Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 09:23, 27 Νοεμβρίου 2014 από τον Jbgt (Συζήτηση | συνεισφορές) (Έρευνες)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αντί της μείωσης κατά το ήμισυ του χρόνου που απομένει κατασκευή ενός είδους (π.χ. κτήρια, έρευνες ή μονάδες), τώρα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή άμεσα με ένα κλικ. Η χρυσή τιμή θα εξαρτάται από τον υπολειπόμενο κατασκευαστικό χρόνο του είδους και την ταχύτητα του κόσμου. Γενικώς όμως, όσο μεγαλύτερος είναι ο υπολειπόμενος χρόνος, τόσο πιο ακριβή θα είναι η εξαγορά του. Εάν ο υπολειπόμενος χρόνος της κατασκευής είναι κάτω από τα 5 λεπτά, η εξαγορά θα γίνεται δωρεάν. Αυτό δεν ισχύει μόνο στις μονάδες.

Κατάλογος των χαρακτηριστικών premium που θα αντικαταστήσουν την "¨Μείωση της κατασκευής" σε "Άμεση αγορά":

Χαρακτηριστικό Νέα λειτουργία άμεσης αγοράς
Κτήρια: Μείωση χρόνου κατασκευής Άμεσα ολοκληρώνει τον χρόνο κατασκευής ενός κτηρίου
Έρευνες: Μείωση χρόνου έρευνας Άμεσα ολοκληρώνει μία εντολή έρευνας
Μονάδες: Μείωση χρόνου στρατολόγησης Άμεσα ολοκληρώνει την εντολή στρατολόγησης μονάδων (απενεργοποιείται η εξαγορά τα τελευταία 5 λεπτά μιας εισερχόμενης επίθεσης)
Ήρωες: Μείωση χρόνου επούλωσης Άμεσα ολοκληρώνει τον χρόνο επούλωσης (απενεργοποιείται η εξαγορά τα τελευταία 5 λεπτά μιας εισερχόμενης επίθεσης)

Κτήρια

Κάθε κτήριο που βρίσκεται στην ουρά, θα μπορεί να τελειώσει άμεσα αν έχουν ολοκληρωθεί οι κτιριακές απαιτήσεις. Εξαιρέσεις:

  • Η Άμεση αγορά δεν είναι δυνατή, αν ένα κτήριο εξαρτάται άμεσα για την ολοκλήρωσής του, από άλλο κτήριο που βρίσκεται στην ουρά κτίσης ή εάν άλλη εντολή κατασκευής για το ίδιο κτήριο βρίσκεται σε προηγούμενη υποδοχή.

Αλλαγές πρόσθετης διάταξης στις ουρές: Τα επίπεδα αλλαγής ενός κτηρίου τώρα θα εμφανίζονται με πράσινο ή κόκκινο χρώμα πάνω από το εικονίδιο του κτηρίου.

Γραφικά Περιγραφή
IB level up.png Ένα πράσινο βελάκι με φορά προς τα πάνω δείχνει ότι το κτήριο αυτή τη στιγμή αναβαθμίζεται.
IB level down.png Εάν το βελάκι είναι κόκκινο με φορά προς τα κάτω, το κτήριο κατεδαφίζεται ένα επίπεδο.

Κάθε είδος στην ουρά κατασκευής μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα. Χρειάζεται μόνο να πατήσετε κλικ με το ποντίκι σας, πάνω στο επιθυμητό είδος προς αγορά. Η Άμεση αγορά επίσης χρησιμοποιείται και για την κατεδάφιση των κτιρίων.

Demolition.png

Μονάδες

Κάθε εντολή κατασκευής μονάδας μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα. Όλο το πακέτο των μονάδων που έχει δοθεί για κατασκευή στην συγκεκριμένη υποδοχή μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα.

Εξαιρέσεις:

  • Η λειτουργία θα απενεργοποιηθεί κατά τα τελευταία 5 λεπτά μιας εισερχόμενης επίθεσης. Το χαρακτηριστικό αυτό απενεργοποιείται μόνο σε πόλη που δέχεται επίθεση.

Direct-recruit.png

Έρευνες

Κάθε έρευνα στην ουρά μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα. Στα τελευταία 5 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της έρευνας, μπορείτε να την επισπεύσετε δωρεάν.

Direct-research.png

Ήρωες

Αν τραυματιστεί ένας Ήρωας, τότε μπορείτε να τον θεραπεύσετε άμεσα. Αυτή η λειτουργία είναι παρόμοια με αυτήν των μονάδων και απενεργοποιείται όταν στο επόμενο 5λεπτο καταφθάνει στην πόλη του Ήρωα κάποια επίθεση.

Δωρεάν χρήση της Άμεσης Αγοράς

Κάθε λειτουργία "Άμεσης Αγοράς" είναι δωρεάν αν ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι κάτω από 5 λεπτά. Αυτό ισχύει για αναβάθμιση / κατεδάφιση κτηρίων, έρευνες στην Ακαδημία, αλλά όχι για την στρατολόγηση των μονάδων ή την θεραπεία των Ηρώων.

Υπολογισμός κόστους

Με κάθε υπολογισμό κόστους, η τιμή για ένα αντικείμενο αλλάζει αφού φθάσει σε ορισμένα επίπεδα (μειώνεται με την πάροδο του χρόνου). Πριν τον τελικό υπολογισμό του κόστους, ο χρόνος πολλαπλασιάζεται με την ταχύτητα του Κόσμου.