Κρατήσεις

Από Wiki Grepolis GR
Jump to navigation

Κρατήσεις

Ένα νέο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού που μας δίνει την δυνατότητα να κρατήσουμε (καπαρώσουμε) μια πόλη για μελλοντική κατάκτηση. Ένα εργαλείο και καλό, για να αποφεύγονται οι συγκρούσεις μεταξύ επίδοξων κατακτητών και αδιάφορων που δεν διαβάζουν το φόρουμ της συμμαχίας, αλλά και κακό, μιας και οι κατάσκοποι της αντίπαλης συμμαχίας θα μπορούν να δουν το πρόγραμμα του κάθε κατακτητή. Kratiseis.jpg
Symmaxia8.jpg

Οδηγίες κράτησης


Πώς λειτουργεί λοιπόν αυτό το εργαλείο; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εισέλθουμε στην διαδικασία κράτησης. Κατά τη γνώμη μου ευκολότερος ενδείκνυται ο παρακάτω που συνοδεύεται από εικονογραφημένο οδηγό. Πηγαίνουμε λοιπόν στον χάρτη και ανοίγουμε την καρτέλα πληροφοριών της πόλης που μας ενδιαφέρει:
Kratisi.jpg
Μετά την κράτησή μας βλέπουμε την καρτέλα πληροφοριών της πόλης ως εξής:
Kratisi1.jpg

και την πόλη πάνω στον χάρτη ως εξής:

Kratisi2.jpg

οι δε σύμμαχοί μας βλέπουν την καρτέλα πληροφοριών της πόλης:

Kratisi3.jpg

και πάνω στον χάρτη:

Kratisi4.jpg

Αν μεταβούμε στην καρτέλα της Συμμαχίας με το όνομα "Κρατήσεις" βλέπουμε και εμείς αλλά και όλοι οι σύμμαχοι το εξής:

Kratisi6.jpg

Ρυθμίσεις κρατήσεων

Ry8miseiskratisewn.jpg
Οι ιδρυτές μια συμμαχίας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα κρατήσεων κοινό με τις συμμαχίες που έχουν συνθήκη ειρήνης. Αυτό θα βοηθήσει όλα τα μέλη από κοινού να οργανωθούν καλύτερα και να διεκπεραιώσουν τα στρατηγικά τους σχέδια πιο εύκολα. Κοινές κρατήσεις με συμμαχίες χωρίς να υπάρχει συνθήκη ειρήνης δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί.

Διαγραφή κράτησης

Αν αλλάξατε γνώμη και αποφασίσατε ότι η κράτηση που κάνατε δεν σας ικανοποιεί στα στρατηγικά σας σχέδια, μπορείτε να διαγράψετε την κράτησή ως εξής: Συμμαχία > Κρατήσεις > πατάμε το Χ και μετά στο αναδυόμενο παραθυράκι "Διαγραφή Κράτησης" (η δεύτερη επιλογή "Διαγραφή ανάθεσης παίκτη" είναι για αρχηγούς και ιδρυτές).
Diagrafi.png
Προσοχή !!!!! Κράτηση μπορείτε να κάνετε μόνο αν είστε μέλος συμμαχίας. Kratisi7.jpg
Ευχαριστούμε τον 8EAGENHS για την συνεισφορά του στη wiki