Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πίσω: Κτίρια

Περιγραφή:

Στην αγορά μπορείς να πάρεις πληροφορίες για τον στρατό μέσα και έξω από την πόλη. Εδώ μπορείς να δεις επίσης και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις τον πολιτών της πόλης επίσης μπορείς να ετοιμάσεις τα επιθετικά/αμυντικά σου σχέδια στον προσομοιωτή

Στρατός Αναφορές:

Στην αγορά μπορείς να πάρεις πληροφορίες για τον στρατό μέσα και έξω από την πόλη. επίσης μπορείς να ετοιμάσεις τα επιθετικά/αμυντικά σου σχέδια στον προσομοιωτή.

Προσομοιωτής:

Στον προσομοιωτή μπορείς να δεις αν νικάει ο αμυνόμενος η ο "επιτεθομενος" σε μεγάλους στρατούς , που βάζεις εσύ. Έτσι μπορείς να πάρεις μια ιδέα αν the νικήσεις η θα χάσεις από ένα αντίπαλο.

Πόντοι πολιτισμού:

Στην αγορά μπορείς να διοργανώσεις διαφορες εορτές, για να κερδίσεις πόντους πολιτισμού. Πόντοι πολιτισμού είναι αναγκαίοι για να κατακτήσεις άλλες πόλεις η για να χτίσεις μια νέα αποικία χρειάζεσαι να ανεβάσεις ένα πόντο πολιτισμού. Το αρχικό είναι 2 πόντοι πολιτισμού αυτό σημαίνει ότι μπορείς να χτίσεις μια μονο αποικία η να καταλάβεις μια άλλη πόλη μονο. Στον πινακα παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τους πόντους πολιτισμού που έχουμε στην αρχή αλλα και πως μπορούμε να τους ανεβάσουμε.


Eπίπεδο πολιτισμού Πόντοι πολιτισμού
1 0
2 0
3 3
4 9
5 18
6 30
7 45
8 63
9 84
10 108