Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Επιπρόσθετα Βραβεία)
(Επιπρόσθετα Βραβεία)
Γραμμή 144: Γραμμή 144:
 
|-
 
|-
 
| colspan="4" align="center" |
 
| colspan="4" align="center" |
!1η φορά
+
1η φορά
 
|-
 
|-
 
| colspan="4" align="center" |
 
| colspan="4" align="center" |

Αναθεώρηση της 18:47, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Κατά την εκδήλωση του Κύκλου των ξορκιών, θα έχετε την ευκαιρία να εξασκηθείτε στην μαγεία! Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε διάφορα συστατικά (προσφορές) για να ξεκλειδώσετε βραβεία που θα σας βοηθήσουν να επιβληθείτε στον εχθρό σας. Μπορείτε να μαζέψετε συστατικά απλά εκτελώντας καθημερινές ενέργειες στο παιχνίδι, όπως: Αναβάθμιση κτηρίων, επιθέσεις, έρευνες και άλλες συναφείς ενέργειες.

Μόλις θα έχετε αρκετά συστατικά, μπορείτε να τα ανακατέψετε μαζί στην κύρια οθόνη της εκδήλωσης και θα ανταμοιφθείτε με ένα συγκεκριμένο βραβείο. Η συνταγή (επίκληση) γι' αυτή την ανταμοιβή θα αποθηκευτεί στο Βιβλίο των Επικλήσεων για περαιτέρω αναφορά σε αυτήν.

Επιπλέον των ανταμοιβών που θα λαμβάνετε με τις επικλήσεις, θα έχετε την ευκαιρία να ανταγωνιστείτε τους άλλους παίκτες στην καθημερινή κατάταξη. Ο επικεφαλής παίκτης της ημέρας θα λαμβάνει το Βραβείο του Μέγα Μάγιστρου και οι κορυφαίοι 4 παίκτες της εκδήλωσης θα λάβουν το πολύτιμο Βραβείο του Μέγα Κυρίαρχου.

Επίκληση Ξορκιών

Fall event overview.png

Προκειμένου να ολοκληρώσετε μία επίκληση, θα πρέπει πρώτα να συγκεντρώσετε 3 προσφορές (συστατικά). Δεν παίζει ρόλο τι συστατικά χρησιμοποιείτε, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο συστατικό παραπάνω από μία φορά. Μόλις έχετε τα απαραίτητα συστατικά θα τα προσθέσετε στο μείγμα σας, απλά σέρνοντάς τα σε μία διαθέσιμη υποδοχή στην κύρια οθόνη της εκδήλωσης. Μόλις γεμίσουν και οι τρεις υποδοχές, πατήστε "Επίκληση".

Αφού πατήστε "Επίκληση" τα υλικά σας θα αναμιχθούν και εσείς θα λάβετε μία ανταμοιβή από το μείγμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανταμοιβή αμέσως, ή να την αποθηκεύσετε στο απόθεμά σας, αν έχετε χώρο ελεύθερο. Δεν θα μπορέσετε να φτιάξετε άλλο μείγμα αν δεν συλλέξετε πρώτα την ανταμοιβή σας.

Συλλογή συστατικών

Hween 2015 overview1.png

Μπορείτε να βρείτε συστατικά για τα μείγματά σας, απλά παίζοντας Grepolis. Ακολουθούν μερικές ενέργειες που μπορεί να σας δώσουν προσφορές:

  • Επιθέσεις και Άμυνες
  • Στρατολόγηση μονάδων
  • Έρευνες
  • Κατασκευή κτηρίων
  • Θεϊκές δυνάμεις (ξόρκια)

Το ποσό των δωρεάν συστατικών που μπορείτε να λάβετε καθημερινά είναι κατά μέγιστο, 10. Μπορείτε να αγοράσετε όσες επιπλέον θυσίες θέλετε ξοδεύοντας χρυσό, αν και η τιμή για κάθε συστατικό θα ανεβαίνει επί της βασικής τιμής με κάθε αγορά (και θα επανέρχεται στη βασική, τα μεσάνυχτα).

Εικόνα Symbol bat.png Symbol bone.png Symbol rat.png Symbol witch.png Symbol lich.png
Symbol mandrake.png
Symbol cyclops.png Symbol ruby.png
Ονομασία Φτερό Νυχτερίδας Κόκκαλο Ουρά ποντικιού Δάχτυλο μάγισσας Τέφρα νεκρού Μανδραγόρας Κρανίο Κύκλωπα Ρουμπίνια
Βασική Τιμή σε Χρυσό 50 50 50 50 75 75 110 110


Για το 2017, θα υπάρχει διαθέσιμη μία νέα επίδραση που θα διπλασιάζει τον συνολικό αριθμό συστατικών που θα μπορείτε να συλλέγετε ανά ημέρα. Η επίδραση ονομάζεται "Η Σοφία της Μάγισσας" και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη κατά την διάρκεια μίας περιόδου προσφοράς της εκδήλωσης. Διπλασιάζοντας κάθε προσφορά που λαμβάνετε, ουσιαστικά αυτή η επίδραση αυξάνει το ημερήσιο όριο συστατικών στα 20.

Αντικείμενο: Σοφία της Μάγισσας

Witchs Wisdom.png

Κερδίστε το διπλάσιο αριθμό συστατικών των ξορκιών που παράγονται για την εκδήλωση.
Πόλεις που ιδρύονται ή κατακτώνται κατά την διάρκεια ισχύος της επίδρασης, επίσης ωφελούνται!

Βιβλίο μαγικών συνταγών

IncantationCircle Incantations.png

Το Βιβλίο των μαγικών συνταγών θα αποθηκεύει αυτόματα όλους τους συνδυασμούς των θυσιών σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε πάλι σε αυτούς! Τα ξόρκια θα κατηγοριοποιούνται ανάλογα με την ανταμοιβή και οι παίκτες θα μπορούν να τα φιλτράρουν με βάση την διαθεσιμότητα των συστατικών τους.

Αν θελήσετε να ξεκλειδώσετε ένα άγνωστο μείγμα χωρίς πειραματισμούς, μπορείτε να το κάνετε με ένα μικρό ποσό χρυσού.

Κατάταξη παικτών

Hween 2015 rankings.png

Όλοι οι παίκτες θα μπορούν να ανταγωνιστούν τους άλλους σε ότι αφορά την ημερήσια παραγωγή ξορκιών. Κάθε φορά που θα επικαλείσθε μία συνταγή, θα λαμβάνετε ένα τυχαίο αριθμό πόντων αίματος (μέχρι 10). Η κατάταξη θα βασίζεται σε αυτούς τους πόντους. Δεν παίζει ρόλο ποιο μείγμα ετοιμάζετε, πάντα θα έχετε τις ίδιες πιθανότητες να λάβετε πόντους.

Μόλις, μία συγκεκριμένη μέρα, παρασκευάσετε ένα ξόρκι, θα εμφανιστείτε στη λίστα της ημερήσιας κατάταξης. Ο νικητής της ημέρας (1ος στην κατάταξη) θα κερδίσει ένα βραβείο και μία ανταμοιβή. Κάθε μέρα στις 8 το βράδυ, η κατάταξη υπολογίζεται και μηδενίζεται. Τα βραβεία και οι ανταμοιβές δίδονται μόλις οριστικοποιηθεί η εκτίμηση της κατάταξης.

Βραβείο: Μέγας Παρασκευαστής (ημερήσιο βραβείο)

Hween 2015 daily.png

Η συνολική κατάταξη θα δουλεύει γενικά όπως και η ημερήσια, αλλά δεν θα μηδενίζει. θα συνεχίζει να "τρέχει" μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Οι πρώτοι 10 παίκτες της συνολικής κατάταξης, θα λάβουν αρκετές επιπλέον ανταμοιβές, μόλις τελειώσει η εκδήλωση. Επιπλέον, οι πρώτοι 4 παίκτες της εκδήλωσης θα βραβευθούν με το βραβείο του Μέγα Κυρίαρχου 2015, ώστε να το επιδεικνύουν στο προφίλ τους!

Βραβεία για τους 4 πρώτους παίκτες της συνολικής κατάταξης:

Μέγας Κυρίαρχος

1ος βαθμός 2ος βαθμός 3ος βαθμός 4ος βαθμός
Hween 2015 award 1.png Hween 2015 award 2.png Hween 2015 award 3.png Hween 2015 award 4.png

Επιπρόσθετα Βραβεία

Σκοτεινός Επικαλεστής

Επικαλέστηκε 1 μαγικό μείγμα Επικαλέστηκε 5 μαγικά μείγματα Επικαλέστηκε 25 μαγικά μείγματα Επικαλέστηκε 50 μαγικά μείγματα
Dark conjurer 1.png
Dark conjurer 2.png
Dark conjurer 3.png
Dark conjurer 4.png

Σκοτεινός Αντιγραφέας Χειρογράφων

Ανακάλυψε 1 μαγικό μείγμα Ανακάλυψε 10 μαγικά μείγματα Ανακάλυψε 25 μαγικά μείγματα Ανακάλυψε 50 μαγικά μείγματα
Dark scribe 1.png
Dark scribe 2.png
Dark scribe 3.png
Dark scribe 4.png

Ματωμένη Ματιά
Επικαλεστείτε 3 διαμάντια την φορά

1η φορά

Halloween rubies BloodyGlance4.png

Παρουσία των Νεκρών
Επιακλεστείτε 3 κρανία κυκλώπων την φορά

1η φορά
Halloween cyclope PresentOfTheDead4.png

Μυστηριώδης Γνώση
Φτιάξτε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς συστατικών.

1η φορά
Halloween knowledge OccultKnowledge4.png

Progress Rewards

All players that conjured a specific amount of rewards will get the following bonus rewards:

Amount of conjured rewards Reward
25 Administrator reward.png You will get the administrator for 2 weeks.
50 Overall culture level.png You will get an entire culture level.