Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 62: Γραμμή 62:
 
<tr><td align="center" style="font-size:115%"><b>Θαύματα των Κόσμων</b></td>
 
<tr><td align="center" style="font-size:115%"><b>Θαύματα των Κόσμων</b></td>
 
<td rowspan="2" width="45px" align="right">
 
<td rowspan="2" width="45px" align="right">
<p><
+
<p>
 
</p>
 
</p>
 
</td>
 
</td>

Αναθεώρηση της 07:13, 15 Ιουλίου 2013

Grepo-image2.png

Καλωσορίσατε στο Grepolis
"Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς. Και τους μεν θεούς έδειξε, τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε, τους δε ελευθέρους. " - Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ.


Καλησπερα Ξένε,
Είσαι έτοιμοι να κατακτήσεις την Αρχαία Ελλάδα;

Grepo Wiki 157.png

Ακολούθησε τα βήματα του Αλεξάνδρου, του Περσέα, του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και άλλων Ελλήνων ηρώων. Έλα μαζί μας σε μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας.

Σε αυτό το online παιχνίδι φυλλομετρητή, είναι καθήκον σου να δημιουργήσεις τις μικρές Πόλεις σου και να τις κάνεις μεγάλες μητροπόλεις, να δημιουργήσεις ισχυρό στρατό και ναυτικό και τέλος να κατακτήσεις μακρινά νησιά. Στο ταξίδι σου προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης να μεριμνήσεις για τους θεούς του ελληνικού Πάνθεον: Η χάρη του Δίας, της Ήρα, της Αθηνά,του Ποσειδώνας,της Άρτεμις ή του Άδης θα αποφασίσει για τη νίκη ή την ήττα σας.

Ver vídeo

Αυτή η Wiki έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει στον αγώνα σου για να κυριαρχήσεις τον κόσμο. Μέσα θα βρείς τα πάντα, από τους κανόνες του παιχνιδιού, το πώς όλα λειτουργούν και οδηγούς στρατηγικής γραμμένους από έμπειρους παίκτες. Με αυτές τις πληροφορίες σύντομα θα διασχίζεις το πεδίο της μάχης με την ίδια αυτοπεποίθηση που είχαν οι ήρωες της Ιλιάδας.

Kόσμοι Των Ηρωων!

Οι Ηρωες είναι εδώ! Και μαζί με αυτούς, μια ολοκαίνουρια σελίδα Wiki!
Ηρωες

Ασφάλεια των Λογαριασμών

Nα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την Ασφάλεια των Λογαριασμών.Ποτέ ΚΑΝΕΝΑ μέλος της Ομάδος Διαχείρησης δεν θα σας ζητήσει τον κωδικό σας.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας!
Ασφάλεια Λογαριασμών

Θαύματα των Κόσμων

Η σελίδα Wiki σχετικά με τα Θαύματα των Κόσμων, σας αναφέρει τις Προυποθέσεις για να ξεκινήσουν τα Θαύματα καθώς την απαιτούμενη διαδικασία και τα έπαθλα που δίνονται με την ολοκλήρωσή τους!
Θαύματα των Κόσμων


Περιεχόμενα


  • Διαφημίσεις »

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται σε αυτή τη wiki αντιστοιχούν σε κόσμο με ταχύτητα x1.