Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γραμμή 44: Γραμμή 44:
 
==Πασχαλινό κατάστημα==
 
==Πασχαλινό κατάστημα==
  
Στο Πασχαλινό κατάστημα μπορείτε να εξαργυρώσετε τα αυγά σας για διάφορα ειδικά δώρα ή θεϊκές εύνοιες. Συμπληρωματικά, Εκτός από τη χρήση των αυγών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χρυσό (premium) για να κάνετε τη διαφορά και να κερδίσετε τις ανταμοιβές.
+
Στο Πασχαλινό κατάστημα μπορείτε να εξαργυρώσετε τα αυγά σας για διάφορα ειδικά δώρα ή θεϊκές εύνοιες. Συμπληρωματικά, εκτός από τη χρήση των αυγών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χρυσό (premium) για να καλύψετε τη διαφορά και να κερδίσετε τις ανταμοιβές.
  
 
[[file:Katastima1.jpg‎]]
 
[[file:Katastima1.jpg‎]]

Αναθεώρηση της 14:48, 10 Απριλίου 2012

Πασχαλινή εκδήλωση

Περίοδος εκδήλωσης

11 Απρ – 18 Απρ

Ορνιθώνας

Περιγραφή

Kota.jpg

Στις 11 Απριλίου θα σας δοθεί μια όρνιθα, η οποία θα παράγει Χρυσά Αυγά. Όπως όλες τις όρνιθες, προκειμένου να κάνουν αυγά, θα πρέπει να τις ταΐσετε πολύ καλά. Στην όρνιθά σας αρέσει να τρώει γρασίδι, σκουλήκια και σιτηρά, οπότε στείλτε τους πολίτες σας να ψάξουν για φαγητό στην πόλη σας. Η πιθανότητα να βρείτε μια συγκεκριμένη ταϊσμένη όρνιθα εξαρτάται από την διάρκεια της αναζήτησής σας. Από την στιγμή που η όρνιθά σας κάνει μερικά αυγά, θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε διάφορα είδη από το Πασχαλινό κατάστημα. Μερικά είδη είναι διαθέσιμα για αγορά με Χρυσά αυγά, άλλα μόνο με χρυσό, αλλά τα περισσότερα θα μπορούν να αγοραστούν είτε με χρυσό, είτε με αυγά.

Πως θα ανοίξετε τον ορνιθώνα σας

Πατήστε πάνω στο κουμπάκι με την εικόνα της μικρής όρνιθας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, για να ανοίξετε τον ορνιθώνα σας. Για το κατάστημα του Πάσχα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη δεύτερη καρτέλα του παραθύρου «Πασχαλινή εκδήλωση».

Παραγωγικότητα αυγών

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι τροφής που μπορείτε να συλλέξετε για να ταΐσετε την όρνιθά σας (το γρασίδι, τα σκουλήκια και τα σιτηρά). Κάθε είδος τροφής αυξάνει την παραγωγή των αυγών σας με τις συγκεκριμένες τιμές:

Τροφή
Γρασίδι Grasidi.jpg
Σκουλήκια Skouliki.jpg
Σιτηρά Stari.jpg]
Παραγωγή ανά ώρα 2 4 6

Κάθε είδος τροφής θα διατηρήσει την όρνιθά σας ικανοποιημένη για μία ώρα. Μετά από μία ώρα, θα εξαφανιστεί η τροφή και η όρνιθά σας θα είναι πάλι πεινασμένη. Μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθά σας έως 8 φορές στη σειρά για να παρατείνετε το χρόνο σίτισης. Για να ταΐσετε την όρνιθα, κάντε κλικ σε ένα από τα τρία κουμπιά με τα είδη τροφής (Χ /8). Όταν επιτευχθεί το όριο (8/8), το κουμπί θα απενεργοποιηθεί. Μετά από μία ώρα, ο μετρητής θα μειωθεί και θα μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθά σας και πάλι. Μια γραμμή προόδου και αντίστροφης μέτρησης στην οθόνη θα δείχνει το τρέχον επίπεδο της όρνιθάς σας. ‘’’Συμβουλή’’’: Μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθα με τους 3 διαφορετικούς τύπους των τροφών στο ίδιο χρονικό διάστημα (δλδ. το γρασίδι, τα σκουλήκια και τα σιτηρά).


Συλλογή τροφών

Pinakaspasxa2.jpg

Μπορείτε να στείλετε τους πολίτες σας να ψάξουν για τη τροφή των πουλερικών. Αυτή η διαδικασία δεν θα έχει καμία επίδραση στην κανονική παραγωγή των πόρων σας ή του δωρεάν πληθυσμού. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τέσσερις διάρκειες αναζήτησης: 5 λεπτά, 20 λεπτά, 1 ώρα και 2 ώρες. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την αναζήτησή σας, αλλά αν το κάνετε αυτό, δεν θα πάρετε καμία τροφή για την όρνιθά σας! Αφού ο χρόνος αναζήτησης τελειώσει, θα πρέπει να συλλέξετε την τροφή που έχετε βρει. Δεν θα δοθεί αυτόματα στην όρνιθά σας!

Δεύτερη όρνιθα

Μπορείτε να προσθέσετε μια δεύτερη όρνιθα στον ορνιθώνα σας, καταβάλλοντας 250 χρυσά (premium). Εάν ταΐζετε και τις δύο όρνιθες, μπορείτε να διπλασιάσετε την παραγωγή των αυγών σας! Δύο όρνιθες μπορούν να παράγουν έως και 24 αυγά ανά ώρα.

Πασχαλινό κατάστημα

Στο Πασχαλινό κατάστημα μπορείτε να εξαργυρώσετε τα αυγά σας για διάφορα ειδικά δώρα ή θεϊκές εύνοιες. Συμπληρωματικά, εκτός από τη χρήση των αυγών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χρυσό (premium) για να καλύψετε τη διαφορά και να κερδίσετε τις ανταμοιβές.

Αρχείο:Katastima1.jpg

Αρχείο:Katastima2.jpg

Όπως διαπιστώνετε, υπάρχουν διάφορα είδη που μπορείτε να αγοράσετε, είτε με αυγά, είτε με χρυσό. Ακολουθεί πίνακας με τα οφέλη των αγορασμένων ειδών.

Pinakaspasxa.jpg Pinakaspasxa1.jpg

Αντίστροφη μέτρηση

Η Πασχαλινή εκδήλωση είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τις 11 έως και τις 18 του Απρίλη 2012. Ο υπόλοιπος χρόνος θα είναι πάντα ορατός, θα εμφανίζεται ως μια αντίστροφη μέτρηση στο κέντρο της κορυφής του παραθύρου «Πασχαλινή εκδήλωση». Όταν η αντίστροφη μέτρηση τελειώσει, δεν θα είναι δυνατόν να παραχθούν επιπλέον αυγά ή να αγοράσετε αντικείμενα από το Πασχαλινό κατάστημα!