Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γρήγορο Μεταφορικό Πλοίο
Fasttransportship 90x90.jpg
Γρήγορο Μεταφορικό
Τα Γρήγορα Μεταφορικά πλοία είναι μια γρηγορότερη έκδοση των απλών Μεταφορικών. Μεταφέρουν λιγότερες μονάδες, αλλά ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ταχύτητα.
Πρέπει να ερευνήσετε την έρευνα "Γρήγορο μεταφορικό πλοίο", η οποία διατίθεται στο επίπεδο 22 της Ακαδημίας. Απαιτείται Λιμάνι επιπέδου 1.
Ύλες - Πληθυσμός Στοιχεία
Wood.png: 800 Stone.png: 0 Silver.png: 400 Pop.png: 5
Χωρητικότητα: 10 Speed.png: 15 Attboat.png: 20 Def.png: 1

Η ταχύτητα της μονάδας δίδεται για Κόσμους με ταχύτητα 1 (δηλ. μία μονάδα που εμφανίζεται εδώ με ταχύτητα 15, σε Κόσμο με ταχύτητα 2, θα έχει ταχύτητα 30!).

Περιγραφή

Τα γρήγορα μεταφορικά είναι ένας από τους δύο τρόπους για να μεταφέρετε τις μονάδες ξηράς σε άλλα νησιά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για επιθετικούς όσο και για αμυντικούς σκοπούς.

Σε μία μάχη είναι αδύνατο να καταστρέψουν άλλα πλοία ή άλλες μονάδες ξηράς γι’ αυτό είναι απαραίτητο να στείλετε και πολεμικά πλοία ή πεζικό μαζί τους, αν θέλετε να επιτεθείτε ή να υποστηρίξετε. Ο μόνος σκοπός τους είναι η μεταφορά των μονάδων.

Η διαφορά μεταξύ Μεταφορικών και Γρήγορων Μεταφορικών Πλοίων είναι ότι τα Γρήγορα ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ταχύτητα. Όμως τα απλά Μεταφορικά Πλοία μπορούν αν μεταφέρουν πολλές χερσαίες μονάδες ανά πλοίο.

Επίσης, αν στείλετε μόνο γρήγορα μεταφορικά πλοία με μονάδες ξηράς για επίθεση, το πιθανότερο είναι να χαθούν όλα πριν καν μπορέσουν να φτάσουν στην στεριά από τα πολεμικά πλοία που έχει στην πόλη του ο αντίπαλος. Επειδή τα μεταφορικά και οι μονάδες δεν μπορούν να επιτεθούν και να καταστρέψουν τα πολεμικά πλοία του αντιπάλου χάνουν την ναυμαχία, με αποτέλεσμα να φτάνουν στην στεριά ελάχιστα από αυτά, ενώ όλα τα υπόλοιπα μαζί με τις μονάδες που μετέφεραν θα χαθούν αμαχητί.