Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Easter 16 title gr1.png


Γίνετε ο άρχοντας των Εκσφενδονιστών στην εκδήλωση " Η Δοκιμασία των Εκσφενδονιστών". Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, θα είστε ένας εκπαιδευτής εκσφενδονιστών, διδάσκοντας νεαρούς Έλληνες τη τέχνη της χρήσης της σφενδόνας. Μία παράδοση των Ελληνικών οικογενειών είναι η μετάδοση των πολεμικών ιστοριών στις επόμενες γενεές, και τώρα ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε τους νέους ήρωες, έτσι ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, θα αναθέσετε στον εκπαιδευόμενο να ρίξει σε 3 διαφορετικούς τύπους πήλινων αγγείων που θα βρίσκονται στην οθόνη της εκδήλωσης. Σπάζοντας ένα αγγείο κερδίζετε θραύσματα τα οποία μπορείτε να ανταλλάξετε με φοβερές αμοιβές. Επιπρόσθετα, λαμβάνετε πόντους τιμής οι οποίοι υπολογίζονται στη καθημερινή κατάταξη.

Στο τέλος της ημέρας, ο πρώτος παίκτης στη κατάταξη, λαμβάνει μία αποκλειστική αμοιβή. Μπορείτε επίσης να πετύχετε τους στόχους της κοινότητας με πόντους τιμής. Όλοι οι παίκτες στο κόσμο σας πρέπει να συλλέξουν πόντους τιμής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προκειμένου να ξεκλειδώσουν σπάνιες επιδράσεις οι οποίες θα ενεργοποιούνται στις πόλεις του κάθε παίκτη.

Η Δοκιμασία

Easter 16 field.png

Στη πρώτη οθόνη της εκδήλωσης βλέπετε τρεις διαφορετικούς τύπους πήλινων αγγείων στα οποία ο εκπαιδευόμενος μπορεί να ρίξει. Κάθε διαφορετικός τύπος ορίζεται με το ανάλογο σύμβολο.

Τύπος αγγείου Σύμβολο Αντικείμενο
Κίτρινο αγγείο Easter 16 button yellow.png Easter 16 yellow egg.png
Πορτοκαλί αγγείο Easter 16 button orange.png Easter 16 orange egg.png
Άσπρο αγγείο Easter 16 button white.png Easter 16 white egg.png

Απλά κάντε κλικ σε ένα στόχο για να ρίξετε μία πέτρα. Θα λάβετε από 2 έως 20 Πόντους Τιμής και θραύσματα, με τυχαίο τρόπο. Επιπρόσθετα, μπορείτε να βρείτε λάφυρα ως δώρο. Κάθε κομμάτι πήλινου αγγείου που ρίχνετε κοστίζει μία πέτρα από το πουγκί πυρομαχικών που έχετε, και κάθε μέρα λαμβάνετε 10 πέτρες δωρεάν.

Πέτρες & Πουγκί Πυρομαχικών

Οι πέτρες χρησιμοποιούνται από τον εκπαιδευόμενο για να ρίξει σε ένα πήλινο αγγείο. Μπορείτε να έχετε μέχρι 10 πέτρες κάθε φορά στο πουγκί πυρομαχικών. Μπορείτε να λάβετε παραπάνω πέτρες με τρεις τρόπους:

  • Τα μεσάνυχτα κάθε μέρας, το πουγκί πυρομαχικών αναπληρώνεται με 10 πέτρες
  • Μπορεί να πετύχετε ως δώρο μία πέτρα μετά τη βολή στο πήλινο αγγείο
  • Μπορείτε να αγοράσετε 5 πέτρες με χρυσό


Easter 16 pouch.png

Νέοι Στόχοι & Οθόνη Επιτυχιών

Λαμβάνετε 15 νέους στόχους δωρεάν κάθε ημέρα στις δώδεκα το βράδυ και όταν έχετε ρίξει σε όλα τα αγγεία στο πεδίο. Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε τους στόχους με ένα κλικ στο κουμπί “Νέοι Στόχοι“ στο πεδίο της μάχης, το οποίο κοστίζει μερικά θραύσματα. Η χρήση του πλήκτρου “Νέοι Στόχοι“ μπορεί να είναι προσέγγιση τακτικής που μπορεί να είναι ευεργετική σε διάφορες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα:

  • Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο "Νέοι Στόχοι" αν σκοπεύετε να συμπληρώσετε μία συγκεκριμένη συλλογή. Για παράδειγμα, όταν προσπαθείτε να συμπληρώσετε τη συλλογή Άσπρων Αυγών κι έχετε σπάσει όλα τα κομμάτια των άσπρων πήλινων αγγείων στο πεδίο βολής.
  • Έχετε ρίξει σε όλους τους στόχους υψηλής αξίας στο πεδίο βολής, και θέλετε άλλη μια προσπάθεια για να κερδίσετε περισσότερους Πόντους Τιμής ή θραύσματα.


Easter 16 main ui.png

Η Οθόνη Επιτυχιών δείχνει το σύνολο των Θραυσμάτων και Πόντων Τιμής που λάβατε από την ρίψη στο στόχο. Το σπασμένο χρυσό αγγείο δείχνει ποια σύνολα πόντων λάβατε ήδη από τις βολές στο τρέχον πεδίο. Το σπασμένο γκρι αγγείο δείχνει το σύνολο πόντων που λάβατε από την τελευταία σας βολή.

Θραύσματα & Κατάστημα

Easter 16 shards.png

Τα Θραύσματα κερδίζονται ρίχνοντας στα αγγεία. Για κάθε βολή, λαμβάνετε από 2 έως 20 θραύσματα.

Trial of slingers shop.png

Το Κατάστημα Θραυσμάτων, σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε τα, με κόπο αποκτηθέντα, Θραύσματά σας με διάφορες ανταμοιβές που μπορείτε είτε να αποθηκεύσετε στο απόθεμά σας ή να χρησιμοποιήσετε άμεσα. Το κόστος κάθε ανταμοιβής κυμαίνεται, ανάλογα με τον τύπο της.

Αυτήν τη φορά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε άμεσα όλα σας τα Θραύσματα κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης, γιατί το Κατάστημα θα ανοίξει εκ νέου και για λίγο καιρό, μετά το τέλος της. Μείνετε συντονισμένοι και επισκεφθείτε το φόρουμ για περισσότερες πληροφορίες.

Λάφυρα

Κάθε φορά που σπάζετε ένα αγγείο, έχετε πιθανότητες να βρείτε και ένα ειδικό αντικείμενο. Αυτό μπορεί να είναι από μία επιπλέον πέτρα έως ένα αυγό που θα γίνει μέρος μίας εκ των συλλογών αυγών σας. Η πέτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να ρίξετε σε ένα ακόμα αγγείο. Το χρώμα του αυγού που τυχόν κερδίζετε, βασίζεται στον τύπο του αγγείου που σπάσατε.

Easter 16 bonus loot.png

Συλλογή Αυγών

Trial of slingers egg col.png

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές συλλογές αυγών. Κάθε συλλογή αποτελείται από 10 αυγά. Μπορείτε ν' ανακαλύψετε αυτά τα αυγά σπάζοντας αγγεία στη βασική οθόνη της δοκιμασίας. Με τη συμπλήρωση της συλλογής θα ανταμειφθείτε με μοναδικές ανταμοιβές και ένα ξεχωριστό βραβείο για κάθε συλλογή. Υπάρχει ένα μοναδικό βραβείο που δίνεται στον πρώτο παίκτη κάθε κόσμου που συμπληρώνει μια από τις συλλογές (δείτε λίστα Βραβείων). Για να λάβετε το αυγό της αντίστοιχης συλλογής, ρίξτε στον αντίστοιχο τύπο αγγείου.

Σκορ Κόσμου (Πόντοι Τιμής)

Easter 2016 community bar.png

Το Σκορ Κόσμου υπολογίζει τους Πόντους Τιμής που συλλέγονται από όλους τους παίκτες στο κόσμο σας. Υπάρχουν πέντε στόχοι Κοινότητας για κάθε κόσμο για τους οποίους αγωνίζεστε. Κάθε ένας σας δίνει μία μοναδική επίδραση μεγάλης διάρκειας. Κάθε στόχος απεικονίζεται με το δικό του σύμβολο.

Σύμβολο Σημασία
Assassins 2015 community effect lvl1.jpg Η παραγωγή πρώτων υλών σε όλες τις πόλεις σας αυξάνεται κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύθηκαν ή κατακτήθηκαν κατά τη διάρκεια που χρησιμοποιείται αυτό το βραβείο, επωφελούνται το ίδιο.

Assassins 2015 community effect lvl2.jpg Ο χρόνος χτισίματος κτηρίων μειώνεται σε όλες τις πόλεις κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύθηκαν ή κατακτήθηκαν κατά τη διάρκεια που χρησιμοποιείται αυτό το βραβείο, επωφελούνται το ίδιο.

Assassins 2015 community effect lvl3.jpg Ο χρόνος στρατολόγησης για μονάδες μειώνεται σε όλες τις πόλεις σας κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύθηκαν ή κατακτήθηκαν κατά τη διάρκεια που χρησιμοποιείται αυτό το βραβείο, επωφελούνται το ίδιο.

Assassins 2015 community effect lvl4.jpg Αυξάνει τη παραγωγή εύνοιας σε όλες τις πόλεις σας κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύθηκαν ή κατακτήθηκαν κατά τη διάρκεια που χρησιμοποιείται αυτό το βραβείο, επωφελούνται το ίδιο.

Assassins 2015 community effect lvl5.jpg Θα λάβετε 50% περισσότερους πόντους μάχης για 2 εβδομάδες. Αυτό εφαρμόζεται σε όλες τις πόλεις σας.

Πόλεις που ιδρύθηκαν ή κατακτήθηκαν κατά τη διάρκεια που χρησιμοποιείται αυτό το βραβείο, επωφελούνται το ίδιο.

Ημερήσια Κατάταξη (Πόντοι Τιμής)

Όλοι οι παίκτες μπορούν να ανταγωνισθούν ο ένας τον άλλο για τους περισσότερους Πόντους Τιμής που κερδίζονται σε καθημερινή βάση. Κάθε φορά που σπάτε ένα κομμάτι αγγείου, κερδίζετε από 2 έως 20 Πόντους Τιμής. Η κατάταξη βασίζεται σε αυτούς του Πόντους Τιμής.

Μόλις λάβετε τους πρώτους Πόντους Τιμής, το όνομά σας θα αναρτηθεί στην Ημερήσια Κατάταξη. Ο παίκτης που θα βρεθεί πρώτος στο τέλος της ημέρας θα κερδίζει ένα βραβείο καθώς και μία ανταμοιβή. Κάθε μέρα στις 8 μμ η κατάταξη αξιολογείται και μηδενίζεται. Τα βραβεία αποδίδονται αφού τελειώσει η αξιολόγηση.

Βραβείο: Κυρίαρχος Εκσφενδονιστής

Easter 16 award master1.png

Λίστα Βραβείων

Σύμβολο Όνομα Σημασία
Easter 16 award1.png Ποιο έγινε πρώτο, η κότα ή το αυγό? Το βραβείο δίδεται στον πρώτο παίκτη αυτού του κόσμου συμπληρώνοντας μία από τις συλλογές.
Easter 16 award2.png Υψηλής Ακρίβειας Κίτρινο Το Βραβείο δίνεται όταν ο παίκτης έχει ρίξει 10/25/55/90 κομμάτια κίτρινου αγγείου.
Easter 16 award3.png Υψηλής Ακρίβειας Πορτοκαλί Το Βραβείο δίνεται όταν ο παίκτης έχει ρίξει 10/25/55/90 κομμάτια πορτοκαλί αγγείου.
Easter 16 award4.png Υψηλής Ακρίβειας Άσπρο Το Βραβείο δίνεται όταν ο παίκτης έχει ρίξει 10/25/55/90 κομμάτια άσπρου αγγείου.
Easter 16 award5.png Συλλογή Κίτρινου Αυγού Το Βραβείο δίνεται όταν συμπληρωθεί η συλλογή κίτρινων αυγών.
Easter 16 award6.png Συλλογή Πορτοκαλί Αυγού Το Βραβείο δίνεται όταν συμπληρωθεί η συλλογή πορτοκαλί αυγών.
Easter 16 award7.png Συλλογή Άσπρου Αυγού Το Βραβείο δίνεται όταν συμπληρωθεί η συλλογή άσπρων αυγών.