Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πασχαλινή εκδήλωση

Οι Εσπερίδες τα κατάφεραν και πάλι(αν και όχι ευτυχώς με ένα χρυσό μήλο). Από 11 Απρ - 18 Απρ, σε όλους τους παίκτες θα δοθεί μια σπέσιαλ κότα από τον κήπο των Εσπερίδων. Αυτή η κότα έχει τη δυνατότητα να γεννάει τα χρυσά αυγά, τα οποία μπορείτε να ανταλλάξετε στο Πασχαλινό κατάστημα και να κερδίσετε εύνοιες από τους θεούς και άλλες ειδικές ανταμοιβές που θα σας βοηθήσουν στο παιχνίδι σας.

Όπως όλες οι κότες, προκειμένου να γεννήσουν τα χρυσά αυγά, θα πρέπει να τρέφονται καλά. Η κότα σας απολαμβάνει να τρώει γρασίδι, σκουλήκια και καλαμπόκι. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε εντολή στον πληθυσμό σας να ψάξει για φαγητό στην πόλη σας. Η πιθανότητα εύρεσης τροφής για την κότα σας και η ποσότητά της εξαρτάται από τη διάρκεια της αναζήτησής σας.

Περίοδος εκδήλωσης

11 Απρ – 18 Απρ

Περιγραφή

Kota.jpg


Προκειμένου να διασφαλίσετε ότι η κότα σας θα τραφεί καλά, θα πρέπει να ανοίξετε πρώτα το κοτέτσι. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "κότα με τα αυγά" στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης. Θα μοιάζει με την παραπάνω εικόνα.

Όταν ανοίξει το κοτέτσι σας, από εκεί θα μπορείτε να επιλέξετε -είτε να ελέγξετε- πώς θα ταΐσετε την κότα σας και πόσα αυγά θα γεννήσει ή να πάτε στο κατάστημα του Πάσχα και να επιλέξετε τις αγορές σας.

Pasxalinikota.jpg

Παραγωγικότητα αυγών

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι τροφής που μπορείτε να συλλέξετε για να ταΐσετε την όρνιθά σας (το γρασίδι, τα σκουλήκια και τα σιτηρά). Κάθε είδος τροφής αυξάνει την παραγωγή των αυγών σας με τις συγκεκριμένες τιμές:

Τροφή
Γρασίδι Grasidi.jpg
Σκουλήκια Skouliki.jpg
Σιτηρά Stari.jpg]
Παραγωγή ανά ώρα 2 4 6

Κάθε είδος τροφής θα διατηρήσει την όρνιθά σας ικανοποιημένη για μία ώρα. Μετά από μία ώρα, θα εξαφανιστεί η τροφή και η όρνιθά σας θα είναι πάλι πεινασμένη. Μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθά σας έως 8 φορές στη σειρά για να παρατείνετε το χρόνο σίτισης. Για να ταΐσετε την όρνιθα, κάντε κλικ σε ένα από τα τρία κουμπιά με τα είδη τροφής (Χ /8). Όταν επιτευχθεί το όριο (8/8), το κουμπί θα απενεργοποιηθεί. Μετά από μία ώρα, ο μετρητής θα μειωθεί και θα μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθά σας και πάλι. Μια γραμμή προόδου και αντίστροφης μέτρησης στην οθόνη θα δείχνει το τρέχον επίπεδο της όρνιθάς σας. ‘’’Συμβουλή’’’: Μπορείτε να ταΐσετε την όρνιθα με τους 3 διαφορετικούς τύπους των τροφών στο ίδιο χρονικό διάστημα (δλδ. το γρασίδι, τα σκουλήκια και τα σιτηρά).

Συλλογή τροφών

Pinakaspasxa2.jpg

Μπορείτε να στείλετε τους πολίτες σας να ψάξουν για τη τροφή των πουλερικών. Αυτή η διαδικασία δεν θα έχει καμία επίδραση στην κανονική παραγωγή των πόρων σας ή του δωρεάν πληθυσμού. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τέσσερις διάρκειες αναζήτησης: 5 λεπτά, 20 λεπτά, 1 ώρα και 2 ώρες. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την αναζήτησή σας, αλλά αν το κάνετε αυτό, δεν θα πάρετε καμία τροφή για την όρνιθά σας! Αφού ο χρόνος αναζήτησης τελειώσει, θα πρέπει να συλλέξετε την τροφή που έχετε βρει. Δεν θα δοθεί αυτόματα στην όρνιθά σας!

Δεύτερη όρνιθα

Μπορείτε να προσθέσετε μια δεύτερη όρνιθα στον ορνιθώνα σας, καταβάλλοντας 250 χρυσά (premium). Εάν ταΐζετε και τις δύο όρνιθες, μπορείτε να διπλασιάσετε την παραγωγή των αυγών σας! Δύο όρνιθες μπορούν να παράγουν έως και 24 αυγά ανά ώρα.

Πασχαλινό κατάστημα

Στο Πασχαλινό κατάστημα μπορείτε να εξαργυρώσετε τα αυγά σας για διάφορα ειδικά δώρα ή θεϊκές εύνοιες. Συμπληρωματικά, εκτός από τη χρήση των αυγών, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χρυσό (premium) για να καλύψετε τη διαφορά και να κερδίσετε τις ανταμοιβές.

Αρχείο:Katastima1.jpg

Αρχείο:Katastima2.jpg

Όπως διαπιστώνετε, υπάρχουν διάφορα είδη που μπορείτε να αγοράσετε, είτε με αυγά, είτε με χρυσό. Ακολουθεί πίνακας με τα οφέλη των αγορασμένων ειδών.

Pinakaspasxa.jpg Pinakaspasxa1.jpg

Αντίστροφη μέτρηση

Η Πασχαλινή εκδήλωση είναι διαθέσιμη μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τις 11 έως και τις 18 του Απρίλη 2012. Ο υπόλοιπος χρόνος θα είναι πάντα ορατός, θα εμφανίζεται ως μια αντίστροφη μέτρηση στο κέντρο της κορυφής του παραθύρου «Πασχαλινή εκδήλωση». Όταν η αντίστροφη μέτρηση τελειώσει, δεν θα είναι δυνατόν να παραχθούν επιπλέον αυγά ή να αγοράσετε αντικείμενα από το Πασχαλινό κατάστημα!