Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 11:18, 19 Σεπτεμβρίου 2010 από τον CholericFade (συζήτηση | συνεισφορές) (Αναίρεση αναθεώρησης 1028 υπό τον/την 88.218.136.37 (Συζήτηση) Βανδαλισμός.)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Να ιδρύσετε ή να αποικήσετε είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε μία δεύτερη πόλη.

Περιοχές Αποίκησης

Free settlement sites

Όσο εξερευνείτε τον Παγκόσμιο Χάρτη, θα έχετε ήδη παρατηρήσει μερικές γκρίζες περιοχές. Αυτές οι περιοχές είναι τα σημεία όπου μπορείτε να ιδρύσετε μία νέα πόλη.Απαιτήσεις

Κτήρια

Μονάδες

Για να ιδρύσετε μία πόλη, απαιτείται ένα Αποικιακό Πλοίο. Αυτό μπορεί να κατασκευαστεί στο Λιμάνι, όταν αυτό ερευνηθεί, και θα κοστίσει Wood.png 10,000 Stone.png 10,000 Silver.png 10,000.

Πολιτισμός

Πρέπει επίσης να έχετε αρκετούς Πόντους Πολιτισμού, για να ιδρύσετε μία νέα πόλη. Για την δεύτερη πόλη σας αυτοί θα είναι πάντα τρείς (3) πόντοι.

Η διαδικασία της αποίκισης

Found a new city tab.

Καθώς έχετε συμπληρώσει όλες τις απαιτήσεις, είναι εύκολο να ξεκινήσετε την ίδρυση μίας νέας πόλης.

  • Πρώτα βρείτε ένα ιδανικό μέρος που επιθυμείτε να αποικήσετε. Είναι προτιμότερο να βρείτε μία τοποθεσία σχετικά κοντά στην αρχική σας πόλη, έτσι ώστε το αποικιακό σκάφος να μην χρειαστεί να ταξιδέψει πολύ μακρυά.
  • Ξεκινήστε πατώντας στην επιλεγμένη περιοχή και πατήστε στην επιλογή "Ίδρυση νέας πόλης".
  • Επιλέξτε τις μονάδες που θέλετε να ταξιδέψουν στην πόλη σας. Πρόσθετα με το αποικιακό σκάφος θα χρειαστείτε μερικές άλλες μονάδες να βοηθήσουν στην άμυνα της πόλης σας από πιθανούς εχθρούς-εισβολείς. Θυμηθείτε ότι πρέπει να αποστείλετε όλες τις χερσαίες δυνάμεις σας στο Transport Ships ή Fast Transport Ships.
  • Μόλις ολοκληρώσετε πατήστε στο κουμπί Ίδρυση πόλης και ο στόλος σας θα ξεκινήσει το ταξίδι του.
Fleet en route to the new colony.

Εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ των πόλεων σας το πόσο θα χρειαστεί για να φτάσει το πλοίο σας. Μόλις φτάσει θα λάβετε μία αναφορά και οι μονάδες σας, που είναι επιβιβασμένες στο αποικιακό σκάφος, αυτόματα θα ξεκινήσουν να κατασκευάζουν το πρώτο κτήριο στη νέα σας πόλη. Η κατασκευή του πρώτου σας κτηρίου στη νέα σας πόλη θα διαρκέσει 24 ώρες και οι πόροι, που θα χρειαστούν για το κτήριο, συμπεριλαμβάνονται στο κόστος του αποικιακού σκάφους.

Μόλις αυτό το κτήριο ολοκληρωθεί, θα ενημερωθείτε στην διαχείριση της πόλης σας.
Συγχαρητήρια - τώρα έχετε μία δεύτερη πόλη!