Δημήτρια 2017

Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 06:35, 3 Μαρτίου 2017 από τον Jbgt (συζήτηση | συνεισφορές) (→‎Ανταμοιβές Προόδου)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Jump to navigationDemeter logo gr.png

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης "Εν ονόματι της Δήμητρας" υπάρχει πόλεμος στα νησιά και πολλοί άνθρωποι είναι κυνηγημένοι. Βοηθήστε τους και δείξτε καλοσύνη σε αυτούς που την χρειάζονται. Δώστε τροφή στους νέους αλλά και στους γέρους. Η θεά Δήμητρα θα σας λούσει με ανταμοιβές για την γενναιοδωρία και την φιλοξενία σας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (από 26 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου, 2017) είστε ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στην οποία έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε γεύματα! Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 8 διαφορετικούς τύπους συστατικών ώστε να ξεκλειδώσετε βραβεία που θα σας βοηθήσουν να κυριαρχήσετε των εχθρών σας. Μπορείτε να συλλέγετε συστατικά εκτελώντας κάθε μέρα, μία από τις ακόλουθες ενέργειες στο παιχνίδι: Επιθέσεις και άμυνες, κατασκευή κτηρίων, έρευνες, εξαπόλυση θεϊκών δυνάμεων ή στρατολόγηση μονάδων.

Μόλις έχετε αρκετά συστατικά, θα μπορέσετε να τα αναμίξετε μαζί στο κύριο παράθυρο της εκδήλωσης και θα ανταμειφθείτε με ένα συγκεκριμένο βραβείο. Το σερβιρισμένο γεύμα για τον συγκεκριμένο συνδυασμό θα αποθηκευτεί στο Βιβλίο των Γευμάτων για μελλοντική αναφορά.

Επιπρόσθετα των ανταμοιβών που θα λαμβάνετε για την παροχή γευμάτων, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ανταγωνιστείτε με τους άλλους παίκτες στις ημερήσιες κατατάξεις. Ο κορυφαίος παίκτης της ημέρας θα λάβει το βραβείο του Αρχιπανδοχέα 2017 και οι 4 καλύτεροι παίκτες της εκδήλωσης θα λάβουν το πολύτιμο βραβείο του Άρχοντα των Πανδοχέων!

Σερβίροντας Γεύματα

Demeter main 17.jpg

Για να σερβίρετε ένα γεύμα θα πρέπει πρώτα να μαζέψετε τρία συστατικά. Δεν έχει σημασία τι συστατικά θα χρησιμοποιήσετε και μπορείτε να βάλετε το ίδιο συστατικό στο ίδιο γεύμα παραπάνω από μία φορά. Μόλις διαθέτετε τα κατάλληλα συστατικά, τα βάζετε στα πιάτα σέρνοντάς τα σε ένα άδειο πιάτο στο κύριο παράθυρο της εκδήλωσης. Μόλις γεμίσουν και τα τρία πιάτα, μπορείτε να πατήσετε το "Σερβίρισμα γεύματος".

Αφού πατήσετε το "Σερβίρισμα Γεύματος" τα συστατικά θα αναμειχθούν και θα λάβετε μία ανταμοιβή από τον φιλοξενούμενό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανταμοιβή άμεσα, να την αποθηκεύσετε στο Απόθεμά σας, εφόσον έχετε χώρο, ή να την απορρίψετε. Δεν θα μπορέσετε να σερβίρετε άλλο γεύμα μέχρι να συλλέξετε την ανταμοιβή σας.

Πως να μαζέψετε συστατικά

Demeter provisions.jpg

Θα βρείτε συστατικά για τα γεύματά σας, απλά παίζοντας το παιχνίδι. Ακολουθούν μερικές κοινές ενέργειες που θα σας ανταμείψουν με συστατικά¨

  • Επιθέσεις και άμυνες
  • Στρατολόγηση μονάδων
  • Έρευνα
  • Κατασκευή κτηρίων
  • Εξαπόλυση θεϊκών δυνάμεων (ξόρκια)

Κάθε φορά που βρίσκετε συστατικά, ενημερώνεστε με αναδυόμενο παράθυρο. Αυτό το παράθυρο εμφανίζεται και στη κεντρική οθόνη του παιχνιδιού για να σας ενημερώσει για τη πρόοδο. Ωστόσο, τα συστατικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στην έκδοση για περιηγητή.

Το σύνολο των δωρεάν συστατικών που μπορείτε να λάβετε ημερησίως περιορίζεται σε 10. Μπορείτε να αγοράσετε όσα επιπλέον συστατικά θέλετε ξοδεύοντας χρυσό, αν και η τιμή του κάθε συστατικού θα αυξάνεται από την βασική, με κάθε αγορά (και θα επανέρχεται τα μεσάνυχτα).


Εικόνα Symbol prov1.png Symbol prov2.png Symbol prov3.png Symbol prov4.png Symbol prov5.png
Symbol prov6.png
Symbol prov7.png Symbol prov8.png
Όνομα Κατσικίσιο τυρί Κυκεώνας Σούπα Ψητό ψάρι Λαχανικά Κρέας Σουβλάκι Κόκκινο κρασί
Βασική τιμή σε χρυσό 50 50 50 50 75 75 110 110

Βιβλίο Γευμάτων

Demeter meals.jpg

Το Βιβλίο Γευμάτων θα αποθηκεύει αυτόματα τους συνδυασμούς των συστατικών που θα έχετε εκτελέσει, ώστε να μπορείτε εύκολα να αναφέρεστε ξανά σε αυτούς! Τα Γεύματα, στο Βιβλίο των Γευμάτων θα ταξινομούνται με τον τύπο της ανταμοιβής και θα μπορείτε να φιλτράρετε τα συστατικά ανάλογα με τα διαθέσιμα ή τα ζητούμενα για ένα συνδυασμό.

Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε ένα άγνωστο γεύμα χωρίς να πειραματιστείτε, μπορείτε να το κάνετε με ένα μικρό αντίτιμο χρυσού.

Κατατάξεις

Demeter ranking.jpg

Όλοι οι παίκτες μπορούν να συναγωνιστούν τους άλλους στα προσφερθέντα γεύματα σε ημερήσια βάση. Κάθε φορά που σερβίρετε ένα γεύμα, θα λαμβάνετε ένα τυχαίο αριθμό Πόντων Φιλοξενίας (μέχρι 10). Η κατάταξη βασίζεται σε αυτούς του Πόντους. Δεν έχει σημασία τι γεύμα παρασκευάζετε, έχετε πάντα την ίδια πιθανότητα να κερδίσετε πόντους.

Μόλις σερβίρετε το πρώτο σας γεύμα μέσα στη μέρα, θα αναρτηθεί το όνομά σας στην ημερήσια κατάταξη. Ο νικητής της ημέρας (θέση 1) θα κερδίσει μία ανταμοιβή και ένα βραβείο. Κάθε μέρα στις 8 το βράδυ (ώρα Σέρβερ) η κατάταξη υπολογίζεται και μηδενίζεται. Τα βραβεία και οι ανταμοιβές δίνονται μόλις ολοκληρωθεί ο υπολογισμός της κατάταξης.

Βραβείο: Αρχιπανδοχέας 2017 (Ημερήσιο Βραβείο)

Demeter award11.png

Η συνολική κατάταξη δουλεύει περίπου με τον ίδιο τρόπο όπως και η ημερήσια, αλλά δεν μηδενίζεται. Θα συνεχίζει να μετρά μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Οι πρώτοι 10 παίκτες στην συνολική κατάταξη θα λάβουν πολλές ανταμοιβές μόλις τελειώσει η εκδήλωση. Επιπρόσθετα οι 4 πρώτοι παίκτες της εκδήλωσης θα λάβουν το βραβείο του Άρχοντα των Πανδοχέων, ώστε να το επιδεικνύουν στο προφίλ τους!


Βραβεία για τους 4 καλύτερους παίκτες στην συνολική κατάταξη:

Άρχοντας των Πανδοχέων 2017

Θέση 1 Θέση 2 Θέση 3 Θέση 4
Demeter award21.png Demeter award22.png Demeter award23.png Demeter award1.png

Επιπρόσθετα Βραβεία

Ταΐζοντας τους φτωχούς

Πρόσφερε 1 γεύμα Πρόσφερε 5 γεύματα Πρόσφερε 25 γεύματα Πρόσφερε 50 γεύματα
Demeter award31.png
Demeter award32.png
Demeter award33.png
Demeter award34.png

Ο πιο παραγωγικός Μάγειρας

Ανακάλυψε 1 γεύμα Ανακάλυψε 5 γεύματα Ανακάλυψε 25 γεύματα Ανακάλυψε 50 γεύματα
Cook1.png
Cook2.png
Cook3.png
Cook4.png
Φρέσκο Κρέας! (Πρόσφερε 3x Σουβλάκια στη σειρά)
Demeter award5.png
Εις Υγείαν! (Πρόσφερε 3x Κόκκινο Κρασί στη σειρά)
Demeter award6.png
Έφαγαν όλοι (Πρόσφερε σε όλους τους διαφορετικούς επισκέπτες)
Demeter award7.png
Γη της Επαγγελίας (Πρόσφερε όλα τα διαφορετικά γεύματα)
Demeter award8.png

Ανταμοιβές Προόδου

Όλοι οι παίκτες που θα έχουν σερβίρει ένα συγκεκριμένο αριθμό γευμάτων, θα λάβουν τις παρακάτω ανταμοιβές:

Αριθμός προσφερθέντων γευμάτων Ανταμοιβή
25 Administrator reward.png Θα λάβετε τον Διαχειριστή για 2 εβδομάδες.
50 Overall culture level.png Θα λάβετε ένα ολόκληρο επίπεδο πολιτισμού.