Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 11:37, 2 Μαρτίου 2014 από τον Jbgt (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Εθνοφρουρά
Militia 90x90.jpg
Εθνοφρουρά
Η εθνοφρουρά δεν εκπαιδεύεται στους στρατώνες. Αντίθετα, μπορεί να στρατολογηθεί από την Φάρμα σας. Δεν κοστίζουν τίποτα σε ύλες ή σε πληθυσμό. Εντούτοις, αν την ενεργοποιήσετε, τότε η παραγωγή πρώτων υλών μειώνεται στο μισό για 3 ώρες. Η εθνοφρουρά είναι μία καθαρά αμυντική μονάδα και δεν μπορεί να επιτεθεί ή έστω να την στείλετε ως υποστήριξη, σε άλλες πόλεις. Μετά την πάροδο των τριών ωρών θα εξαφανιστούν (εάν δεν έχουν σκοτωθεί ήδη) και η παραγωγή σας επανέρχεται στο 100%. Η παραγωγή υλών παραμένει στο 50% για τρεις ώρες ακόμα κι όταν όλη η εθνοφρουρά σας έχει σκοτωθεί δευτερόλεπτα μετά την ενεργοποίησή της.
Δεν απαιτείται κάποια έρευνα.
Ύλες - Πληθυσμός Στοιχεία
Wood.png: 0 Favor.png: 0 Att hack.png: 0 Def hack.png: 6
Stone.png: 0 Pop.png: 0 Speed.png: 0 Def pierce.png: 8
Silver.png: 0 Time.png: 0 Booty icon.png: 0 Def distance.png: 4
  1. Οι χρόνοι για την στρατολόγηση δίνονται για το κατώτερο επίπεδο Στρατώνων στο οποίο είναι διαθέσιμη προς στρατολόγηση η συγκεκριμένη μονάδα.

  2. Η ταχύτητα της μονάδας δίδεται για Κόσμους με ταχύτητα 1 (δηλ. μία μονάδα που εμφανίζεται εδώ με ταχύτητα 15, σε Κόσμο με ταχύτητα 2, θα έχει ταχύτητα 30!).

Περιγραφή

Σε περίοδο ανάγκης, μπορείτε να εξοπλίσετε τους πολίτες σας ώστε να αμυνθείτε σε επερχόμενη επίθεση. Οι κάτοικοι συλλέγονται από τα κτίρια τους και διατάζονται να αμυνθούν για την πόλη τους.

Η Εθνοφρουρά δεν εκπαιδεύεται - στρατολογείται στο Στρατώνα. Αντίθετα, στρατολογούνται για 3 ώρες από την Φάρμα. Κατά την χρονική περίοδο αυτή, η παραγωγή υλών πέφτει στο 50%, αλλά ένας αριθμός εθνοφρουρών αναλαμβάνουν την άμυνα της πόλης. Μόλις τελειώσει το διάστημα των 3 ωρών, η παραγωγή ξαναγυρνά στα κανονικά επίπεδα.

Ο αριθμός των εθνοφρουρών που στρατολογείται εξαρτάται από το επίπεδο της Φάρμας και κάποιες συγκεκριμένες Έρευνες. Για κάθε επίπεδο φάρμας, λαμβάνετε 10 εθνοφρουρούς (ή 15 αν έχετε ερευνήσει την "Φρουρά Πόλης"). Αυτό ισχύει κατ' ανώτατο επίπεδο φάρμας 25 (που σημαίνει ότι ο μέγιστο αριθμός εθνοφρουρών που μπορείτε να λάβετε είναι 375). Αυτή η Εθνοφρουρά παραμένει στις επάλξεις για 3 ώρες και μετά οι εθνοφρουροί επιστρέφουν στις εργασίες τους. Η εθνοφρουρά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιθέσεις ή υποστηρίξεις σε άλλες πόλεις.

Ένα πλεονέκτημα της Εθνοφρουράς είναι ότι, ακόμα και αν σκοτωθούν, δεν χάνετε τον πληθυσμό. Ένα άλλο είναι ότι όταν σκοτώνονται από τον επιτιθέμενο, δεν του αποδίδουν πόντους μάχης όπως οι άλλες μονάδες στρατού. Παρόλα αυτά, οι αντίπαλοί σας μπορούν να υπολογίσουν το επίπεδο της φάρμας σας από τον αριθμό των εθνοφρουρών που σκότωσαν.