Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Agora Battle Simulator

Αγορά

Want to know how you will do in an upcoming battle? There is a battle simulator in the Agora. If you have spied your opponent and know what units you are going up against this is the easiest way to determine if you will win and how many losses you may suffer.

Προσομοιωτής

Click on the Simulator tab in the Agora. Input all units you are sending and all the units you will be going up against. If God/desses are involved you can choose the correct one for each player and enter mythical units as well.

Το ηθικό δείχνει πόσο καλά θα πολεμήσουν τα στρατεύματά σας. Οι θεϊκές δυνάμεις μπορούν να επηρεάσουν το ηθικό. Το νούμερο θα είναι ανάμεσα στο 30 και στο 100. Η τύχη δημιουργείται τυχαία για κάθε μάχη, και είναι ανάμεσα στο -30 και το 30. Η τύχη επηρεάζει μόνο τον επιτιθέμενο. Αν έχετε για παράδειγμα 30% τύχη, τότε τα στρατεύματά σας θα πολεμήσουν κατά 30% πιο αποτελεσματικά. Το «Τείχος πόλης» είναι το επίπεδο του τείχους του αμυνόμενου.

Αν δεν είστε σίγουρος για το τι έχει ο αντίπαλός σας, τότε μπορείτε να πειραματιστείτε με τον προσομοιωτή και να εισάγετε διαφορετικά σενάρια, έτσι ώστε να δείτε ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό. Αυτό δουλεύει επίσης αν είστε ο αμυνόμενος και όχι η επιτιθέμενος.

Μπορείτε επίσης να εισάγετε διαφορετικούς παράγοντες όπως μοναδικά κτήρια (Πύργος) και χαρακτηριστικά του προνομιακού λογαριασμού, για να υπολογίσετε την έκβαση της μάχης με μεγαλύτερη ακρίβεια.