Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 11:21, 8 Ιανουαρίου 2011 από τον CholericFade (Συζήτηση | συνεισφορές) (Αναίρεση αναθεώρησης 1170 υπό τον/την SLonE (Συζήτηση))
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Κανόνες

  1. Αυτό το wiki είναι για την Ελληνική έκδοση του Grepolis. Οι ξένες γλώσσες δεν επιτρέπονται.
  2. Όλες οι συνεισφορές σε αυτό το wiki θα πρέπει να είναι προσεκτικά γραμμένες σε σωστά δομημένα Ελληνικά. Λανθασμένες πληροφορίες, προσβλητικό υλικό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο κατάχρησης απαγορεύονται.
  3. Κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να επεξεργαστεί αλλά και να δημιουργήσει σελίδες.(Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε σελίδες που είναι κλειδωμένες και από τους χρήστες που έχουν αποκλειστεί) Εάν έχετε κάποια διαφωνία σχετικά με το περιεχόμενο κάποιας σελίδας, γράψτε το στην σελίδα συζήτησης. Εάν η διαφωνία συνεχίσει τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον διαχειριστή.
  4. Παρακαλούμε να μην σημειώνετε ή καταστρέφετε σελίδες με οποιονδήποτε τρόπο.
  5. Οι χρήστες που αγνοούν συστηματικά αυτούς τους κανόνες θα αποκλειστούν.

Αναφορά

Αν δείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο που παραβιάζει κάποιον κανόνα παρακαλούμε να μην επεξεργαστείτε την σελίδα.
Αντ' αυτού πηγαίνετε στην σελίδα Πρόσφατες αλλαγές και ανατρέψτε την επεξεργασία κατά την οποία εμφανίστηκε η παράνομη δραστηριότητα.Εάν παρατηρήσετε ότι το περιεχόμενο αυτό επανεμφανίζεται, τότε παρακαλούμε να ειδοποιήσετε κάποιον διαχειριστή που μπορεί να ασχοληθεί με το συγγραφέα.