Προσωπικά εργαλεία

Επιτρεπτά Scripts

Επικοινωνία με την Ομάδα Διαχείρισης μόνο μέσω του Κέντρου Υποστήριξης !


Grepolis Wiki

Welcome.png

Αυτή η Wiki έχει ως κύριο ρόλο να βοηθήσει όλους τους χρήστες να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το παιχνίδι και να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτή στο έπακρο. Ως wiki δεχόμαστε την συνδρομή όλων των χρηστών με σκοπό τον εμπλουτισμό και την συνεχή ενημέρωση όλων των θεμάτων. Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό παιχνίδι.

Από Wiki Grepolis GR

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Εδώ είναι μια λίστα με όλα τα επιτρεπτά scripts για το Grepolis. Τα scripts έχουν εγκριθεί από τον Product Manager του παιχνιδιού.

Για να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα scripts θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τον Firefox και το GreaseMonkey, διαφορετικά κανένα από αυτά δεν θα λειτουργήσει. Για τον Chrome αντίστοιχα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το TamperMonkey, για όσα script έχουν έκδοση για Chrome.

  • Dio Tools Μία συλλογή από χρήσιμα εργαλεία και ενισχυτικά για το Grepolis. Μεταξύ άλλων εμφανίζει μετρητές μονάδων όπως διήρεις, συνολική δύναμη μονάδων, κ.α. επιπλέον smileys για εισαγωγή στα κείμενα, επιλογές εμπορίου και κάποιες βελτιώσεις στο κυρίως παράθυρο του παιχνιδιού.
  • Grepolis - GRC Tools Battle Report Converter – Το γνωστό "χταπόδι" - Μετατρέπει τις αναφορές σε BB-Codes, προσθέτει smileys, ήχο εισερχόμενων επιθέσεων και άλλα πολλά.
  • Quack Toolsammlung - Μία συλλογή χρήσιμων εργαλείων, προσθέτει διάφορα στατιστικά και αυτοματισμούς για το παιχνίδι.
  • Offline Tool - Μια συλλογή από εργαλεία, όπως προβολή χάρτη, υπολογιστής ταξιδιού και πολλά άλλα.
  • Back button for player profiles - Σας επιτρέπει να πάτε πίσω στα τελευταία προφίλ παικτών που κοιτούσατε.
  • Attack alarm - Εκκινεί συναγερμό σε μία εισερχόμενη απίθεση.
  • Transport calculator - This script calculates how the remaining population should be distributed and whether transport ships or land units should be destroyed.

Αυτή είναι η επίσημη λίστα με τα Scripts που επιτρέπονται στο παιχνίδι. Όποιο Script είναι εκτός αυτής της λίστας θεωρείται παράνομο και τιμωρείται. Αν δεν είστε σίγουροι για κάποιο Script, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Ομάδα Διαχείρισης.

Αναζήτηση
Εφαρμογές Κινητών
Μόνο Διαχειριστές wiki