Έμπορος της Φοινίκης

Από Wiki Grepolis GR
Jump to navigation

Εμπόριο

Κάθε 24 ώρες, ο Έμπορος της Φοινίκης Βαλέριος, θα επισκέπτεται ένα από τα λιμάνια σας. Αυτό θα επιλέγεται τυχαία. Όταν ο Έμπορος της Φοινίκης φτάσει στην πόλη σας, θα λάβετε μία αναφορά, ενώ παράλληλα θα παρατηρήσετε και ένα πλοίο στο λιμάνι σας.

Phe1.png

Κάνοντας κλικ με το ποντίκι σας πάνω στο πλοίο, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα με τα αγαθά. Κάθε φορά, ο Έμπορος της Φοινίκης θα σας προσφέρει τρία διαφορετικά είδη μονάδων και δύο διαφορετικούς τύπους πόρων με αναλογία ανταλλαγής 1:1.50 (1 προς 1.50). Τα τρία διαφορετικά είδη μονάδων ξηράς κοστολογούνται ανάλογα και όλα έχουν μια πιθανότητα να διατεθούν από τον Έμπορο της Φοινίκης. Οι συναλλαγές συμπεριλαμβάνουν θεϊκές μονάδες, όπως Μαντιχώρας ή Κένταυρος, αν και κάτι τέτοιο είναι σπάνιο.

Emporos.jpg


Αφού ολοκληρώσετε μια συναλλαγή με τον Έμπορο της Φοινίκης δε μπορείτε να την επαναλάβετε. Ωστόσο, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε τις άλλες προσφορές.

Ο Έμπορος της Φοινίκης θα μένει στην πόλη σας 8 ώρες. Μετά το πέρας των 8 ωρών, θα φεύγει, για να επιστρέψει ξανά σε κάποιο λιμάνι σας 24 ώρες μετά. Στο μεσοδιάστημα θα έχετε τη δυνατότητα να τον διώξετε νωρίτερα, έτσι ώστε να επιστρέψει ξανά 24 ώρες αφότου έφυγε.

Premium

Ένας παίκτης μπορεί να καλέσει τον Έμπορο της Φοινίκης στην πόλη της επιλογής του για 50 χρυσά νομίσματα. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμο στην ανταλλαγή πόρων, ή στην ανάπτυξη των μονάδων.