Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Αντικατάσταση σελίδας με 'Edit by immortαl')
μ (Ανάκληση των αλλαγών Immortαl (επιστροφή στην προηγούμενη αναθεώρηση Theokont.))
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Edit by immortαl
+
== Γενική Αποποίηση Ευθυνών==
 +
 
 +
=== Εγκυρότητα===
 +
 
 +
Το Wiki του Grepolis δεν ισχυρίζεται ότι είναι έγκυρο.
 +
 
 +
=== Συνέταιροι===
 +
 
 +
Το Wiki του Grepolis δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τους συνδέσμους που περιέχονται στο Wiki και οδηγούν σε εξωτερικές ιστοσελίδες. Το Wiki του Grepolis  δεν έχει καμία άμεση σχέση με τους συνδέσμους συμμαχίες ή παίχτες εντός παιχνιδιού.
 +
 
 +
===Άδεια===
 +
 
 +
Όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται μέσα σε αυτό το Wiki κυβερνώνται και προστατεύονται από τη '''Διεθνή GNU '''. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται μέσα σε αυτό το Wiki μπορούν να αντιγραφούν  με ''ελεύθερη θέληση'' αλλά πρέπει να περιλάβετε το συντάκτη ή τουλάχιστον το όνομα της σελίδας και το σύνδεσμο από όπου αντιγράψατε τις πληροφορίες.
 +
 
 +
: Μπορείτε να αποκτήσετε ένα αντίγραφο της GNU Άδειας στη σελίδα Έκδοσης.
 +
 
 +
----
 +
 
 +
__NOTOC__

Αναθεώρηση της 07:55, 17 Μαΐου 2012

Γενική Αποποίηση Ευθυνών

Εγκυρότητα

Το Wiki του Grepolis δεν ισχυρίζεται ότι είναι έγκυρο.

Συνέταιροι

Το Wiki του Grepolis δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τους συνδέσμους που περιέχονται στο Wiki και οδηγούν σε εξωτερικές ιστοσελίδες. Το Wiki του Grepolis δεν έχει καμία άμεση σχέση με τους συνδέσμους συμμαχίες ή παίχτες εντός παιχνιδιού.

Άδεια

Όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται μέσα σε αυτό το Wiki κυβερνώνται και προστατεύονται από τη Διεθνή GNU . Αυτό σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται μέσα σε αυτό το Wiki μπορούν να αντιγραφούν με ελεύθερη θέληση αλλά πρέπει να περιλάβετε το συντάκτη ή τουλάχιστον το όνομα της σελίδας και το σύνδεσμο από όπου αντιγράψατε τις πληροφορίες.

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα αντίγραφο της GNU Άδειας στη σελίδα Έκδοσης.