Ήρωες

Από Wiki Grepolis GR
Jump to navigation
Heroes banner.png

Εισαγωγή

Οι Ήρωες είναι μια μονάδα όπως ακριβώς οι τακτικές που ήδη υπάρχουν με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά που τους διαφοροποιούν:

 • Οι Ήρωες δεν στρατολογούνται σε κάποιο κτίριο. Δείτε παρακάτω σχετικά με την στρατολόγηση των Ηρώων.
 • Οι Ήρωες χρειάζονται τους συνηθισμένους πόρους για να τους αποκτήσετε, αλλά "Νομίσματα του Πολέμου" ή "Νομίσματα της Σοφίας", τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε από τις αποστολές νησιών.
 • Κάθε ήρωας μία ξεχωριστή ικανότητα που μπορείτε να την βρείτε στην περιγραφή του/της, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
 • Με την επένδυση πόρων, οι ήρωες μπορούν να φτάσουν σε νέα επίπεδα (μέχρι το επίπεδο 20) και αυτό θα βελτιώσει τις τιμές τους και τις ξεχωριστές ικανότητες που έχει ο καθένας.
 • Οι Ήρωες δεν χάνονται κάνοντας επανεκκίνηση σε ένα Κόσμο.
 • Οι Ήρωες δεν πεθαίνουν. Μετά από μια ήττα είναι απλώς πληγωμένοι και ανακτούν τις δυνάμεις τους με την πάροδο του χρόνου.
 • Οι Ήρωες δεν συνδέονται με τον πληθυσμό των πόλεων.
 • Οι Ήρωες μπορούν να τοποθετηθούν σε πόλεις, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν 2 ή περισσότεροι ήρωες σε μια πόλη ταυτόχρονα.
 • Οι Ήρωες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν άλλες πόλεις ή άλλους παίκτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε δικές σας επιθέσεις ή σε δικές σας πόλεις. Επίσης δεν παραμένουν μέσα στην εχθρική πόλη κατά την πολιορκία.
 • Μόλις μία επίθεση ολοκληρωθεί ο Ήρωας επιστρέφει άμεσα στην πόλη του, χωρίς να υπάρχει χρονικό διάστημα επιστροφής.

Επισκόπηση Ηρώων

Ένα νέο στοιχείο επιλογής έχει προστεθεί για τους Ήρωες, μπορείτε να το βρείτε ακριβώς κάτω από την εικόνα του Θεού στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας. Αν πατήστε εκεί, σας ανοίγει το παράθυρο της Επισκόπησης των Ηρώων σας.

Hero overview.jpg

Στο παράθυρο Επισκόπησης Ηρώων μπορείτε να δείτε ορισμένες πληροφορίες για τους Ήρωες που κατέχετε:

 • Επίπεδο, εικόνα, τύπο και όνομα ήρωα.
 • Κατάσταση: Πληγωμένος, πόλη που έχει τοποθετηθεί (ή "τρέχει" η διαδικασία τοποθετήσεώς του), σε μάχη.
 • Τρέχοντες πόντοι εμπειρίας.

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να κατέχετε όλους τους Ήρωες από την αρχή. Στα πρώτα στάδια θα υπάρχει μόνο μία (1) θέση διαθέσιμη. Για κάθε επιπλέον επίπεδο πολιτισμού, θα παίρνετε και μία επιπλέον θέση ήρωα. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε μία επιπλέον θέση, με την καταβολή 250 χρυσών νομισμάτων.

Αργότερα επίσης θα υπάρξουν νέοι αποκλειστικοί Ήρωες, τους οποίους θα μπορείτε να κερδίσετε κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων ή με άλλο τρόπο. Οι αποκλειστικοί Ήρωες πάντα θα έχουν την δική τους θέση στην επισκόπηση, αλλά δεν θα μπορείτε να τους αγοράσετε με την καταβολή νομισμάτων. Ωστόσο, όλοι οι αποκλειστικοί Ήρωες θα γίνουν κανονικοί Ήρωες λίγους μήνες μετά την εισαγωγή τους στο παιχνίδι.

Οι πληγωμένοι Ήρωες θέλουν 18 ώρες (διαιρούμενο το διάστημα αυτό με την ταχύτητα του Κόσμου) μέχρι να θεραπευτούν τελείως. Κατά την περίοδο αυτή μπορείτε πάντα να ανεβάζετε το επίπεδό του (της) και θα σας παρέχει τις υπηρεσίες του στην πόλη που τυχόν έχει τοποθετηθεί. Δεν μπορεί όμως να πολεμήσει είτε σε επίθεση, είτε σε άμυνα.

Όπως βλέπετε, υπάρχουν πολλές λειτουργίες και σελίδες σε αυτό το παράθυρο επισκόπησης. Ακολουθεί μία περιγραφή αυτών.

Τα νομίσματα

Παρατηρείστε ότι η λειτουργία των Ηρώων συνδέεται με μία νέα κατηγορία πόρων:

Hero coins.jpg

Τα μπλε είναι τα Νομίσματα της Σοφίας, ενώ τα κόκκινα είναι τα Νομίσματα του Πολέμου. Θα τα χρειαστείτε για να στρατολογήσετε Ήρωες και για να αναβαθμίσετε τους ήδη κατεχόμενους! Για να κερδίσετε αυτά τα πολύτιμα νομίσματα, πρέπει αν ολοκληρώσετε Αποστολές του Νησιού. Ο τύπος των νομισμάτων που θα λάβετε εξαρτάται από τις αποφάσεις σας! Επίσης να θυμάστε ότι κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει την ίδια ποσότητα νομισμάτων ανά ημέρα, όταν ολοκληρώσει όλες τις διαθέσιμες Αποστολές Νησιού. Αν οι Αποστολές εμφανίζονται πιο αραιά, λόγω των πολλών βαθμών που έχετε σαν παίκτης, τότε θα λαμβάνετε περισσότερα νομίσματα ανά Αποστολή έτσι ώστε στο τέλος ο καθένας να μπορεί να κερδίσει μέχρι 24 νομίσματα ανά ημέρα.

Στρατολόγηση Ήρωα

Κάνοντας κλικ στο μενού "Πρόσληψη", ανοίγει ένα νέο παράθυρο, το οποίο θα έχει αυτή την μορφή:

Hero recruiting.jpg


Συνήθως θα βλέπετε έναν Ήρωα Πολέμου και έναν Ήρωα Σοφίας να διατίθενται προς στρατολόγηση. Οι διαθέσιμοι Ήρωες αλλάζουν τα μεσάνυχτα. Αν επιλέξετε να στρατολογήσετε έναν από τους δύο, ο άλλος θα εξαφανιστεί ταυτόχρονα. Μπορείτε να κάνετε άμεση ανανέωση των διαθέσιμων Ηρώων, δίνοντας 50 χρυσά νομίσματα, αντί να περιμένετε μέχρι τα μεσάνυχτα.
Η διαθεσιμότητα των Ηρώων είναι τυχαία, αλλά σας προσφέρονται μόνο Ήρωες που δεν έχετε ήδη στρατολογήσει. Για να πάρετε έναν Ήρωα Πολέμου πρέπει να να δαπανήσετε Νομίσματα Πολέμου, που τα κερδίζετε ολοκληρώνοντας τις Αποστολές Νησιού με επιθετικό τρόπο. Γενικά οι Ήρωες Πολέμου είναι καταλληλότεροι για στρατιωτικές δράσεις. Μερικοί από αυτούς είναι καλοί στην άμυνα, ενώ άλλοι είναι εξαίρετοι στο να οδηγήσουν τα στρατεύματά σας στη μάχη. Οι Ήρωες Σοφίας από την άλλη, χρειάζονται Νομίσματα Σοφίας για να στρατολογηθούν, τα οποία τα αποκτάτε από τις Αποστολές Νήσου που ολοκληρώνετε με ειρηνικό τρόπο. Οι Ήρωες Σοφίας συνήθως βελτιώνουν την οικονομία των πόλεων, όπως π.χ. συντομεύοντας τους χρόνους αναβάθμισης των κτηρίων, ενισχύοντας την παραγωγή υλών και αντίστοιχα.

Ανταλλαγή Νομισμάτων

Hero coinexchange.jpg

Αν κάποια στιγμή σας λείπουν μερικά Νομίσματα Ηρώων ενός εκ των δύο τύπων, για να μπορέσετε να στρατολογήσετε αυτόν που θέλετε, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε την ανταλλαγή νομισμάτων. Σας επιτρέπει να ανταλλάξετε Νομίσματα Πολέμου με Νομίσματα Σοφίας με ισοτιμία 2:1 και αντίστροφα. Αν και με αυτόν τον τρόπο έχετε μία μικρή απώλεια Νομισμάτων, αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη όταν εμφανιστεί στη στρατολόγηση ο Ήρωας που επιθυμείτε και σας λείπουν μόνο μερικά νομίσματα.

Αναβάθμιση Ηρώων


Hero leveling.jpg


Εάν πατήσετε κλικ πάνω στο μικρό κουμπί, δίπλα από την μπάρας εμπειρίας, ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αναβάθμιση του επιλεγμένου Ήρωα. Αυτό το παράθυρο θα δείχνει όλες τις μεταβολές που θα υπάρχουν μετά την αναβάθμιση, καθώς επίσης και το απαιτούμενο ποσό νομισμάτων (Πολέμου ή Σοφίας) για το επόμενο επίπεδο. Τα βασικά στατιστικά (άμυνα-επίθεση) θ' αυξηθούν, όπως και η ξεχωριστή ικανότητα του ήρωα!

Στρατολογώντας έναν Ήρωα


Στην αυτή την επισκόπηση μπορείτε να ορίσετε μόνο έναν ήρωα σε κάθε πόλη. Ήρωες που έχουν εκχωρηθεί σε μια πόλη θα σας δώσουν δύο πλεονεκτήματα:

 • Αν η πόλη δέχεται επίθεση ο ήρωας θα υπερασπιστεί την πόλη, όπως ακριβώς οι χερσαίες μονάδες.
 • Οι ειδικές ικανότητες των ηρώων μπορούν να αναπτυχθούν μόνο όταν ο Ήρωας είναι μέσα στην πόλη.

Η διαδικασία ανάθεσης ενός ήρωα διαρκεί μέχρι και 6 ώρες (διαιρούμενο με την ταχύτητα του κόσμου), είναι η ώρα που χρειάζεται ο ήρωας για να μετακινηθεί στην πόλη. Κατά το διάστημα αυτό ο ήρωας δεν θα μπορεί ν' αποφέρει οφέλη. Μπορείτε να αποσύρετε έναν ήρωα από μια πόλη οποιαδήποτε στιγμή.

Εάν η πόλη σας κατακτηθεί, ο ήρωας απελευθερώνεται αυτόματα.

Για την δική σας ευκολία, μπορείτε επίσης να δείτε, εάν ένας ήρωας έχει εκχωρηθεί σε μία πόλη σας, στο στοιχείο του δεξιού μενού, (κάτω από τον Θεό). Εκεί θα αναφέρει επίσης εάν ένας ήρωας αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας ή μετακινείται σε κάποια επίθεση.

Συμβούλιο Ηρώων


Τέλος, αν πατήσετε κλικ πάνω στο Συμβούλιο, θα μπορείτε να δείτε όλους τους Ήρωες του παιχνιδιού καθώς και τα στατιστικά τους.

Hero council.jpg


Κατάλογος Ηρώων


Ήρωες Πολέμου
Ήρωας Περιγραφή Στατιστικά
Κόστος Επίπεδο 1 Επίπεδο 20
Agamemnon.jpg

Αγαμέμνων

Στο επίπεδο 1, οι οπλίτες και οι τοξότες έχουν 11% αυξημένες επιθετικές και αμυντικές αξίες όσο μάχονται στο πλευρό του Αγαμέμνωνα. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 30%.
55 Νομίσματα Πολέμου 88 Επίθεση 240 Επίθεση
35 Ταχύτητα 132 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 360 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
50 Λεία 88 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 240 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 132 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 360 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Ajax.png

Αίας

Στο επίπεδο 1 οι Οπλίτες έχουν 16,5% αυξημένες τιμές επίθεσης και άμυνας, όταν μάχονται στο πλευρό του Αίαντα. Στο επίπεδο 20, η αύξηση των τιμών φτάνει στο 45%.

Αποκλειστικός Ήρωας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον Αίαντα στην εκδήλωση "Τροχός Χρόνου της Φύσης 2018".

Δωρεάν 253 Επίθεση με κρουστικό 690 Επίθεση με κρουστικό
140 Speed.png 77 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 210 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Loot 77 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 210 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Alexandrios.png

Αλεξάνδριος

Στο επίπεδο 1 οι τοξότες έχουν αυξημένες τιμές επίθεσης και άμυνας κατά 16% όταν μάχονται στο πλευρό του Αλεξάνδριου. Στο επίπεδο 20, η αύξηση των τιμών φτάνει στο 35%.

Αποκλειστικός Ήρωας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον Αλεξάνδριο στην εκδήλωση "Σπάρτη εναντίον Άδη" για το 2018.

Δωρεάν 60 Επίθεση με εκηβόλο 180 Επίθεση με εκηβόλο
210 Speed.png 121 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 330 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Λάφυρα 286 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 780 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 220 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 600 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Atalanti.jpg

Αταλάντη

Στο επίπεδο 1, ο στρατός οδηγούμενος από την Αταλάντη κινείται κατά 11% πιο γρήγορα. Αυτό ισχύει για όλες τις στρατιωτικές μονάδες. Στο επίπεδο 20, η αξία αυτή αυξάνεται στο 30%. 105 Νομίσματα Πολέμου 220 Επίθεση 600 Επίθεση
40 Ταχύτητα 66 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 180 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 55 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 150 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Deimos.jpg

Δείμος

Στο επίπεδο 1, όλες οι μονάδες θα έχουν αυξημένη επιθετική δύναμη κατά 5.5% όταν επιτίθονται με τον Δείμο. Στο επίπεδο 20, αυτό το ποσοστό αυξάνεται κατά 15%.
120 Νομίσματα Πολέμου 385 Επίθεση 1050 Επίθεση
160 Ταχύτητα 44 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 120 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Λεία 44 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 120 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 55 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 150 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Herohector.jpg

Έκτορας

Στο επίπεδο 1, οι ξιφομάχοι και οι εκσφενδονιστές έχουν 11% αυξημένες επιθετικές και αμυντικές αξίες όσο μάχονται στο πλευρό του Έκτορα. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 30%.
65 Νομίσματα Πολέμου 99 Επίθεση 270 Επίθεση
35Ταχύτητα 165 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 450 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 165 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 450 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 121 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 330 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Helena.jpg

Ελένη

Εξέγερση Όταν η Ελένη συνοδεύει έναν στρατό για να προκαλέσει μια επανάσταση, ο χρόνος μέχρι να εξεγερθεί η πόλη μειώνεται κατά 5.5%. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 15%.

Κατάκτηση Όταν η Ελένη συνοδεύει έναν στρατό κατάκτησης, ο απαιτούμενος χρόνος κατάκτησης μειώνεται κατά 5.5%. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 15%.
105 Νομίσματα Πολέμου 44 Επίθεση 120 Επίθεση
35 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Zuretha.jpg

Ζουρέθα

Στο επίπεδο 1, τα μαχητικά πλοία θα αυξήσουν τις αξίες τους κατά 5.5% όταν θα πολεμούν μαζί με την Ζουρέθα. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 15%. 95 Νομίσματα Πολέμου 110 Επίθεση με κρουστικό όπλο 300 Επίθεση με κρουστικό όπλο
35 Ταχύτητα 77 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 210 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 66 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 180 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Hraklis.jpg

Ηρακλής

Στο επίπεδο 1, όταν ο Ηρακλής κερδίσει μια έντιμη μάχη, θα λάβετε άμεσα 22 πόντους εύνοιας για τον Θεό που λατρεύει η πόλη σας. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί στο 60. Θα λάβετε την εύνοια, μόνο αν κερδίσετε τουλάχιστον 50 πόντους μάχης. 85 Νομίσματα Πολέμου 209 Επίθεση 570 Επίθεση
35 Ταχύτητα 99 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 270 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
200 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 143 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 390 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Themistokles.jpg

Θεμιστοκλής

Στο επίπεδο 1, οι θεόσταλτοι και οι ιππείς έχουν κατά 11% αυξημένη επιθετική και αμυντική δύναμη για όσο μάχονται στο πλευρό του Θεμιστοκλή. Στο επίπεδο 20, αυτό το ποσοστό αυξάνεται κατά 30%. 60 Νομίσματα Πολέμου 99 Επίθεση με διατρητικό όπλο 270 Επίθεση με διατρητικό όπλο
35 Ταχύτητα 170.5 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 465 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
30 Λεία 176 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 480 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 225.5 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 615 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Jason.jpg

Ιάσωνας

Οι επιτιθέμενες μονάδες μπορούν να μεταφέρουν επιπλέον 22% πρόσθετη λεία όταν συνοδεύονται από τον Ιάσωνα. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 60%. 45 Νομίσματα Πολέμου 176 Επίθεση με διατρητικό όπλο 480 Επίθεση με διατρητικό όπλο
35 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Leonidas.jpg

Λεωνίδας

Στο επίπεδο 1, όταν ο Λεωνίδας υπερασπίζεται μία πόλη, όλες οι μονάδες υποστήριξης θα έχουν αυξημένες αξίες κατά 5.5%. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 15%. 110 Νομίσματα Πολέμου 44 Επίθεση με διατρητικό όπλο 120 Επίθεση με διατρητικό όπλο
35 Ταχύτητα 143 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 390 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
30 Λεία 143 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 390 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 110 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 300 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Lysippe.png

Λυσίππη

Στο επίπεδο 1, Οι Ιππείς θα έχουν κατά 16% αυξημένη επιθετική και αμυντική δύναμη όσο πολεμούν στο πλευρό της Λυσίππης. Στο επίπεδο 20 το ποσοστό αυτό φτάνει στο 35%.

Αυτός είναι ένας αποκλειστικός ήρωας. Μπορείτε να αποκτήσετε την Λυσίππη στην εκδήλωση "Μυθική Κότα 2019".

45 Νομίσματα πολέμου 275 Επίθεση με κρουστικό όπλο 750 Επίθεση με κρουστικό όπλο
35 Ταχύτητα 33 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 90 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Λεία 55 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 150 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 110 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 300 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Melousa.png

Μελούσα

Στο επίπεδο 1, Τα άρματα θα έχουν κατά 16% αμυντική και επιθετική δύναμη, όσο αγωνίζονται στην πλευρά της Μελούσα. Στο επίπεδο 20, η δύναμη αυτή αυξάνεται κατά 35%.


Αυτός είναι ένας αποκλειστικός ήρωας. Μπορείτε να λάβετε την Μελούσα στην εκδήλωση "Ο Κύκλος των Επικλήσεων".

45 Νομίσματα Πολέμου 253 Επίθεση με διατρητικό όπλο 690 Επίθεση με διατρητικό όπλο
140 Ταχύτητα 121 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 330 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Λεία 33 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 90 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 110 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 300 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Medea.png

Μήδεια

Στο επίπεδο 1 οι εκσφενδονιστές έχουν 16% επιπλέον ισχύ επίθεσης και άμυνας όταν μάχονται στο πλευρό της Μήδειας. Στο επίπεδο 20, η τιμή αυτή φτάνει το 35%.


40 Νομίσματα Πολέμου 297 Επίθεση 810Επίθεση
35 Ταχύτητα 44 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 120 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
10 Λεία 44 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 120 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0Πληθυσμός 33Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 90Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Mihalis.png

Μιχάλης

Στο επίπεδο 1, οι αμυντικές τιμές όλων των χερσαίων μονάδων ενάντια σε επιθέσεις με διατρητικά και κρουστικά όπλα αυξάνονται κατά 11% ενώ πολεμούν με τον Μιχάλη. Στο επίπεδο 20, αυτή η τιμή αυξάνεται έως 30%.

Αυτός είναι ένας αποκλειστικός ήρωας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον Μιχάλη στην εκδήλωση "Μυθική Κότα 2021.

85 Νομίσματα Πολέμου 44 Επίθεση 120 Επίθεση
140 Ταχύτητα 275 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 750 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
50 Λεία 275 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 750 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 33 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 90 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Urephon.jpg

Ουρεφών

Στο επίπεδο 1, οι μυθικές μονάδες θα έχουν αυξημένες τις αξίες τους κατά 5,5%, όταν θα μάχονται με οδηγό τον Ουρεφών. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 15%. 95 Νομίσματα Πολέμου 66 Επίθεση με διατρητικό όπλο 180 Επίθεση με διατρητικό όπλο
20 Ταχύτητα 77 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 210 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 88 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 240 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Pelops.png

Πέλοψ

Στο επίπεδο 1, Οι οπλίτες και τα άρματα θα έχουν κατά 11% αυξημένη επιθετική και αμυντική δύναμη όσο πολεμούν στο πλευρό του Πελοπίδα. Στο επίπεδο 20, το ποσοστό αυτό αυξάνεται κατά 30%. 60 Νομίσματα Πολέμου 291.5 Attack 795 Attack
160 Ταχύτητα 181.5 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 495 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
80 Λεία 88 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 240 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Population 55 Άμυνα σε εκήβολο όπλο 150 Άμυνα σε εκήβολο όπλο
Perseus wiki.jpg

Περσέας

Στο επίπεδο 1 όλες οι μυθικές μονάδες έχουν 6% μειωμένες επιθετικές ή αμυντικές δυνάμεις όταν μάχονται ενάντια στον Περσέα. Στο επίπεδο 20 το ποσοστό ανεβαίνει στο 25%.

Αυτός είναι ένας αποκλειστικός ήρωας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον Περσέα στην εκδήλωση " Ημερολόγιο Έλευσης της Θεάς Τύχης" για το 2018.

Δωρεάν 187 Επίθεση με κρουστικό όπλο 510 Επίθεση με κρουστικό όπλο
210 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
35 Λεία 154 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 420 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 132Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 360Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Telemachos.png

Τηλέμαχος

Στο επίπεδο 1, οι ξιφομάχοι έχουν 16% μεγαλύτερη επιθετική και αμυντική δύναμη, όταν μάχονται στο πλευρό του Τηλέμαχου. Στο επίπεδο 20, αυτό το επίπεδο αυξάνει στο 35%.


40 Νομίσματα Πολέμου 44 Επίθεση 120 Επίθεση
35 Speed.png 187 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 510 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Loot 176 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 480 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Population 511.5 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 1395 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Ήρωες Σοφίας
Ήρωας Περιγραφή Στατιστικά
Κόστος Επίπεδο 1 Επίπεδο 20
Andromeda.jpg

Ανδρομέδα

Στο επίπεδο 1, όσο η Ανδρομέδα θα προστατεύει την πόλη, η βασική παραγωγή πόρων θα αυξηθεί κατά 16.5% στην πόλη αυτή. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 45%.

Πρόκειται για αποκλειστικό ήρωα. Θα λάβετε την Ανδρομέδα, ολοκληρώνοντας τις 20 εισαγωγικές αποστολές.

Δωρεάν 33 Επίθεση με διατρητικό όπλο 90 Επίθεση με διατρητικό όπλο
35 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
10 Λεία 110 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 300 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Heroapheledes.jpg

Αφελίδης

Όταν αναθέσετε τον σάτυρο Αφελίδη σε μία πόλη σας, κάθε έρευνα σε αυτήν την πόλη θα απαιτεί 22% λιγότερους πόρους και θα ολοκληρώνεται 22% γρηγορότερα. Το ποσοστό αυτό φθάνει το 60% στο επίπεδο 20 του ήρωα.
70 Νομίσματα Σοφίας 88 Επίθεση 240 Επίθεση
35 Speed.png 66 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 180 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 88 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 240 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Population 198 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 540 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Aristotle.jpg

Αριστοτέλης

Όταν αναθέσετε τον ήρωα Αριστοτέλη σε μία πόλη σας, θα μειωθούν τα κόστη και ο χρόνος κατασκευής των Πλοίων-Φάρων κατά 20%. Το ποσοστό αυτό φθάνει το 60% στο επίπεδο 20 του ήρωα.
105 Νομίσματα Σοφίας 11 Επίθεση 30 Επίθεση
120 Speed.png 27.5Άμυνα σε κρουστικό όπλο 75 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
10 Λεία 181.5Άμυνα σε διατρητικό όπλο 495 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Population 137.5Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 375 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Daidalos.png

Δαίδαλος

Στο επίπεδο 1 ο Δαίδαλος, ενώ είναι τοποθετημένος σε μία πόλη, θα μειώσει το κόστος και το χρόνο κατασκευής των Διήρεων κατά 11%. Στο επίπεδο 20, το ποσοστό φθάνει το 30%.


Αυτός είναι ένας αποκλειστικός ήρωας. Θα βρείτε τον Δαίδαλο στην εκδήλωση "Τροχός Χρόνου της Φύσης".

Δωρεάν 11 Επίθεση 30 Επίθεση
35 Speed.png 132 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 360 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Loot 165 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 450 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Population 176 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 480 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Democritus.jpg

Δημόκριτος

Στο επίπεδο 1, όταν ο Δημόκριτος ανατίθεται σε μία πόλη, υπάρχει μια πιθανότητα κατά 22% να διπλασιαστεί η διάρκεια των εφαρμοσμένων θετικών αποτελεσμάτων μέσω των αντικειμένων. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 60%.
70 Νομίσματα Σοφίας 66 Επίθεση με διατρητικό όπλο 180 Επίθεση με διατρητικό όπλο
35 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Eurybia.png

Ευρυβία

Στο επίπεδο 1, όταν η Ευρυβία έχει τοποθετηθεί σε μία πόλη, θα μειώσει τα κόστη και τον χρόνο κατασκευής των τριήρεων κατά 11%. Στο επίπεδο 20 το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 30%.
Αυτή είναι μία αποκλειστική Ηρωίδα. Μπορείτε να αποκτήσετε την Ευρυβία στην εκδήλωση "Μυθική Κότα 2018".
Δωρεάν 60.5 Επίθεση με διατρητικό 165 Επίθεση με διατρητικό
35 Speed.png 99 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 264 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 121 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 333 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 110 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 297Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Odysseus.jpg

Οδυσσέας

Όταν ο Οδυσσέας έχει ανατεθεί σε μία πόλη, θα μειώσει το κόστος και την στρατολόγηση των ξιφομάχων κατά 22%. Στο επίπεδο 20, αυτό αυξάνεται στο 60%. 115 Νομίσματα Σοφίας 143 Επίθεση 390 Επίθεση
35 Ταχύτητα 154 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 420 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 110 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 300 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 143 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 390 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Orpheus.jpg

Ορφέας

Στο επίπεδο 1, όσο ο Ορφέας θα προστατεύει την πόλη και διοργανώσετε ένα φεστιβάλ για να κερδίσετε ένα πόντο πολιτισμού, υπάρχει μια πιθανότητα κατά 33% να κερδίσετε έναν επιπλέον πόντο πολιτισμού. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξήσει την πιθανότητα κατά 90%. 75 Νομίσματα Σοφίας 44 Επίθεση με εκηβόλο όπλο 120 Επίθεση με εκηβόλο όπλο
35 Ταχύτητα 99 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 270 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
5 Λεία 110 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 300 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 77 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 210 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Pariphaistes.jpg

Παρίφαιστος

Στο επίπεδο 1, όσο ο Παρίφαιστος έχει ανατεθεί σε μία πόλη, όλες οι ναυτικές μονάδες σε αυτή τη πόλη κατασκευάζονται κατά 11% ταχύτερα. Στο επίπεδο 20, το ποσοστό αυτό αυξάνεται σε 30%. 70 Νομίσματα Σοφίας 22 Επίθεση με διατρητικό όπλο 60 Επίθεση με διατρητικό όπλο
35 Ταχύτητα 93.5 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 255 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
10 Λεία 126.5 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 345Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Rekonos.jpg

Ρέκωνας

Στο επίπεδο 1, όταν ο Ρέκωνας ανατίθεται σε μία πόλη, η παραγωγή πέτρας σε αυτή τη πόλη αυξάνεται κατά 44%. Στο επίπεδο 20, αυτό το ποσοστό αυξάνεται στο 120%. 65 Νομίσματα Σοφίας 16.5 Επίθεση 45 Επίθεση
35 Ταχύτητα 82.5 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 225 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
300 Λεία 82.5 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 225 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 181.5 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 495 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Terylea.jpg

Τερίλεια

Στο επίπεδο 1, όσο η Τερίλεια θα προστατεύει την πόλη, η βασική παραγωγή σε ασημένια νομίσματα θα αυξηθεί κατά 44% σε αυτή την πόλη. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 120%. 65 Νομίσματα Σοφίας 33 Επίθεση με διατρητικό όπλο 90 Επίθεση με διατρητικό όπλο
35 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
10 Λεία 88 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 240Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 132 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 360 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Ylestres.jpg

Υλέστρα

Στο επίπεδο 1, όταν η Υλέστρα ανατεθεί σε μία πόλη, η παραγωγή ξυλείας σε αυτή τη πόλη αυξάνεται κατά 44%. Στο επίπεδο , το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 120%. 65 Νομίσματα Σοφίας 5.5 Επίθεση με εκηβόλο όπλο 15 Επίθεση με εκηβόλο όπλο
35 Ταχύτητα 121 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 330 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 77 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 210 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 49.5 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 135 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Ferkyon.jpg

Φερκυών

Στο επίπεδο 1, όσο ο Φερκυών θα προστατεύει την πόλη, όλες οι χερσαίες μονάδες θα στρατολογούνται κατά 11% πιο γρήγορα σε αυτή την πόλη. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 30%. 70 Νομίσματα Σοφίας 55 Επίθεση 150 Επίθεση
35 Ταχύτητα 132 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 360 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 132 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 360 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 121 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 330 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Philoktetes.png

Φιλοκτήτης

Στο επίπεδο 1, όσο ο Φιλοκτήτης είναι ο ήρωας της πόλης, το κόστος και ο χρόνος στρατολόγησης των τοξοτών μειώνονται κατά 22%. Στο επίπεδο 20 μειώνονται κατά 60%.

Αυτός είναι ένας αποκλειστικός ήρωας. Μπορείτε να αποκτήσετε τον Φιλοκτήτη στην εκδήλωση Ο Τροχός Χρόνου της Φύσης 2019.

60 Νομίσματα Σοφίας 55 Επίθεση 150 Επίθεση
140 Ταχύτητα 132 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 360 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
40 Λεία 242 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 660 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 319 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 870 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Cheiron.jpg

Χείρων

Στο επίπεδο 1, όσο ο Χείρων θα προστατεύει την πόλη, θα μειωθεί το κόστος και ο χρόνος κατασκευής των οπλιτών κατά 22%. Στο επίπεδο 20, αυτό θα αυξηθεί σε 60%. 105 Νομίσματα Σοφίας 66 Επίθεση 180 Επίθεση
35 Ταχύτητα 121 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 330 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
20 Λεία 132 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 360 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 121 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 330 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο
Christopholus.jpg

Χριστόφολους

Όταν αναθέσετε τον Χριστόφολους στη πόλη σας, στο επίπεδο 1 ο χρόνος κατασκευής των κτιρίων σε αυτή τη πόλη μειώνεται κατά 11%. Στο επίπεδο 20, αυτό το ποσοστό αυξάνεται σε 30%.
70 Νομίσματα Σοφίας 44 Επίθεση 120 Επίθεση
35 Ταχύτητα 88 Άμυνα σε κρουστικό όπλο 240 Άμυνα σε κρουστικό όπλο
15 Λεία 99 Άμυνα σε διατρητικό όπλο 270 Άμυνα σε διατρητικό όπλο
0 Πληθυσμός 99 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο 270 Άμυνα σε εκηβόλο όπλο