Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πασχαλινή εκδήλωση

Περίοδος εκδήλωσης

11 Απρ – 18 Απρ

Ορνιθώνας

Περιγραφή

Στις 11 Απριλίου θα σας δοθεί μια όρνιθα, η οποία θα παράγει Χρυσά Αυγά. Όπως όλες οι όρνιθες, προκειμένου να κάνουν αυγά, θα πρέπει να τις ταΐσετε πολύ καλά. Στην όρνιθά σας αρέσει να τρώει γρασίδι, σκουλήκια και σιτηρά, οπότε στείλτε τους πολίτες σας να ψάξουν για φαγητό στην πόλη σας. Η πιθανότητα να βρείτε μια συγκεκριμένη ταϊσμένη όρνιθα εξαρτάται από την διάρκεια της αναζήτησής σας. Από την στιγμή που η όρνιθά σας κάνει μερικά αυγά, θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε διάφορα είδη από το Πασχαλινό κατάστημα. Μερικά είδη είναι διαθέσιμα για αγορά με Χρυσά αυγά, άλλα μόνο με χρυσό, αλλά τα περισσότερα θα μπορούν να αγοραστούν είτε με χρυσό, είτε με αυγά.

Πως θα ανοίξετε τον ορνιθώνα σας

Πατήστε πάνω στο κουμπάκι με την εικόνα της μικρής όρνιθας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, για να ανοίξετε τον ορνιθώνα σας. Για το κατάστημα του Πάσχα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη δεύτερη καρτέλα του παραθύρου «Πασχαλινή εκδήλωση».

Παραγωγικότητα αυγών

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι τροφής που μπορείτε να συλλέξετε για να ταΐσετε την όρνιθά σας (το γρασίδι, τα σκουλήκια και τα σιτηρά). Κάθε είδος τροφής αυξάνει την παραγωγή των αυγών σας με τις συγκεκριμένες τιμές:

Τροφή Γρασίδι Σκουλήκια Σιτηρά
Παραγωγή ανά ώρα 2 4 6

Κάθε είδος τροφής θα διατηρήσει την όρνιθά σας ικανοποιημένη για μία ώρα. Μετά από μία ώρα, θα εξαφανιστεί η τροφή και η όρνιθά σας θα είναι πάλι πεινασμένη. Μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθά σας έως 8 φορές στη σειρά για να παρατείνετε το χρόνο σίτισης. Για να ταΐσετε την όρνιθα, κάντε κλικ σε ένα από τα τρία κουμπιά με τα είδη τροφής (Χ /8). Όταν επιτευχθεί το όριο (8/8), το κουμπί θα απενεργοποιηθεί. Μετά από μία ώρα, ο μετρητής θα μειωθεί και θα μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθά σας και πάλι. Μια γραμμή προόδου και αντίστροφης μέτρησης στην οθόνη θα δείχνει το τρέχον επίπεδο της όρνιθάς σας. ‘’’Συμβουλή’’’: Μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθα με τους 3 διαφορετικούς τύπους των τροφών στο ίδιο χρονικό διάστημα (δλδ. το γρασίδι, τα σκουλήκια και τα σιτηρά).

Συλλογή τροφών

Μπορείτε να στείλετε τους πολίτες σας να ψάξουν για τη τροφή των πουλερικών. Αυτή η διαδικασία δεν θα έχει καμία επίδραση στην κανονική παραγωγή των πόρων σας ή του δωρεάν πληθυσμού. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τέσσερις διάρκειες αναζήτησης: 5 λεπτά, 20 λεπτά, 1 ώρα και 2 ώρες. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την αναζήτησή σας, αλλά αν το κάνετε αυτό, δεν θα πάρετε καμία τροφή για την όρνιθά σας! Αφού ο χρόνος αναζήτησης τελειώσει, θα πρέπει να συλλέξετε την τροφή που έχετε βρει. Δεν θα δοθεί αυτόματα στην όρνιθά σας!

Δεύτερη όρνιθα

Μπορείτε να προσθέσετε μια δεύτερη όρνιθα στο κοτέτσι σας, καταβάλλοντας 250 χρυσά (premium). Εάν ταΐζετε και τις δύο όρνιθες, μπορείτε να διπλασιάσετε την παραγωγή των αυγών σας! Δύο όρνιθες μπορούν να παράγουν έως και 24 αυγά ανά ώρα.

Αντίστροφη μέτρηση

Η Πασχαλινή εκδήλωση είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τις 11 έως και τις 18 του Απρίλη 2012. Ο υπόλοιπος χρόνος θα είναι πάντα ορατός, θα εμφανίζεται ως μια αντίστροφη μέτρηση στο κέντρο της κορυφής του παραθύρου «Πασχαλινή εκδήλωση». Όταν η αντίστροφη μέτρηση τελειώσει, δεν θα είναι δυνατόν να παραχθούν επιπλέον αυγά ή να αγοράσετε αντικείμενα από το Πασχαλινό κατάστημα!