Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Πώς θα είναι)
(Περιγραφή:)
 
Γραμμή 9: Γραμμή 9:
  
 
==Περιγραφή:==
 
==Περιγραφή:==
Υπάρχουν '''24 δώρα''' πάνω στο δέντρο. Κάθε μέρα θα μπορείτε να ανοίγετε ένα νέο δώρο. Αφού κάνετε κλικ σε μία μέρα θα εμφανιστεί ο Τροχός της Θεάς Τύχης στη δεξιά πλευρά του παραθύρου. Κάθε τροχός περιέχει '''έξι διαφορετικές ανταμοιβές και ένα θραύσμα'''. Συλλέξτε πέντε θραύσματα, προκειμένου να πάρετε τους πέντε συμβούλους για μία εβδομάδα '''δωρεάν'''. Πατώντας το κουμπί στη μέση του τροχού μπορείτε να το γυρίσετε.  Η ανταμοιβή θα εμφανιστεί στη μέση μετά από μία κινούμενη εικόνα μικρής διάρκειας. '''Το πρώτο γύρισμα για την τρέχουσα ημέρα είναι πάντα δωρεάν''', μπορείτε να κάνετε περισσότερα γυρίσματα χρησιμοποιώντας χρυσό. Είναι εντελώς τυχαία η ανταμοιβή που θα πάρετε. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί διακοπής στη μέση του τροχού για να σταματήσει την κίνηση. Θα πρέπει να συλλέξετε την ανταμοιβή για να μπορέσετε να γυρίσετε πάλι τον τροχό.  
+
Υπάρχουν '''24 δώρα''' πάνω στο δέντρο. Κάθε μέρα θα μπορείτε να ανοίγετε ένα νέο δώρο. Αφού κάνετε κλικ σε μία μέρα θα εμφανιστεί ο Τροχός της Θεάς Τύχης στη δεξιά πλευρά του παραθύρου. Κάθε τροχός περιέχει '''έξι διαφορετικές ανταμοιβές και ένα θραύσμα'''. Συλλέξτε πέντε θραύσματα, προκειμένου να πάρετε τους πέντε συμβούλους για μία εβδομάδα '''δωρεάν'''.  
 +
Πατώντας το κουμπί στη μέση του τροχού μπορείτε να το γυρίσετε.  Η ανταμοιβή θα εμφανιστεί στη μέση μετά από μία κινούμενη εικόνα μικρής διάρκειας. '''Το πρώτο γύρισμα για την τρέχουσα ημέρα είναι πάντα δωρεάν''', μπορείτε να κάνετε περισσότερα γυρίσματα χρησιμοποιώντας χρυσό. Είναι εντελώς τυχαία η ανταμοιβή που θα πάρετε. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί διακοπής στη μέση του τροχού για να σταματήσει την κίνηση. Θα πρέπει να συλλέξετε την ανταμοιβή για να μπορέσετε να γυρίσετε πάλι τον τροχό.  
 
<br />
 
<br />
 
Μετά το πρώτο γύρισμα του τροχού θα ξεκλειδωθεί ένα διακοσμητικό στοιχείο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Καθώς ξεκλειδώνετε διακοσμητικά στοιχεία θα σας χορηγηθεί το βραβείο ''Ο αγαπημένος της Θεάς Τύχης''.
 
Μετά το πρώτο γύρισμα του τροχού θα ξεκλειδωθεί ένα διακοσμητικό στοιχείο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Καθώς ξεκλειδώνετε διακοσμητικά στοιχεία θα σας χορηγηθεί το βραβείο ''Ο αγαπημένος της Θεάς Τύχης''.

Τελευταία αναθεώρηση της 09:48, 27 Νοεμβρίου 2014

Christmas2013 logo gr.png

Πώς θα είναι

Troxosxmas13.png

Διάρκεια εκδήλωσης:

1 Δεκεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου 2013

Περιγραφή:

Υπάρχουν 24 δώρα πάνω στο δέντρο. Κάθε μέρα θα μπορείτε να ανοίγετε ένα νέο δώρο. Αφού κάνετε κλικ σε μία μέρα θα εμφανιστεί ο Τροχός της Θεάς Τύχης στη δεξιά πλευρά του παραθύρου. Κάθε τροχός περιέχει έξι διαφορετικές ανταμοιβές και ένα θραύσμα. Συλλέξτε πέντε θραύσματα, προκειμένου να πάρετε τους πέντε συμβούλους για μία εβδομάδα δωρεάν. Πατώντας το κουμπί στη μέση του τροχού μπορείτε να το γυρίσετε. Η ανταμοιβή θα εμφανιστεί στη μέση μετά από μία κινούμενη εικόνα μικρής διάρκειας. Το πρώτο γύρισμα για την τρέχουσα ημέρα είναι πάντα δωρεάν, μπορείτε να κάνετε περισσότερα γυρίσματα χρησιμοποιώντας χρυσό. Είναι εντελώς τυχαία η ανταμοιβή που θα πάρετε. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί διακοπής στη μέση του τροχού για να σταματήσει την κίνηση. Θα πρέπει να συλλέξετε την ανταμοιβή για να μπορέσετε να γυρίσετε πάλι τον τροχό.
Μετά το πρώτο γύρισμα του τροχού θα ξεκλειδωθεί ένα διακοσμητικό στοιχείο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Καθώς ξεκλειδώνετε διακοσμητικά στοιχεία θα σας χορηγηθεί το βραβείο Ο αγαπημένος της Θεάς Τύχης.

Πώς ανοίγει το ημερολόγιο:

Για να ανοίξει το ημερολόγιο κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο της εκδήλωσης που βρίσκεται στην δεξιά γωνία της οθόνης.

Christmas2013 icon.png

Πώς θα ανοίξετε την ημέρα:

Καθώς μετακινείτε το ποντίκι σας πάνω από την εικονιζόμενη σκηνή, θα εμφανιστούν ακίδες σε όλο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ κάθε ακίδα θα περιέχει έναν αριθμό (1 έως 24). Εάν κάνετε κλικ σε μία ακίδα, θα ανοίξει στη δεξιά πλευρά του δέντρου ο τροχός της τύχης για εκείνη την ημέρα. Για ανοίξετε μια μέρα απαιτείται να έχει φτάσει η κατάλληλη ημέρα.

Τρέχουσα ημέρα:

Η ακίδα της τρέχουσας ημέρας επισημαίνεται με χρυσό.

Pin premium.png

Προηγούμενες ημέρες:

Οι ακίδες των τελευταίων ημερών που εξακολουθούν να περιέχουν τουλάχιστον μία ανταμοιβή, εμφανίζονται με μπλε χρώμα.

Pin current-day.png

Κατάστημα ανταμοιβών:

Δεν είναι αναγκαίο να αποδεχθείτε την ανταμοιβή αμέσως. Μπορείτε να την "αποθηκεύσετε" στον τροχό μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. Μελλοντικές ημέρες: Δεν μπορείτε να κάνετε κλικ στις ακίδες για τις μελλοντικές ημέρες. Αυτές οι ακίδες είναι ανενεργές.

Pin collect.png

Διακοσμήσεις:

Μόλις κάνετε την πρώτη περιστροφή του τροχού της ημέρας, μια νέα ( ειδική για την ημέρα) διακόσμηση θα προστεθεί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θραύσματα: Στο ημερολόγιο, υπάρχει και το «θραύσμα», που δείχνει την πρόοδο μέχρι να ξεκλειδώσετε τους ελεύθερους συμβούλους.

Πώς να συλλέξετε μια ανταμοιβή:

Αρχικά, υπάρχει μόνο ένα κουμπί "γύρισμα" στη μέση του τροχού, αν έχετε μια δωρεάν περιστροφή.
Πατώντας αυτό το κουμπί, θα κάνει μία γραφική περιστροφή επισημαίνοντας τις διαθέσιμες ανταμοιβές (όχι αυτές που έχουν ήδη ληφθεί). Το κουμπί «Περιστροφή» θα αλλάζει σε «Stop» κατά τη διάρκεια της κίνησης. Πατώντας αυτό το κουμπί, θα σταματήσει την περιστροφή νωρίτερα. Όπως σταματήσει η κινούμενη εικόνα, το κουμπί στη μέση θα εξαφανιστεί και η επιλεγμένη ανταμοιβή κινείται στη μέση. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην ανταμοιβή, να την αποθηκεύσετε στα Αποθέματα, να την χρησιμοποιήσετε άμεσα στην επιλεγμένη πόλη ή να την διαγράψετε. Μπορείτε επίσης να την αφήσετε εκεί για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και να την παραλάβετε αργότερα. Εάν έχετε λάβει την ανταμοιβή, το κουμπί "Περιστροφή" θα εμφανιστεί και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ως κουμπί "Premium". Λαμβάνοντας την έκτη ανταμοιβή δεν θα εμφανίσει την κινούμενη εικόνα. Θα μεταφέρει αμέσως την τελευταία (έκτη) ανταμοιβή στη μέση. Αν έχετε συλλέξει και τις έξι ανταμοιβές της ημέρας, δεν θα έχετε πλέον διαθέσιμες περιστροφές.

Θραύσματα

Στην οθόνη του ημερολογίου, θα υπάρχει η "εμφάνιση θραυσμάτων", όπου θα δείχνει τη πρόοδο για να ξεκλειδωθούν οι 5 σύμβουλοι.

Shard1 small.png

Συλλογή θραυσμάτων

Κάθε ανταμοιβή της ημέρας περιέχει επίσης ένα «θραύσμα». Εάν λάβετε την ανταμοιβή, θα προστεθεί επίσης το θραύσμα στο ημερολόγιο, το οποίο θα ξεκλειδώσει τελικά τους πέντε συμβούλους για 7 ημέρες (δωρεάν). Μόλις λάβετε τους συμβούλους, τα θραύσματα δεν θα εμφανίζονται στον τροχό πια. Επίσης, οι σύμβουλοι μόλις ξεκλειδωθούν θα αλλάξουν από γκρι σε έγχρωμους.

Κόστος περαιτέρω περιστροφών

Η πρώτη περιστροφή για την εκάστοτε ημέρα θα είναι πάντα δωρεάν. Επιπλέον περιστροφές θα χρεώνονται με χρυσό. Εάν χάσετε την περιστροφή μιας προηγούμενης ημέρας, η πρώτη περιστροφή στον συγκεκριμένο τροχό θα κοστίσεις 50 χρυσά επίσης.

Περιστροφή Featureicons02 2.08.png
1 ή 2 50
3 100
4 150
5 200
6 250

Λίστα όλων των νέων ανταμοιβών

Με την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχουμε εφαρμόσει στο παιχνίδι μερικές νέες ανταμοιβές. Αυτές είναι οι κοινές επιδράσεις που σας είχαμε προσφέρει και στην Αποκριάτικη εκδήλωση, αλλά στον «Τροχό της Θεάς Τύχης» αυτές οι ανταμοιβές έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Οι ανταμοιβές έχουν διαφορετικά επίπεδα, που υποδεικνύονται από έναν μικρό αριθμό ρωμαϊκού συστήματος αρίθμησης πάνω από την εικόνα της ανταμοιβής. Κάθε επίπεδο αυξάνει την διάρκεια της ανταμοιβής κατά μία εβδομάδα.

Ανταμοιβή

Επίδραση

Διάρκεια

Επιτάχυνση Στρατολογήσεων

Αυξάνει τη ταχύτητα στρατολόγησης στην επιλεγμένη πόλη κατά 20%(μονάδες πεζικού και θαλάσσης)

1 εβδομάδα * επίπεδο

Βελτιωμένη Άμυνα

Αυξάνει την αμυντική δύναμη της επιλεγμένης πόλης κατά 5%

1 εβδομάδα * επίπεδο

Βελτιωμένη Επίθεση

Αυξάνει την δύναμη της επίθεσης της επιλεγμένης πόλη κατά 10%

1 εβδομάδα * επίπεδο

Βελτιωμένη παραγωγή ξυλείας

Αυξάνει την παραγωγή ξυλείας στην επιλεγμένη πόλη κατά 20%

1 εβδομάδα * επίπεδο

Βελτιωμένη παραγωγή πέτρας

Αυξάνει την παραγωγή πέτρας στην επιλεγμένη πόλη κατά 20%

1 εβδομάδα * επίπεδο

Βελτιωμένη παραγωγή ασημιού

Αυξάνει την παραγωγή ασημιού στην επιλεγμένη πόλη κατά 20%

1 εβδομάδα * επίπεδο

Μειωμένη διάρκεια εορτών πόλης

Μειώνεται η διάρκεια γιορτής πόλης κατά 20% στην επιλεγμένη πόλη

1 εβδομάδα * επίπεδο

Αντίστροφη Μέτρηση

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση είναι διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένο χρόνο, από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την 31η του 2013. Ο υπολειπόμενος χρόνος θα είναι πάντα εμφανής. Θα εμφανίζεται σαν αντίστροφή μέτρηση στην πάνω αριστερή γωνία του παραθύρου των εκδηλώσεων, μετρώντας αντίστροφα ημέρες, ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα. Μετά το πέρας του χρόνου, δεν θα είναι δυνατό το άνοιγμα του παραθύρου. Έχετε στο νου σας ότι πρέπει να συλλέξετε όλες τις εναπομείνασες ανταμοιβές που έχετε αποθηκεύσει σε κάποιους τροχούς πριν ο χρόνος τελειώσει. Δεν θα μπορείτε να συλλέξετε αυτές τις ανταμοιβές μετά το πέρας του χρόνου.

Έκδοση για συσκευές Androird και iOS

Θα είναι η πρώτη φορά που μια εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη και σε συσκευές Androird και iOS. Δοκιμάστε το, διότι θα μπορείτε να γυρίσετε τον τροχό με το δάχτυλό σας.

Christmas2013 2.jpg