Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Exclamation.pngΗ σελίδα των Βραβείων έχει αλλάξει σε μεγάλη έκταση!

Η σελίδα των βραβείων έχει διαχωριστεί σε αρκετές μικρότερες σελίδες (δείτε τους συνδέσμους παρακάτω). Η παρούσα σελίδα εξυπηρετεί την πληροφόρηση γενικώς περί των βραβείων.

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα Wiki
Exclamation.png


Βραβεία - Γενικές Πληροφορίες

Ακολουθούν γενικές πληροφορίες για τα Βραβεία στο Grepolis.

Εισαγωγή στα Βραβεία

Με την εμφάνιση του Grepo-Σκορ υπάρχουν πολλά νέα βραβεία για να τα ξεκλειδώσετε. Υπάρχουν βραβεία βαθμίδων και ημερήσια βραβεία (τα περισσότερα σε βαθμίδες). Οι συνολικοί πόντοι Grepo-Σκορ που δίνονται σε κάθε βραβείο ποικίλουν. Αν δείτε ότι κάποιο βρβείο ή απαίτηση / προϋπόθεση για βραβείο απουσιάζει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω του φόρουμ.

Βραβεία Βαθμίδων (επιπέδων)

Τα παρακάτω βραβεία απονέμονται όταν επιτύχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Σε αντίθεση με τα καθημερινά βραβεία, αυτά θα τα λάβετε όλοι οι παίκτες, ακόμα και αν κάποιος άλλος παίκτης ήδη το έχει λάβει. Δεδομένου ότι το επίπεδο της επιτυχίας για μια συγκεκριμένη απαίτηση αυξάνετε με την πάροδο του χρόνου, θα λάβετε μεγαλύτερη "βαθμολογία" για το συγκεκριμένο βραβείο. Αυτά τα βραβεία σας ενθαρρύνουν να μάθετε για τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και στη συνέχεια να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις γνώσεις στο παιχνίδι σας. Ακόμα κι αν είστε ο πιο άθλιος παίκτης του Grepolis και αποτυγχάνετε συνέχεια, θα παίρνετε βραβεία για τις ΕΠΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ σας, και θα μπορείτε να καυχηθείτε γι' αυτές.

Τα βραβεία κατάταξης θα έχουν αυτή την μορφή:

Μετάλλιο
Τίτλος
Περιγραφή
Lvl1.jpg
Επίπεδο Ι
Σπασμένοι κίονες σε κάθε πλευρά του μεταλλίου
Lvl2.jpg
Επίπεδο ΙΙ
Ελαφρά σπασμένοι κίονες σε κάθε πλευρά του μεταλλίου
Lvl3.jpg
Επίπεδο ΙΙΙ
Τέλειοι κίονες, ντυμένοι με κουρελιασμένο (φθαρμένο) μπλε πανό
Lvl4.jpg
Επίπεδο IV
Τέλειοι κίονες, ντυμένοι με τέλειο μπλε πανό

Συνήθως μόνο η ανώτατη βαθμίδα που έχετε επιτύχει θα φαίνεται, αν και επαναφέροντας τον λογαριασμό σας, τα βραβεία θα φαίνονται με την κατώτερη δυνατή βαθμίδα.

.

Επιλέγοντας ποια βραβεία θέλετε να εμφανίζονται στο προφίλ σας

Από προεπιλογή, όταν λαμβάνετε ένα βραβείο μόνο εσείς μπορείτε να το δείτε. Αν θέλετε και οι άλλοι παίκτες όμως να δουν τα βραβεία σας, θα πρέπει να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του προφίλ σας.


Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο προφίλ σας και να επιλέξετε την καρτέλα "Βραβεία".

Μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση για κάθε κόσμο στον οποίο έχετε λογαριασμό. Επιλέξτε το κόσμο από την πρώτη επιλογή, στη συνέχει επιλέξτε το τι πρέπει να συμβεί όταν λαμβάνετε νέα βραβεία σε αυτόν το κόσμο:


  • Ορατά μόνο σε εσάς - Τα νέα βραβεία εμφανίζονται μόνο σε εσάς, κανείς άλλος δεν μπορεί να τα δει.
  • Ορατά στη συμμαχία - Τα νέα βραβεία γίνονται ορατά στα μέλη της συμμαχίας σας.
    • Σημείωση: Δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο είναι τα βραβεία Ορατά στη συμμαχία. Παράδειγμα, αν είναι ορατά μόνο στην συμμαχία στην οποία συμμετέχει ο παίκτης ή και στις φίλιες συμμαχίες, ή αν είναι ορατά στις προηγούμενες συμμαχίες όπου ήταν ο παίκτης μέλος. Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο παίκτες από άλλους κόσμους, που είναι στην ίδια συμμαχία, μπορούν να δουν αυτά τα βραβεία στον άλλο κόσμο που παίζουν, ακόμα και αν ο συγκεκριμένος παίκτης δεν παίζει εκεί.
  • Ορατά σε όλους - Τα νέα βραβεία γίνονται ορατά σε όλους τους παίκτες Grepolis (σε όλους τους κόσμους).

Για παράδειγμα, αν επιλέξετε το "Ορατά σε όλους", τότε τα νέα βραβεία θα προστίθενται αυτόματα στην "Ορατά σε όλους" στήλη. Τα υπάρχοντα βραβεία δεν θα ενημερωθούν, θα πρέπει να τα μετακινήσετε χειροκίνητα, αν θέλετε να αλλάξετε το ποιος μπορεί να τα δει.

Ανεξάρτητα από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε εκ νέου τα βραβεία μεταξύ των τριών στηλών από το σύρσιμο τους σε μια διαφορετική στήλη.

Ανάλογα με το ποια στήλη είναι τα βραβεία, οι άλλοι παίκτες θα είναι σε θέση να τα δουν σε μια γραμμή στο κάτω μέρος του προφίλ σας ως χρήστη.

Ταινία προβολής βραβείων (δείτε τα βραβεία άλλων παικτών)

Για να δείτε τα βραβεία που έχει λάβει ένας παίκτης, δείτε στη σελίδα του προφίλ του τη γραμμή βραβείων στο κάτω μέρος (με την προϋπόθεση ότι είναι ορατά σε άλλους παίκτες):

MyAwardsgr.png


Όπως φαίνεται από τα παραπάνω, μπλε λάβαρα δείχνουν τον Κόσμο που οι παίκτες έχουν βραβευθεί. Οι παίκτες μπορούν να έχουν λογαριασμούς σε πολλαπλούς κόσμους, έτσι δεν είναι ασυνήθιστο να δει κάποιος αρκετούς κόσμους (και τα βραβεία τους) που παρατίθενται.

Οι παραγωγικοί παίκτες θα έχουν μια μεγάλη λίστα βραβείων πέρα από την άκρη της οθόνης - μπορείτε να σύρετε τη γραμμή βραβείων με το ποντίκι για να μετακινηθείτε και να τα δείτε.

Περνώντας πάνω από ένα βραβείο θα εμφανίσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, όπως τον τίτλο του και τι απαιτήθηκε για την επίτευξή του.


Εάν δεν εμφανίζονται τα βραβεία, τότε είναι πιθανό ότι ο παίκτης να έχει επιλέξει να μην είναι τα βραβεία του ορατά δημοσίως.

Γιατί να επιλέξω να μην εμφανίζονται τα βραβεία μου σε όλους;

Τα βραβεία μπορούν ενδεχομένως να αποκαλύψουν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας σε έναν κόσμο. Για παράδειγμα, θέλετε οι αντίπαλοί σας να ξέρουν ότι έχετε αποτύχει να κάνετε τακτικά κατασκοπείες, αποστολές ή ότι έχετε προσλάβει πολλές μυθικές μονάδες;


Να θυμάστε ότι θα έχετε πάντα μια ειδοποίηση όταν λαμβάνετε ένα νέο βραβείο, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε χειροκίνητα την ένδειξή της σχετικά σύντομα αφού το πάρετε. Ίσως ακόμα να επιλέξετε να προσθέσετε όλα τα βραβεία στις «Ορατά σε όλους" ή "Ορατά στη συμμαχία" στήλες, και στη συνέχεια να αφαιρέσετε τα ευαίσθητα βραβεία αφού λάβετε την ειδοποίηση για την παραλαβή τους.

Πώς μπορώ να δείξω τα βραβεία μου στο φόρουμ;

Μπορείτε να εισάγετε τα βραβεία σας σε ένα θέμα του φόρουμ, στο κείμενο του προφίλ σας, στο ταχυδρομείο του παιχνιδιού και διάφορες άλλες θέσεις με το κουμπί "Βραβείο" όπως φαίνεται παρακάτω:


Brabeia3.jpg


Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε όλα τα βραβεία σας, ή απλά βραβεία από ένα συγκεκριμένο κόσμο, ή ακόμα και ένα ειδικό βραβείο και να καυχηθείτε στους συμπαίκτες σας.


Το BB-Codes (μορφοποίηση σήμανσης που χρησιμοποιείτε στο φόρουμ) μπορεί να επικολληθεί στο προφίλ σας, στο σημειωματάριο και οπουδήποτε αλλού αποδέχεται BBCode το παιχνίδι.

Κατάλογος Βραβείων

Ακολουθεί ένας κατάλογος με όλα τα βραβεία στο Grepolis. Αν λείπει κάποιο βραβείο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από το φόρουμ.