Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
'''''Χάρτης νησιού'''''
 
'''''Χάρτης νησιού'''''
  Για να δείτε την περιοχή που περιβάλλει την πόλη σας κάντε κλικ στην εικόνα του χάρτη, στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αγροτικά χωριά και τις εχθρικές πόλεις που υπάρχουν στο νησί σας.
+
  Για να δείτε την περιοχή που περιβάλλει την πόλη σας κάντε κλικ στην εικόνα του χάρτη, στην επάνω αριστερή<BR>γωνία της οθόνης. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αγροτικά χωριά και τις εχθρικές πόλεις που υπάρχουν στο<BR>νησί σας.
  
 
Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει τα γύρω χωριά και τις πόλεις. Κάνοντας κλικ στο αγροτικό χωριό ή την πόλη της επιλογής σας, μπορείτε να δείτε το γενικό μενού.
 
Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει τα γύρω χωριά και τις πόλεις. Κάνοντας κλικ στο αγροτικό χωριό ή την πόλη της επιλογής σας, μπορείτε να δείτε το γενικό μενού.

Αναθεώρηση της 19:52, 14 Ιουνίου 2010

Χάρτης νησιού

Για να δείτε την περιοχή που περιβάλλει την πόλη σας κάντε κλικ στην εικόνα του χάρτη, στην επάνω αριστερή
γωνία της οθόνης. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αγροτικά χωριά και τις εχθρικές πόλεις που υπάρχουν στο
νησί σας.

Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει τα γύρω χωριά και τις πόλεις. Κάνοντας κλικ στο αγροτικό χωριό ή την πόλη της επιλογής σας, μπορείτε να δείτε το γενικό μενού.

Σε αγροτικά χωριά έχετε τρεις διαφορετικές επιλογές:

1-Γενικές πληροφορίες: που σας δίνουν τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία του χωριού (ισχύς, διάθεση και τον γενικό δείκτη του εμπορίου).

2-Επίθεση: όπου επιλέγετε τον αριθμό και το είδος των μονάδων για να στείλετε και επιλέγετε είτε «λεηλάτηση πρώτων υλών» ή «αύξηση ισχύος».

3-Εμπόριο: σας επιτρέπει να ανταλλάζετε υλικά. Μπορείτε να ανταλλάξετε υλικά μόνο αν έχετε χτίσει ένα «παζάρι».

Σε πόλεις παικτών έχετε 6 επιλογές. Αυτές περιλαμβάνουν το φιλικό εμπόριο και την αποστολή στρατού!

1-Γενικές πληροφορίες: που σας δίνει τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία του χωριού.

2-Υποστήριξη: Αυτό σας επιτρέπει να στείλετε στρατεύματα για να βοηθήσουν έναν άλλο παίκτη να υπερασπιστεί την πόλη του.

3-Επίθεση: όπου επιλέγετε τον αριθμό και το είδος των μονάδων για να στείλετε και επιλέγετε είτε λεηλάτηση πόρων είτε ενίσχυση της πόλης του παίκτη.

4-Εμπόριο: σας επιτρέπει να ανταλλάζετε πρώτες ύλες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εμπόριο μόνο εάν έχετε χτίσει «παζάρι».

5-Άσκηση θεϊκών δυνάμεων: Με τον ναό σας χτισμένο μπορείτε να αποκτήσετε Θεία υποστήριξη, η οποία χρησιμοποιείται είτε για να βοηθήσετε τον εαυτό σας ή να παρεμποδίσετε άλλους παίκτες. Εδώ είναι όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτές τις δυνάμεις.

6-Κατασκοπεία: Εδώ είναι όπου μπορείτε να στείλετε τους κατασκόπους σας, ώστε να μάθετε την τρέχουσα κατάσταση του εχθρού σου. Υπάρχει μια αναλογική κλίμακα που καθορίζει πόσα θα προσφέρεις στον κατάσκοπο σου για να πραγματοποιήσει αυτό το καθήκον του. Ελάχιστο κόστος είναι 1000 ασημένια νομίσματα. Να θυμάστε ότι αν ο παίκτης που κατασκοπεύετε έχει περισσότερα ασημένια νομίσματα στην σπηλιά του, από ότι προσφέρεται εσείς στον κατάσκοπο σας, η κατασκοπεία θα αποτύχει και θα πάρετε μια αναφορά, ενημερώνοντάς σας ότι η κατασκοπεία σας απέτυχε . Αυτό μπορεί να τον ωθήσει σε ενέργειες εναντίον σας πιο γρήγορα από ό,τι εύχεστε.

Ο χάρτης μετακινείται εύκολα και μπορείτε να τον σύρετε, ώστε να έχετε μια καλύτερη θέα. Σας επιτρέπει να μετακινήσετε τον χάρτη γύρω σας, για να δείτε γειτονικά νησιά. Είναι πολύ εύκολος στη χρήση του, εφόσον οι αποστάσεις δεν είναι πολύ μεγάλες. Αν και είναι δυνατό να δείτε ολόκληρο τον κόσμο σε αυτή την άποψη θα ήταν πολύ ευκολότερο να χρησιμοποιήσετε τον Παγκόσμιο Χάρτη γι' αυτό.

Παγκόσμιος Χάρτης

"Ένοπλες δυνάμεις στο εξωτερικό έχουν μικρή αξία, αν δεν υπάρξει συνετή συμβουλή από τη χώρα " - Cicero

Επιθυμείς να δεις μια ευρύτερη άποψη; Κάνοντας κλικ στη μικρή πυξίδα αλλάζει την κύρια προβολή με εκείνη του Παγκόσμιου χάρτη. Από εδώ μπορείτε να δείτε ποιός είναι σε γειτονικά νησιά και να κάνετε σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία. Μπορείτε να μετακινήσετε γύρω σας το χάρτη σέρνοντας την εικόνα ή κάνοντας κλικ στα βελάκια (Βορράς, Ανατολή, Νότος και Δύση) στο περιθώριο.

Εάν επιθυμείτε να πάρετε μια κοντινότερη άποψη ενός νησιού που σας ενδιαφέρει ή για να δείτε μια πόλη καλύτερα, απλά διπλό κλικ και θα μεταβάλει την εικόνα σε μια κοντινότερη. Επεξεργασία / Διαγραφή μηνύματος