Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Εξέγερση

Το σύστημα Εξέγερσης είναι ίσως το ποιο περίπλοκο σύστημα, περιλαμβάνει πολλά στοιχεία τακτικής και βελτιώνει το παιχνίδι. Έπρεπε να το εφαρμόσουμε αυτό, σαν ένα σύστημα εξισορρόπησης για τους πιο μικρούς παίχτες καθώς είναι ουσιαστικά κλειδωμένοι έξω από το παιχνίδι όταν ένας αποικισμός συνέβαινε.

Η εξέγερση θα αντικαταστήσει την κατάκτηση στην Ακαδημία. Όταν ένας παίχτης επιτίθεται στον αντίπαλο του, θα υπάρχει η επιλογή για να κηρυχτεί μια εξέγερση. Θέτει επαναστατικό στρατό εναντίον της επίθεσης και στην συνέχεια αναχωρεί, όπως μια κανονική επίθεση. Οι αντάρτες προσπαθούν να κερδίσουν την υποστήριξη κατά τη διάρκεια των επόμενων δώδεκα ωρών. Με το πέρας των δώδεκα ωρών η επανάσταση αρχίζει. Αυτή η εξέγερση διαρκεί άλλες δώδεκα ώρες. Αν ο επιτιθέμενος φτάσει στην πόλη με Αποικιακό Πλοίο, εντός της προθεσμίας της εξέγερσης και κερδίσει την μάχη, θα καταλάβει την πόλη.

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης αυτής της περιόδου που ο παίχτης δέχεται την επίθεση, έχει τον πλήρη έλεγχο της πόλης του και μπορεί να χτίσει Σύγκλητο και κτίρια.