Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Η διαδικασία της αποίκισης)
(Κτήρια)
Γραμμή 12: Γραμμή 12:
  
 
===Κτήρια===
 
===Κτήρια===
*[[Academy]]: Επίπεδο 22
+
*[[Ακαδημία]]: Επίπεδο 22
*[[Research]]: Αποικιακό Σκάφος
+
*[[Έρευνα]]: Αποικιακό Σκάφος
*[[Harbour]]: Επίπεδο 20
+
*[[Λιμάνι]]: Επίπεδο 20
  
 
===Μονάδες===
 
===Μονάδες===

Αναθεώρηση της 23:55, 16 Φεβρουαρίου 2010

Να ιδρύσετε ή να αποικήσετε είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε μία δεύτερη πόλη.

Περιοχές Αποίκησης

Free settlement sites

Όσο εξερευνήτε τον World Map θα έχετε ήδη παρατηρήσει μερικές γρίζες περιοχές. Αυτές οι περιοχές είναι τα σημεία όπου μπορείτε να ιδρύσετε μία νέα πόλη.Απαιτήσεις

Κτήρια

Μονάδες

Για να ιδρύσετε μία πόλη απιτείτε ένα Colony Ship. Αυτό μπορεί να κατασκευαστεί στο Λιμάνι όταν αυτό ερευνηθεί, και θα κοστίσει Wood.png 10,000 Stone.png 10,000 Silver.png 10,000.

Πολιτισμός

Πρέπει επίσης να έχετε αρκετούς Πόντους Culture για να ιδρύσετε μία νέα πόλη. Για την δεύτερη πόλη σας αυτοί θα είναι πάντα τρείς (3) πόντοι.

Η διαδικασία της αποίκισης

Found a new city tab.

Καθώς έχετε συμπληρώσει όλες τις απαιτήσεις, είναι εύκολο να ξεκινήσετε την ίδρυση μίας νέας πόλης.

  • Πρώτα βρείτε ένα ιδανικό μέρος που επιθυμείτε να αποικήσετε. Είναι προτιμότερο να βρείτε μία τοποθεσία σχετικά κοντά στην αρχική σας πόλη έτσι ώστε το αποικιακό σκάφος να μην χρειαστεί να ταξιδέψει πολύ μακρυά.
  • Ξεκινήστε πατώντας στην επιλεγμένη περιοχή και πατήστε στην επιλογή "Ίδρυση νέας πόλης".
  • Επιλέξτε τις μονάδες που θέλετε να ταξιδέψουν στην πόλη σας. Πρόσθετα με το αποικιακό σκάφος θα χρειαστείτε μερικές άλλες μονάδες να βοηθήσουν στην άμυνα της πόλης σας απο πιθανούς εχθρούς-εισβολείς. Θυμηθήτε ότι πρέπει να αποστείλετε όλες τις χερσαίες δυνάμεις σας στο Transport Ships ή Fast Transport Ships.
  • Μόλις ολοκληρώσετε πατήστε στο κουμπί Once you are done press the Ίδρυση πόλης και ο στόλος σας θα ξεκινήσει το ταξίδι του.
Fleet en route to the new colony.

Εξαρτάται απο την απόσταση μεταξύ των πόλεων σας το πόσο θα χρειαστεί για να φτάσει το πλοίο σας. Μόλις φτάσουν θα λάβατε μία αναφορά, και οι μονάδες σας που είναι επιβιβασμένες στο αποικιακό σκάφος αυτόματα θα ξεκινήσουν να κατασκευάζουν το πρώτο κτήριο στη νέα σας πόλη. Η κατασκευή του πρώτου σας κτηρίου στη νέα σας πόλη θα διαρκέσει 24 ώρες, και οι πόροι που θα χρειαστούν για το κτήριο συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του αποικιακού σκάφους.

Μόλις αυτό το κτήριο ολοκληρωθεί θα ενημερωθείτε στην διαχείριση της πόλης σας.
Συγχαρητήρια - τώρα έχετε μία δεύτερη πόλη!