Όλυμπος

Από Wiki Grepolis GR
Jump to navigation
OlympusWikiBanner.png


Ο Στόχος σε Κόσμο Ολύμπου

Σε κόσμους Ολύμπου, ο κύριος στόχος σας είναι να κατακτήσετε και να κρατήσετε τον Όλυμπο για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με βάση τις ρυθμίσεις του κόσμου. Εάν καταφέρετε να κερδίσετε τον κόσμο, η συμμαχία σας θα ανταμειφθεί με το Χρυσόμαλλο Δέρας, το οποίο μειώνει το κόστος στρατολόγησης των ηρώων κατά 10%.


Σύντομη Περιγραφή

Σε αυτήν τη λειτουργία παιχνιδιού, το μέγεθος του κόσμου είναι περιορισμένο, όμως όλα τα νησιά είναι ανοιχτά για αποικισμό, κάτι που σας επιτρέπει να επεκταθείτε και να σχεδιάσετε την στρατηγική σας. Η κατάκτηση του Ολύμπου είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά εσείς και η συμμαχία σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια Μικρών και Μεγάλων Ναών σ' αυτή σας την προσπάθεια. Οι Ναοί παρέχουν Θεϊκές Δυνάμεις σε όποιον τους κρατά. Εσείς και η συμμαχία σας μπορείτε να σχεδιάσετε και να αποφασίσετε ποιους ναούς και δυνάμεις θα στοχεύσετε προκειμένου να επιτύχετε τον στόχο σας.

Επιπλέον, το παιχνίδι σε Κόσμο Ολύμπου χωρίζεται σε 4 στάδια, το στάδιο Προ-Ναών, τους Μικρούς Ναούς, τους Μεγάλους Ναούς και τον Όλυμπο. Παρακάτω θα αναλύσουμε κάθε στάδιο ξεχωριστά. Ας μιλήσουμε, όμως, πρώτα για τους Ναούς και το στάδιο Προ-Ναών.

Ναοί

TemplesWiki.png

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη ορισμένων βασικών κανόνων που σχετίζονται με τους Ναούς:

 • Οι ναοί ξεκινούν ως ουδέτερες πόλεις.
 • Όλοι οι ναοί καταλαμβάνονται με ουδέτερες αμυντικές μονάδες.
 • Οι συμμαχίες μπορούν να κατακτήσουν τους ναούς σαν να ήταν κανονικές πόλεις.
 • Οι παίκτες που δεν είναι σε συμμαχία δεν μπορούν να κατακτήσουν ναό.
 • Οι ναοί έχουν θεϊκές δυνάμεις που εκχωρούνται στον κάτοχό τους (όλοι οι παίκτες της συμμαχίας).
 • Οι συμμαχίες μπορούν να κατέχουν έναν περιορισμένο αριθμό ναών.
 • Σε κάθε ναό έχει εκχωρηθεί ένας θεός και μπορείτε να υποστηρίξετε τον ναό με μυθικές μονάδες αυτού του θεού.
 • Μετά τη κατάκτηση ενός ναού, μια ασπίδα πέφτει πάνω από το ναό για 24 ώρες, προστατεύοντάς την από οποιαδήποτε επίθεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
 • Οι ναοί δεν μπορούν να κατασκοπεύονται.
 • Οι ναοί δεν έχουν πόρους που μπορούν να λεηλατηθούν.
 • Δεν μπορείτε να κάνετε ξόρκια σε ναούς.
 • Όλες οι μονάδες που βρίσκονται μέσα στους ναούς είναι ορατές σε όλους τους άλλους παίκτες ανά πάσα στιγμή.
 • Όταν κατακτήσετε ένα ναό δεν μπορείτε να τον παρατήσετε.

Τα Στάδια του Ολύμπου

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Όλυμπος χωρίζονται σε 4 στάδια. Παρακάτω, θα βρείτε τις λεπτομέρειες για κάθε στάδιο. Κάθε στάδιο σε κόσμο Ολύμπου έχει διαφορετική διάρκεια με βάση τις ρυθμίσεις του κόσμου. Στην συνέχεια σας παραθέτουμε μερικά παραδείγματα ρυθμίσεων κόσμων και τον αντίκτυπο που έχουν στη διάρκεια του Ολύμπου:

Στάδιο των Μικρών Ναών
Ταχύτητα Κόσμου Χρόνος έναρξης σταδίου Μικρών Ναών (ημέρες από την έναρξη)
Αργός Μεσαίος Γρήγορος
1 60 45 30
2 51 38 25
3 42 31 21
4 33 24 16
Στάδιο των Μεγάλων Ναών
Ταχύτητα Κόσμου Χρόνος Έναρξης σταδίου Μεγάλων Ναών (ημέρες από την έναρξη)
Αργός Μεσαίος Γρήγορος
1 210 170 130
2 178 144 110
3 147 119 91
4 115 93 71
Στάδιο του Ολύμπου
Ταχύτητα Κόσμου Έναρξη Σταδίου Ολύμπου (ημέρες διάρκειας Μεγάλων Ναών)
Αργός Μεσαίος Γρήγορος
1 40 35 30
2 34 29 25
3 28 24 21
4 22 19 16


* Το στάδιο Ολύμπου ενεργοποιείται είτε μόλις κατακτηθούν και οι 6 μεγάλοι ναοί είτε από την τιμή στον παραπάνω πίνακα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Στάδιο των Προ-Ναών

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο ενός κόσμου Ολύμπου, και είναι γενικά το ίδιο όπως κάθε έναρξη κόσμου. Οι κύριες εξαιρέσεις και αλλαγές για Κόσμο Ολύμπου είναι οι εξής:

 • Μικροί ναοί είναι ήδη διάσπαρτοι στον χάρτη.
 • Μπορείτε να δείτε τους μικρούς ναούς αλλά δεν μπορείτε να τους επιτεθείτε, να τους υποστηρίξετε ή να τους κατακτήσετε σε αυτό το στάδιο.
 • Μπορείτε να επεκταθείτε σε οποιοδήποτε νησί στον κόσμο (κανένα άλλο νησί δεν θα ξεκλειδώσει).

Για να επωφεληθούν πραγματικά από το στάδιο των Προ-Ναών, οι συμμαχίες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το χρόνο για να δημιουργήσουν ένα πάτημα κοντά στους ναούς που θέλουν να κατακτήσουν, οι οποίοι προσφέρουν το δώρο που τις ενδιαφέρει περισσότερο.

Στάδιο των Μικρών Ναών

Στο στάδιο του μικρού ναού, όλοι οι μικροί ναοί που είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο θα ξεκλειδωθούν, επιτρέποντας σε εσάς και τη συμμαχία σας να ξεκινήσετε το κυνήγι σας για τον Όλυμπο. Ο συνολικός αριθμός των Μικρών Ναών που διατίθεται σε έναν κόσμο εξαρτάται από τις ρυθμίσεις αυτού του κόσμου. Κάθε συμμαχία μπορεί να διατηρεί μόνο ένα σύνολο μικρών ναών κάθε φορά (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του κόσμου), οπότε είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε σοφά όταν εξετάζετε ποιους ναούς θα κατακτήσετε. Βεβαιωθείτε ότι το δώρο που προσφέρει ο ναός, καθώς και η στρατηγική του τοποθεσία ταιριάζουν με τα σχέδια της συμμαχίας σας. Τα δώρα που προσφέρει κάθε ναός είναι αποτέλεσμα τυχαίας διανομής. Όταν η συμμαχία σας κατακτήσει έναν Μικρό Ναό, όλα τα μέλη της συμμαχίας λαμβάνουν το δώρο που δίνει σε όλες τις πόλεις τους.

Τέλος, μερικοί μικροί ναοί λειτουργούν επίσης ως πύλες. Αυτές οι πύλες χρησιμοποιούνται ως πόρτα για τον Όλυμπο, κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού, και επιτρέπουν στις συμμαχίες να φτάσουν σ' αυτόν ακόμα κι αν δεν είναι κοντά στην έδρα τους. Για μια πιο λεπτομερή περιγραφή των Ναών-Πύλες, ανατρέξτε στην ενότητα Ναοί-Πύλες αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Στάδιο των Μεγάλων Ναών

Στην αρχή αυτού του σταδίου, έξι ναοί θα γεννηθούν, ένας για κάθε θεό. Αυτοί οι ναοί θα εμφανίζονται πάντα στο μέσο μεταξύ του κέντρου του κόσμου και του τελευταίου διαθέσιμου νησιού στην άκρη, και διανέμονται σε ίση απόσταση. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι Μεγάλοι Ναοί παραμένουν προσβάσιμοι σ' όλες τις συμμαχίες του Κόσμου. Η ακριβής τοποθεσία ενδέχεται να διαφέρει και αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Κάθε συμμαχία μπορεί να κρατήσει μόνο 2 μεγάλους ναούς, όπως και στους μικρούς ναούς, είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση. Το Στάδιο των Μεγάλων Ναών έχει δύο πιθανές εκβάσεις. Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να τελειώσει μόλις κατακτηθούν και οι 6 Μεγάλοι Ναοί, οδηγώντας στην αρχή του Σταδίου του Ολύμπου. Η δεύτερη περίπτωση είναι, όταν το Στάδιο των Μεγάλων Ναών συμπληρώσει την προκαθορισμένη του διάρκεια.


Στάδιο του Ολύμπου

OlympusInSeaWiki.png

Για να κερδίσετε τον κόσμο εσείς και η συμμαχία σας, πρέπει να κατακτήσετε και να κρατήσετε τον Όλυμπο για ένα χρονικό διάστημα που καθορίζεται από τις ρυθμίσεις του κόσμου. Ο Όλυμπος θα γεννηθεί 72 ώρες μετά την κατάκτηση όλων των Μεγάλων Ναών ή 72 ώρες μετά την επίτευξη της μέγιστης διάρκειας του Σταδίου των Μεγάλων Ναών για τον συγκεκριμένο κόσμο ( ελέγξτε τον πίνακα για τον μέγιστο χρόνο). Ο Όλυμπος μπορεί να γεννηθεί τυχαία οπουδήποτε μέσα στα όρια του χάρτη, και μόλις γεννηθεί, ο Όλυμπος θα παραμείνει στη θέση αυτή για 25 ημέρες το πολύ (εξαρτάται από τις ρυθμίσεις κόσμου). Μετά από αυτήν την περίοδο, ο Όλυμπος θα τηλεμεταφερθεί σε ένα νέο τυχαίο σημείο στον χάρτη. Όταν ο Όλυμπος αλλάξει τοποθεσία, όλες οι μονάδες που σταθμεύουν σ' αυτόν θα τηλεμεταφερθούν πίσω στις πόλεις τους και οι θεοί θα επανδρώσουν και πάλι τον Όλυμπο με έναν νέο στρατό ουδέτερων μονάδων. Αφού κατακτηθεί ο Όλυμπος από μία συμμαχία, δεν μπορεί άλλη συμμαχία να επιτεθεί για 24 ώρες. Η συμμαχία που κατέχει τον Όλυμπο θα πρέπει να στείλει τις δικές της μονάδες για να τον υποστηρίξει ενάντια σε άλλες συμμαχίες και να τον κρατήσει όσο μπορεί. Όπως θα παρατηρήσετε, για να κερδίσετε έναν Κόσμο Ολύμπου, η συμμαχία σας πρέπει να τον κρατήσει για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα με βάση τις ρυθμίσεις του κόσμου σας, αλλά ο μέγιστος χρόνος που μπορείτε να το κρατήσετε συνεχόμενα θα είναι χαμηλότερος από το ποσό που απαιτείται για να κερδίσετε τον κόσμο. Για παράδειγμα, εάν στον κόσμο σας ο Όλυμπος κάνει άλμα κάθε 11 ημέρες και η συμμαχία σας τον κατακτήσει την 5η ημέρα, τότε μπορεί να τον κρατήσει για τις 6 υπόλοιπες ημέρες. Όταν ο Όλυμπος κινηθεί, ο χρόνος που τον κράτησε η συμμαχίας σας θα παραμείνει στις 6 ημέρες μέχρι να τον κατακτήσετε ξανά. Με λίγα λόγια, για να κερδίσετε έναν κόσμο, η συμμαχία σας θα πρέπει να κατακτήσει και να κρατήσει τον Όλυμπο πολλές φορές καθώς μεταπηδά από ένα σημείο σε άλλο γύρω στον χάρτη.

Μόλις κατακτήσετε τον Όλυμπο, η υποστήριξη του αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνεχούς επιτυχίας σας, ωστόσο, όλες οι μονάδες που σταθμεύουν στον Όλυμπο υποφέρουν από την οργή των θεών με τη μορφή της Κατάρας του Ολύμπου. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάρα, ανατρέξτε στην ειδική ενότητα που ακολουθεί παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Τέλος Κόσμου

Όταν μια συμμαχία ανακηρυχθεί νικητής, ο κόσμος μπαίνει σε περίοδο ειρήνης. Η περίοδος αυτή διαρκεί 14 ημέρες, κατόπιν ο κόσμος κλείνει.

Η Κατάρα του Ολύμπου

Η κατάκτηση του Ολύμπου σας φέρνει πιο κοντά στους θεούς, αλλά όντας απλοί Θνητοί, τα στρατεύματά που έχετε στείλει στον Όλυμπο αρχίζουν να υποφέρουν από μια τρομερή κατάρα. Οι θεοί σας δοκιμάζουν!

Temple UI olympus curse.png

Η Κατάρα του Ολύμπου είναι δύναμη που επηρεάζει όλες τις μονάδες που βρίσκονται την χρονική εκείνη στιγμή στον Όλυμπο, αφού μια συμμαχία τον κατακτήσει με επιτυχία. Η κατάρα σκοτώνει περιοδικά το 5% όλων των αμυντικών μονάδων στα τείχη του Ολύμπου. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο πρόκλησης στις συμμαχίες που κατέχουν τον Όλυμπο και καθιστά την κατάκτηση της νίκης στον κόσμο πολύ δύσκολη. Για να κρατήσετε τον Όλυμπο, όχι μόνο θα πρέπει να αποκρούετε με επιτυχία τις επιθέσεις από τους εχθρούς σας, αλλά θα πρέπει, επίσης, να υποστηρίζετε συνεχώς τον Όλυμπο με νέες αμυντικές μονάδες ξηράς και θάλασσας, έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι η πρόοδός σας δεν θα εξαφανιστεί από τους ίδιους τους θεούς!

Ναοί Πύλες

Ο Ναός Πύλη είναι ένας ειδικός τύπος Μικρού Ναού. Δεδομένου ότι ο Όλυμπος αλλάζει περιοδικά τη θέση του, οι Ναοί Πύλες παρέχουν στις συμμαχίες έναν τρόπο να φτάσουν στον Όλυμπο ακόμα κι αν δεν είναι κοντά τους. Αυτό κάνει τους ναούς αυτούς έναν πολύτιμο στρατηγικό πόρο στο στάδιο του Ολύμπου και θα μπορούσε πραγματικά να είναι ο παράγοντας που θα οδηγήσει στην κατάκτηση ή την απώλεια ενός κόσμου.

Για να στείλετε μια επίθεση ή υποστήριξη μέσω ενός Ναού Πύλη στον Όλυμπο, απλά πρέπει να αλληλεπιδράσετε με τον ναό στον χάρτη ή μέσω της επισκόπησης της συμμαχίας σας. Κάντε κλικ σε ένα από τα δύο εικονίδια για να στείλετε την εντολή σας μέσω της πύλης.

Ring menu tw attack portal.png
Ring menu tw support portal.png
Πύλη Επίθεσης Πύλη Υποστήριξης

Ο αριθμός των Ναών Πυλών, που είναι διαθέσιμοι στον κόσμο, εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του κόσμου, όπως και ο αριθμός των Μικρών Ναών. Οι Ναοί Πύλες δεν προσφέρουν άμεσα ευεργετήματα όπως κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο όταν ο κόσμος φτάσει στο Στάδιο Όλυμπος. Μόλις γεννηθεί ο Όλυμπος, αυτοί οι ναοί λειτουργούν ως πύλες απευθείας στον Όλυμπο. Όταν ελέγχετε έναν από αυτούς τους ναούς, οποιοδήποτε μέλος της συμμαχίας σας μπορεί να στείλει επιθέσεις ή υποστηρίξεις στον Όλυμπο μέσω μιας ειδικής πύλης. Ο συνολικός χρόνος ταξιδιού προς τον Όλυμπο υπολογίζεται από τον χρόνο ταξιδιού από την πόλη σας στο Ναό Πύλη συν ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών που χρειάζονται για την τηλεμεταφορά.

Σημείωση: 'Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πύλες λειτουργούν μόνο προς μια κατεύθυνση, προς την κατεύθυνση του Ολύμπου. Τα στρατεύματα που αποστέλλονται στον Όλυμπο μέσω μιας πύλης ΔΕΝ θα επιστρέψουν μέσω πύλης, αλλά θα διανύσουν όλο το δρόμο του γυρισμού, δηλαδή θα διανύσουν την απόσταση από τον Όλυμπο προς τις πόλεις τους.

Εορταστική Εκεχειρία

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, η περίοδος εκεχειρίας επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν ένα διάλειμμα από το παιχνίδι. Αυτή η περίοδος ειρήνης είναι διαφορετική από την περίοδο ειρήνης που λαμβάνει χώρα μετά τη νίκη του Ολύμπου, καθώς διακόπτει τη φυσιολογική ροή του παιχνιδιού και εφαρμόζει ειδικούς κανόνες για όλους τους κόσμους.

Με μια μοναδική λειτουργία παιχνιδιού έρχεται μια ιδιόμορφη ειρήνη! Στους κόσμους του Ολύμπου η περίοδος εκεχειρίας λειτουργεί διαφορετικά από ότι στους κόσμους της Κυριαρχία και των Θαυμάτων. Παρακάτω θα δείτε πώς λειτουργούν οι ναοί κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε θα γνωρίζετε πως εξελίσσεται αυτή η περίοδο.

Μικροί και Μεγάλοι Ναοί κατά την εκεχειρία

Κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας, οι μικροί και μεγάλοι ναοί λειτουργούν σαν να είναι πόλεις. Αυτό σημαίνει ότι υπόκεινται στους ίδιους τυπικούς περιορισμούς με την πόλη. Δεν επιτίθενται όταν η περίοδος εκεχειρίας είναι ενεργή. Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της περιόδου εκεχειρίας βλέπε Κανόνες Εκεχειρίας στην σελίδα μας Κόσμοι.

Ο Όλυμπος κατά την Εορταστική Εκεχειρία

Τα πράγματα με τον Όλυμπο δεν είναι τόσο απλά! Ο Όλυμπος θα εξαφανιστεί τη στιγμή που η εκεχειρία είναι ενεργή, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει καθόλου. Μόλις επανεμφανιστεί, δεν θα έχει κανέναν ιδιοκτήτη, ακόμα κι αν είχε ιδιοκτήτη όταν ξεκίνησε η περίοδος αυτή. Ωστόσο, η κατάσταση της άμυνας του εξαρτάται από δύο παράγοντες που βασίζονται στο πότε το επόμενο άλμα είναι:

 • Εάν ο Όλυμπος έχει κατακτηθεί όταν ξεκινά η εκεχειρία, όλες οι υποστηρικτικές χερσαίες και ναυτικές μονάδες επιστρέφουν στις πόλεις των ιδιοκτητών τους (όπως όταν κάνει άλμα ο Όλυμπος). Μόλις τελειώσει η εκεχειρία, ο Όλυμπος εμφανίζεται σε μια νέα τοποθεσία χωρίς ιδιοκτήτη και χωρίς μονάδες.
 • Εάν ο Όλυμπος έχει ήδη εκκαθαριστεί όταν ξεκινά η εκεχειρία και επανατοποθετείται πριν από το άλμα, τότε επανατοποθετείται χωρίς μονάδες για την άμυνα του.
 • Εάν ο Όλυμπος δεν έχει εκκαθαριστεί όταν ξεκινά ο περίοδος εκεχειρίας, και εμφανίζεται πριν από το άλμα, τότε επανατοποθετείται με τις ίδιες μονάδες που είχε πριν επέλθει η εκεχειρία.


Κατά τη διάρκεια της Εορταστικής Εκεχειρίας, επειδή η ιδιοκτησία του Ολύμπου αφαιρείται, η Κατάρα του Ολύμπου δεν συνεχίζει να επηρεάζει τη συμμαχία που τον κράτησε πριν ξεκινήσει η εκεχειρία. Η κατοχή του Ολύμπου κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας δεν προστίθεται στο συνολικό χρόνο της συμμαχίας, καθώς η ιδιοκτησία αφαιρείται ενώ ο Όλυμπος δεν είναι ορατός. Εάν ο Όλυμπος πρόκειται να γεννηθεί για πρώτη φορά ενώ η περίοδος εκεχειρίας είναι ενεργή, τότε θα εμφανιστεί μόλις τελειώσει η περίοδος ειρήνης.

Ανταμοιβές

Η κατάκτηση του Ολύμπου είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, επομένως, υπάρχουν κάποιες ανταμοιβές για όσους δείχνουν την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα να το δουν μέχρι το τέλος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις μοναδικές διαθέσιμες ανταμοιβές για τη νίκη και τη συμμετοχή σε έναν Κόσμο Ολύμπου.

Μεγάλο Βραβείο

Κατακτώντας ένα Κόσμο Ολύμπου, όλα τα μέλη της συμμαχίας που νίκησε θα ανταμειφθούν με το Χρυσόμαλλο Δέρας. Αυτό το υπέροχο δώρο δίνει στον ιδιοκτήτη μόνιμη μείωση 10% στο κόστος στρατολόγησης των Ηρώων.

GoldenFleece.png

Όλοι οι νικητές θα λάβουν ένα πιστοποιητικό, ως αναμνηστικό της νίκης τους και θα μπουν στο Πάνθεον των μεγάλων μαχητών του Grepolis.

Βραβεία

Όλυμπος

Κατακτητής του Ολύμπου
Awards temple hunt win world before relocation.png
Κερδίζεται από την συμμαχία που κατάκτησε τον Όλυμπο και τον Κόσμο
Μπορεί να αποκτηθεί αν ο κόσμος κατακτηθεί πριν κάνει 3 άλματα ο Ολύμπος
Ευλογία του Ολύμπου
Awards temple hunt win world.png
Κερδίζεται από την συμμαχία που κατάκτησε τον Όλυμπο και τον Κόσμο
Κοντά στους Θεούς
Awards temple hunt conquer olympus.png
Κερδίζεται από την συμμαχία που κατέκτησε τον Όλυμπο

Μεγάλοι Ναοί

Ακόλουθοι της Άρτεμης Ακόλουθοι της Αθηνάς Ακόλουθοι του Άδη
Awards temple hunt conquer large temple artemis.png
Awards temple hunt conquer large temple athena.png
Awards temple hunt conquer large temple hades.png
Κατακτήθηκε ο Ναός της Άρτεμης Κατακτήθηκε ο Ναός της Αθηνάς Κατακτήθηκε ο Ναός του Άδη
Ακόλουθοι της Ήρας Ακόλουθοι του Ποσειδώνα Ακόλουθοι του Δία
Awards temple hunt conquer large temple hera.png
Awards temple hunt conquer large temple poseidon.png
Awards temple hunt conquer large temple zeus.png
Κατακτήθηκε ο Ναός της Ήρας Κατακτήθηκε ο Ναός του Ποσειδώνα Κατακτήθηκε ο Ναός του Δία

Ξύπνημα των Θεών

Awards temple hunt conquer all large temples.png

Όλοι οι μεγάλοι ναοί κατακτήθηκαν πριν από την γέννηση του Ολύμπου
(δίνεται σε όλους τους ενεργούς παίκτες του Κόσμου, εάν αυτό επιτευχθεί)

Μικροί Ναοί

Αφοσιωμένος Υπηρέτης

Awards temple hunt conquer small temples 1.png
Awards temple hunt conquer small temples 2.png
Awards temple hunt conquer small temples 3.png
Awards temple hunt conquer small temples 4.png
Κατακτήθηκε 1 Μικρός Ναός Κατακτήθηκαν 2 Μικροί Ναοί Κατακτήθηκαν 3 Μικροί Ναοί Κατακτήθηκαν 4 Μικροί Ναοί