Προσωπικά εργαλεία

Αρχική σελίδα

Επικοινωνία με την Ομάδα Διαχείρισης μόνο μέσω του Κέντρου Υποστήριξης !


Grepolis Wiki

Welcome.png

Αυτή η Wiki έχει ως κύριο ρόλο να βοηθήσει όλους τους χρήστες να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το παιχνίδι και να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτή στο έπακρο. Ως wiki δεχόμαστε την συνδρομή όλων των χρηστών με σκοπό τον εμπλουτισμό και την συνεχή ενημέρωση όλων των θεμάτων. Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό παιχνίδι.

Από Wiki Grepolis

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Grepo Wiki 157.png

Καλώς ήλθατε στο Grepolis

Καλησπέρα Ξένε,

Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις την Αρχαία Ελλάδα; Ακολούθησε τα βήματα του Αλεξάνδρου, του Περσέα, του Λεωνίδα, του Αχιλλέα και άλλων Ελλήνων ηρώων. Έλα μαζί μας σε μια μοναδική περιπέτεια στον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας.
Σε αυτό το online παιχνίδι φυλλομετρητή, είναι καθήκον σου να δημιουργήσεις τις μικρές Πόλεις σου και να τις κάνεις μεγάλες μητροπόλεις, να δημιουργήσεις ισχυρό στρατό και ναυτικό και τέλος να κατακτήσεις μακρινά νησιά. Στο ταξίδι σου προς τη δόξα και την τιμή, θα πρέπει επίσης να μεριμνήσεις για τους θεούς του ελληνικού Πάνθεον: Δίας, Ήρα, Αθηνά, Άδης, Ποσειδώνας, ή Άρτεμις. Με την εύνοιά τους θα αποφασίσουν για τη νίκη ή την ήττα σας.
Αυτή η Wiki έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει στον αγώνα σου για να κυριαρχήσεις τον κόσμο. Μέσα θα βρεις τα πάντα, από τους κανόνες του παιχνιδιού, το πώς λειτουργούν τα πάντα καθώς επίσης και οδηγούς στρατηγικής γραμμένους από έμπειρους παίκτες. Με αυτές τις πληροφορίες σύντομα θα διασχίζεις το πεδίο της μάχης με την ίδια αυτοπεποίθηση που είχαν οι ήρωες της Ιλιάδας.


Καλή επιτυχία!!!
Η ομάδα Grepolis


Η νέα εφαρμογή Grepolis για φορητές συσκευές έχει κυκλοφορήσει!

Grepolis Wiki 176.png

Η νέα εφαρμογή έχει κυκλοφορήσει προς το παρόν μόνο για IOS, αλλά θα εκδοθεί σε λίγες εβδομάδες και για άλλες συσκευές
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νέο Περιβάλλον

Grepolis Wiki 173.png

Το νέο Περιβάλλον είναι ήδη σε λειτουργία! Για να διαβάσετε σχετικά, πατήστε το σύνδεσμο παρακάτω.
Διαβάστε περισσότερα εδώ


Grepolis_FAQ Farming Γενικά
Μονάδες Οι_Θεοί Κτίρια

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε / αντιγράψετε αυτούς τους οδηγούς αλλού, παρακαλείσθε να διαβάσετε πρώτα την Γενική Αποποίηση Ευθυνών και τον Κανόνα 10.


Inno avatar.png Σήμερα στην Grepolis wiki ο αριθμός μελών είναι | 2512 .

Αναζήτηση
Εφαρμογές Κινητών
Μόνο Διαχειριστές wiki