Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 17:23, 2 Μαρτίου 2014 από τον Jbgt (Συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Διήρης
Bireme 90x90.jpg
Διήρης
Οι Διήρεις είναι εξαιρετικά ισχυρές αμυντικές ναυτικές μονάδες. Επιθετικά δεν είναι τόσο δυνατές, αλλά απαραίτητες στην άμυνα κατά θάλασσαν.
Πρέπει να ερευνήσετε την Διήρη, η οποία διατίθεται στο επίπεδο 13 της Ακαδημίας. Απαιτείται Λιμάνι επιπέδου 1.
Ύλες - Πληθυσμός Στοιχεία
Wood.png: 800 Stone.png: 700 Silver.png: 180 Pop.png: 8
Χωρητικότητα: 0 Speed.png: 15 Attboat.png: 24 Def.png: 160

Η ταχύτητα της μονάδας δίδεται για Κόσμους με ταχύτητα 1 (δηλ. μία μονάδα που εμφανίζεται εδώ με ταχύτητα 15, σε Κόσμο με ταχύτητα 2, θα έχει ταχύτητα 30!).

Περιγραφή

Οι Διήρεις είναι ισχυρά πλοία που χρησιμοποιούνται κατ'εξοχήν στην άμυνα.

Οι Διήρεις έχουν λόγο ύπαρξης την άμυνα και γι αυτό το λόγο έχετε την δυνατότητα να τις ερευνήσετε στην Ακαδημία νωρίτερα απ' ότι τα άλλα πλοία. Είναι κάτι που πρέπει να έχετε υποχρεωτικά όταν υπερασπίζεστε μία πόλη.

Στα μετέπειτα στάδια του παιχνιδιού, θα έχετε την ανάγκη μεγάλων αριθμών διήρεων. Μπορείτε να το πετύχετε αυτό, δημιουργώντας μία πόλη μόνο με διήρεις. Μία καλή πόλη με διήρεις θα πρέπει να έχει περίπου 200. Αν χτίσετε σε αυτήν την πόλη θερμά λουτρά και σε συνδυασμό με μία φάρμα στο ανώτερο δυνατό επίπεδο, θα έχετε αρκετό πληθυσμό για να αναβαθμίσετε την πόλη σας έτσι ώστε να συντηρείται από μόνη της και να μπορεί να αναπληρώνει τις απωλεσθείσες σε μάχη διήρεις, χωρίς την βοήθεια από άλλες πόλεις.