Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Τα παρακάτω βραβεία μοιράζονται μια φορά την ημέρα στους παίκτες που επιτυγχάνουν το μέγιστο της απαίτησης των βραβείων. Για παράδειγμα, ο παίκτης που θα λεηλατήσει τις περισσότερες πόλεις από οποιονδήποτε άλλο, στον συγκεκριμένο κόσμο που παίζει, μέσα σε μια μέρα, θα πάρει το βραβείο του "Ληστής της ημέρας". Παρά ταύτα, τα βραβεία αυτά εμφανίζονται μόνο αφού έχουν περάσει 30 μέρες σε έναν νέο κόσμο (ανεξάρτητα από την ταχύτητά του).

Τα καθημερινά βραβεία μοιάζουν σαν μια επιτύμβια πλάκα, και έχουν χαραγμένη την ημέρα που επιτεύχθηκε η απαίτηση του βραβείου, καθώς επίσης και μια εικόνα που αντιπροσωπεύει αυτή την επίτευξη.

Μετάλλιο
Τίτλος
Περιγραφή
Epitithemenos.jpg
Επιτιθέμενος της ημέρας
Έχεις συλλέξει τους περισσότερους πόντους μάχης
ως επιτιθέμενος σε μια ημέρα
Amynomenos.jpg
Αμυνόμενος της ημέρας
Έχεις συλλέξει τους περισσότερους πόντους μάχης
ως αμυνόμενος σε μια ημέρα
Lafiragwgos.jpg
Λαφυραγωγός της ημέρας
Λεηλάτησες τους περισσότερους πόρους σε μια ημέρα
Megalidynami.jpg
Μεγάλη δύναμη της ημέρας
Έχεις κατακτήσει τις περισσότερες πόλεις σε μια ημέρα
Sup.png
Μεγάλος Υποστηρικτής της ημέρας
Έχεις συλλέξει τους περισσότερους πόντους μάχης, υποστηρίζοντας άλλους παίκτες

Μπορείτε να συλλέξετε όσα από αυτά τα καθημερινά βραβεία μπορείτε, αρκεί κάθε φορά να είστε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο που παίζετε, και να έχετε κατορθώσει να πάρετε το μέγιστο των απαιτήσεων για την παραλαβή μια νέας επιτύμβιας πλάκας. Και πάλι σημειώστε ότι τα βραβεία αυτά θα εμφανιστούν μετά την πάροδο 30 ημερών από την επίτευξη των προϋποθέσεών τους, ανεξάρτητα από την ταχύτητα του Κόσμου.