Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Γνωρίζετε για την προέλευση του θρύλου του Μαραθώνα; Μετά από μία νικηφόρα μάχη του Αθηναϊκού στρατού, ένας από τους επιζώντες στρατιώτες, ο Φειδιππίδης, έτρεξε 40 χιλιόμετρα πίσω στην Αθήνα, για να ενημερώσει τους ηγέτες τους για την νίκη. Μόλις ενημέρωσε για τα καλά νέα με την επική φράση "Νενικήκαμεν!", κατέρρευσε νεκρός. Ευτυχώς για εσάς, οι αναφορές στο Grepolis έρχονται με φθηνότερο αντίτιμο. Το σύστημα αναφορών σας πληροφορεί γρήγορα δωρεάν γα το αποτέλεσμα των σημαντικότερων γεγονότων που αφορούν την πόλη σας, έτσι ώστε να ανταποκρίνεστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αναφορές Μάχης

Αμέσως μετά από κάθε μάχη θα λαμβάνετε μία λεπτομερή αναφορά με τα αποτελέσματα. Εάν είστε νικητής, θα μπορείτε να δείτε τις δικές σας αλλά και τις εχθρικές απώλειες. Αν όμως χάσετε την μάχη, οι απώλειες του εχθρού θα είναι καλυμμένες από ένα ερωτηματικό.

Αναφορές Φάρμας

Εάν απαιτήσετε πρώτες ύλες από ένα αγροτικό χωριό και δε γίνει μάχη, θα λάβετε αμέσως μια αναφορά. Αυτή η αναφορά θα αναφέρει με λεπτομέρειες πόσες πρώτες ύλες πήρατε, όπως επίσης και τις διαφορές στα ποσοστά, στη διάθεση και το σθένος του χωριού.

Αναφορά αύξησης ισχύος

Εάν συνεχίζετε να ζητάτε πρώτες ύλες από ένα χωριό, αυτό θα έχει σαν συνέπεια να ρίχνει τη διάθεση του χωριού, οπότε θα πρέπει να την αυξήσετε. Όταν αυξάνετε τη διάθεση ενός χωριού, θα λάβετε μία αναφορά με το ποσοστό που την αυξήσατε. Προσοχή! Αν η διάθεση ενός χωριού είναι σε χαμηλά ποσοστά, τότε οι χωρικοί θα σας επιτεθούν και θα λάβετε μία αναφορά με τις απώλειες που είχε το στράτευμά σας, καθώς επίσης και τις πρώτες ύλες που δεσμεύσατε για όσους στρατιώτες είναι ζωντανοί.

Αναφορές Πρόσκλησης

Εάν μια συμμαχία σας αποστείλει μία πρόσκληση, θα ενημερωθείτε με μια αναφορά.

Αναφορές αποίκισης

Μόλις ένα Colony Ship ξεκινήσει να ιδρύσει μία νέα πόλη, θα παραλάβετε μια αναφορά. Η διαδικασία της ίδρυσης μίας νέας πόλης διαρκεί 24 ώρες (όταν η ταχύτητα του κόσμου είναι στο ένα).