως θα λάβετε ένα από τα δέκα διαφορετικά δώρα.Το αποτέλεσμα θα είναι τυχαίο. Το κάθε δώρο θα είναι ισάξιο με τα υπόλοιπα του ανοιγμένου μπαούλου.Υπάρχει μία πιθανότητα 10% να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο δώρο από το ανοιγμένο μπαούλο.

Το δώρο που θα έχει κατασκευάσει και επιλέξει ο Ήφαιστος για εσάς, θα αιωρείται πάνω από το μπαούλο μέχρι να το παραλάβετε πατώντας με το ποντίκι επάνω του.Δώρα που δεν έχουν παραληφθεί, θα εξαφανίζονται μετά το πέρας της εκδήλωσης. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα δεύτερο μπαούλο, αφού όμως έχετε παραλάβει το δώρο από το προηγούμενο που έχετε ανοίξει.

Hephaestus forge 03.jpg

Σημείωση: Προσοχή, στους κόσμους με Ήρωες οι ανταμοιβές διαφοροποιούνται!

Hfaistos gold rewards.png

Μπάρα προόδου

Ανάλογα την ποσότητα των επενδεδυμένων Θεϊκών σφαιρών, η μπάρα προόδου για την εκδήλωση αυτή, θα γεμίζει σταδιακά. Μόλις φτάσετε το επιθυμητό νούμερο, θα μπορείτε να επιλέξετε τα αντίστοιχα δώρα:


Επενδεδυμένες σφαίρες Βραβείο σε κανονικούς κόσμους Βραβεία σε κόσμους Ηρώων
40 Δωρεάν Αρχιέρεια για 2 εβδομάδες 30 νομίσματα σοφίας & 30 νομίσματα πολέμου
85 Ένας πόντος πολιτισμού Τον αποκλειστικό ήρωα Ιάσονα (ο οποίος θα αποκτηθεί με την δική του θέση)