Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 21:02, 26 Νοεμβρίου 2020 από τον Elizampeta1 (συζήτηση | συνεισφορές) (→‎Πως παίζεται;)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
WoF wiki logo new.png


Η Θεά Τύχη επιστρέφει αυτή την εορταστική περίοδο, αλλά με μια ανατροπή! Καλώς ήρθατε στον Τροχό της Θεάς Τύχης.

Τι είναι ο Τροχός της Θεάς Τύχης;

Ο Τροχός της Θεάς Τύχης είναι μία εκδήλωση, η οποία σας προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο για να κερδίσετε ξεχωριστά βραβεία. Η εκδήλωση αντικαθιστά την εκδήλωση Ημερολόγιο Έλευσης της Θεάς Τύχης. Σ' αυτό το γεγονός, οι θεοί χαμογελούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης σας, και ως ανταμοιβή, η Θεά Τύχη ήρθε στην πόλη σας για να γυρίσει τον τροχό της ευδαιμονίας. Ωστόσο, η Θεά Τύχη δεν ήρθε μόνη. Φέρνει μαζί της τους μεγαλύτερους εικονογράφους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα ζωγραφίσουν έναν υπέροχο καμβά, για να αποθανατίσουν τις γιορτές της πόλης σας.

Πως παίζεται;

Για να ξεκινήσουμε, πατήστε στο εικονίδιο της εκδήλωσης στην γωνία της οθόνης:


WoT event icon.png


Αυτό θα ανοίξει την εκδήλωση. Ο Τροχός έχει πολλές ειδικές δυνάμεις που καλείστε να ανακαλύψετε, με την πολυπόθητη 'Προσφορά Ημέρας' να είναι η πιο μοναδική και πολύτιμη. Φυσικά, η Προσφορά Ημέρας είναι διαφορετική κάθε μέρα, γι' αυτό βεβαιωθείτε πως θα την αρπάξετε πριν χαθεί.

Προσφορά Ημέρας Αποθέματα Εκδήλωσης

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

Μπορείτε να γυρίσετε τον Τροχό πατώντας πάνω στην 'Περιστροφή' που βρίσκεται στο κέντρο του. Κάθε περιστροφή κοστίζει 10 Νομίσματα της Τύχης.

SpinResetWoF.png


Μπορείτε να πατήσετε πάνω στο InfoButtonWoF.png στα αριστερά, για να δείτε ποια βραβεία είναι διαθέσιμα στον τροχό. Αν δείτε πως δεν υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ανανεώσετε τον τροχό πατώντας 'Ανανέωση' για 15 Νομίσματα της Τύχης. Πατώντας ανανέωση αντικαθίστανται τα βραβεία του τροχού με νέα παρτίδα, ταυτόχρονα γυρίζει και ο τροχός, οπότε θα λάβετε ένα νέο σύνολο βραβείων, καθώς και μια νίκη για τα 15 νομίσματά σας. Ο τροχός ανανεώνεται αυτόματα κάθε μέρα, αντικαθιστώντας έτσι όλα τα βραβεία.

Μόλις κερδίσετε ένα βραβείο από τον τροχό, αυτό θα μεταφερθεί στα Αποθέματα Εκδήλωσης. Αυτό είναι μια προσωρινή αποθήκευση με χώρο για 8 βραβεία. Όταν συμπληρωθεί, δεν θα μπορείτε να γυρίσετε τον τροχό μέχρι είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο απ' αυτά, είτε να το αποθηκεύσετε, είτε να το διαγράψετε από τα Αποθέματα Εκδήλωσης.


WoFPainting2.png


Με κάθε περιστροφή του τροχού, οι εικονογράφοι σας θα εμπνέονται και θα συμπληρώνουν ένα ακόμα τμήμα του καμβά του Μεγάλου Βραβείου. Η μπάρα κάτω από τον καμβά δείχνει την τρέχουσα πρόοδό σας μέχρι την ολοκλήρωση αυτού του έργου τέχνης, και μόλις τελειοποιηθεί, θα σας ανταμείψει με το Μεγάλο Βραβείο! Στη συνέχεια, οι εικονογράφοι σας θα τυλίξουν τον καμβά και θα τον στείλουν στο ταξίδι τους στο εξωτερικό, καθώς αρχίζουν να εργάζονται σε έναν νέο καμβά!

DoublePrizeWoF.png


Ένα ακόμη πράγμα θα συμβεί με κάθε περιστροφή! Κάθε φορά που συμμετέχετε στον τροχό, οι θεοί θα σας ανταμείβουν με το Θείο Μάνα. Γεμίστε τη γραμμή Θείο Μάνα μέχρι να ενεργοποιήσετε τη δύναμη διπλού βραβείου. Όταν είναι ενεργό, το επόμενο γύρισμα του τροχού θα πληρώσει διπλά!

Πως λαμβάνω Νομίσματα της Τύχης;

Όπως και στις άλλες εκδηλώσεις, μπορείτε να λάβετε Νομίσματα της Τύχης ολοκληρώνοντας ενέργειες στις πόλεις σας, όπως επέκταση κτιρίων ή στρατολόγηση μονάδων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Νομίσματα της Τύχης με Χρυσό.


TycheCoinsCollectWoF.png


Τι μπορώ να κερδίσω;

Εκτός από τα πολλά υπέροχα βραβεία του τροχού, υπάρχουν και κάποια μοναδικά Βραβεία. Καταρχάς, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τη Θεία Στρατηγική Μάχης! Αυτό το ξόρκι, όπως γνωρίζετε αυξάνει τους πόντους μάχης που μπορείτε να κερδίσετε. Θα βρείτε όμως και εξαιρετικές ανταμοιβές όπως ξόρκια ενίσχυσης μονάδας για τις αγαπημένες σας μονάδες, όπως οι Μαντιχώρες.

Αλλά βέβαια, μια νέα εκδήλωση δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια ολοκαίνουρια ανταμοιβή, και με αυτό σας παρουσιάζουμε το Ιερό της Σωτηρίας!

Το Ιερό της Σωτηρίας
SoteriasShrine.png

Η δύναμη του Ιερού διοχετεύεται στα στρατεύματά σας

Οι αμυντικές μονάδες σε αυτήν την πόλη είναι 0,7% πιο αποτελεσματικές ανά επίπεδο της ισχύος αυτής. Αυτή η ισχύς αναβαθμίζεται, όταν τη χρησιμοποιείτε η επιλεγμένη πόλη σας θα λαμβάνει 1 επίπεδο αυτής της ισχύος. Το μέγιστο επίπεδο είναι 10.

Αυτή η δύναμη είναι μόνιμη.*


Βραβεία

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να κερδίσετε αποκλειστικά βραβεία για το προφίλ σας, ώστε να επιδείξετε τη σκληρή δουλειά σας!

Μην Χάνεις Ευκαιρία

Έχετε κερδίσει όλες τις ανταμοιβές σε έναν τροχό σε μία μέρα.

WoFleave no chance.png

Κύριος της Μοίρας σου

Έχετε αλλάξει την τύχη του τροχού δύο φορές σε μια μέρα.

WoF fortune control.png

Διεκδικητής της Τύχης

Περιστροφή του τροχού της τύχης 80 φορές Περιστροφή του τροχού της τύχης 120 φορές Περιστροφή του τροχού της τύχης 170 φορές Περιστροφή του τροχού της τύχης 250 φορές
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Ευδαιμονία των Αθανάτων

Κέρδισες 5 Προσφορές Ημέρας Κέρδισες 10 Προσφορές Ημέρας Κέρδισες 17 Προσφορές Ημέρας Κέρδισες 25 Προσφορές Ημέρας
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Ύμνος της Μούσας

Ολοκλήρωσες 5 πίνακες Ολοκλήρωσες 10 πίνακες Ολοκλήρωσες 15 πίνακες Ολοκλήρωσες 20 πίνακες
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png