Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 17:08, 14 Αυγούστου 2010 από τον Carf (συζήτηση | συνεισφορές) (Needs a proper translator. χρειάζεται ένα κατάλληλο μεταφραστή)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πολιτοφυλακή Πολιτοφυλακή Πολιτοφυλακή των δικαστικών εξόδων Αρχείο:Http://wiki.en.grepolis.com/images/d/df/Wood.pngWood 0 Αρχείο:Http://wiki.en.grepolis.com/images/d/d4/Stone.pngRock 0 Αρχείο:Http://wiki.en.grepolis.com/images/4/45/Iron.pngSilver 0 Αρχείο:Http://wiki.en.grepolis.com/images/0/00/Favor.pngFavor 0 Αρχείο:Http://wiki.en.grepolis.com/images/7/71/Pop.pngPopulation 0 Μονάδα Πληροφορίες Όπλο N Τύπος TypeWeapon / A Επίθεση N Ζημίες DamageAttack / A Άμυνα κατά των bluntDefense κατά αμβλεία 6 Άμυνα κατά των sharpDefense κατά απότομη 8 Άμυνα κατά των distanceDefense κατά απόσταση 4 CarriesCarries N / A SpeedSpeed N / A


Η πολιτοφυλακή είναι μια μονάδα η οποία δεν παίρνει εκπαιδευτεί στους στρατώνες. Ο αριθμός των παραστρατιωτικών δυνάμεων, την οποία μπορείτε να καλείτε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εξαρτάται από το μέγεθος της γεωργικής εκμετάλλευσης σας.

Μπορείτε να καλέσετε την πολιτοφυλακή στο αγρόκτημα. 50% της παραγωγής των πόρων σας θα αφαιρεθούν από τις μονάδες παραγωγής σας, καθώς οι εργαζόμενοι θα είναι οπλισμένοι και την υπεράσπιση της πόλης σας. Η πολιτοφυλακή παραμένει ενεργός για τρεις ώρες, τότε πάρτε τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στη δουλειά τους, αφήνοντας την πόλη σας ανυπεράσπιστοι.


Ο μέγιστος αριθμός των διαθέσιμων πολιτοφυλακής καθορίζεται ως εξής:

   = Αριθμός επίπεδο της γεωργικής εκμετάλλευσης * 10 (15 φορές με την έρευνα City Watch), με μέγιστο στο στάδιο της εκμεταλλεύσεως 25

Έτσι υπάρχουν μέγιστο αριθμό 25 * 10 = 250, ή 25 * 15 = 375 ανά πόλη διαθέσιμα πολιτοφυλακές.


Το μεγάλο πλεονέκτημα της πολιτοφυλακής, είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, διότι δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσληφθούν. Επιπλέον, οι δαπάνες είναι χαμηλές, διότι θα χάσετε μόνο το 50% της παραγωγής πρώτων υλών σας για τρεις ώρες.


Απαιτήσεις

   * Δεν υπάρχει, είναι διαθέσιμα από την αρχή του παιχνιδιού

Περιγραφή

Η πολιτοφυλακή είναι πιο βασική μονάδα για την άμυνα σας και μπορούν να κινητοποιηθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης από το Αγρόκτημα μενού σας. Όταν καλείται, θα πρέπει να αποσυρθούν από τα κτίρια σας και να είναι οπλισμένοι. Η πολιτοφυλακή παραμένει ενεργή για 3 ώρες. Συστράτευση πολιτοφυλακής σε καιρό πολέμου έχει τις ακόλουθες συνέπειες:


  1. της παραγωγής πρώτων υλών σας είναι μειωμένη κατά 50%.
  2. Θα πάρει 10 εθνοφρουρά για κάθε επίπεδο Farm οικοδομηθεί. (15 εάν έχετε ερευνήσει City Φρουράς στην ακαδημία)
  3. Μετά από 3 ώρες κατοίκων σας επιστρέψουν στα συνήθη καθήκοντά τους.


Οι μονάδες αυτές είναι καθαρά αμυντικό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτεθεί.


Q & A

Ε: Τι συμβαίνει όταν η πολιτοφυλακή πεθάνουμε όλοι;

Α: Τίποτα δεν. Δεν χάνετε τον πληθυσμό. Ωστόσο, η παραγωγή των πόρων σας εξακολουθεί να είναι μειωμένη κατά 50% για το υπόλοιπο της ενεργοποίησης. (3 ώρες από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί πολιτοφυλακή).


Ε: Να έχετε BP (Battle Points) για τις φονικές πολιτοφυλακής;

Α: Όχι.


Ε: Αν όλες οι παραστρατιωτικές ομάδες μου πεθαίνει, μπορώ να τα αντιδραστικά;

A: Δεν είναι μέχρι τις 3 ώρες από την τελευταία ενεργοποίηση έχει λήξει.


Ε: Θα μου εθνοφρουρά να ενεργοποιηθεί αν είμαι επίθεση και όχι σε απευθείας σύνδεση;

Α: Όχι Η πολιτοφυλακή πρέπει να ενεργοποιηθεί από το χέρι του παίκτη.


Ερ.: Πώς μπορώ να δραστηριοποιούνται η πολιτοφυλακή;

Α: Όταν βρίσκεστε σε "πόλη Επισκόπηση" κλικ κατάσταση στο αγρόκτημα σας και θα δείτε ένα κουμπί που λέει "Στρατολογήστε". Μόλις κάνετε κλικ στο "Στρατολογήστε" κουμπί πολιτοφυλακή σας θα γίνει ενεργό αμέσως και θα παραμείνει για 3 ώρες ή μέχρι να θανατωθεί, η οποία ποτέ τι θα προηγηθεί χρονικά.