Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
(Νέα σελίδα με 'Ανανεώνεται')
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Ανανεώνεται
+
Εδώ είναι μια λίστα με όλα τα επιτρεπτά scripts για το Grepolis. Τα scripts έχουν εγκριθεί από τον Product Manager του παιχνιδιού.
 +
 
 +
Για να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα scripts θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τον Firefox και το [https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/748/ GreaseMonkey], διαφορετικά κανένα από αυτά δεν θα λειτουργήσει.
 +
 
 +
 
 +
* [http://www.jk.jan304.org/grepolis/grepolis%20resource%20counter.user.js Grepolis Resource Counter] – Στις αναφορές, υπολογίζει τις απώλειες σε πόρους, που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν οι μονάδες που πέθαναν στη μάχη.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/70651 Grepo Farmer] – Υπολογίζει την ισχύ, τη διάθεση και τα λάφυρα που μπορείς να κλέψεις από ένα αγροτικό χωριό.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/72882 Grepolis - Costs of Units Lost] - Στις αναφορές, υπολογίζει τις απώλειες σε πόρους, που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν οι μονάδες που πέθαναν στη μάχη.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/73042 Points Grepolis RO] – Στη Σύγκλητο, σου δείχνει τους πόντους που λαμβάνεις για την αναβάθμιση κάποιου κτηρίου στο επόμενο επίπεδο.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/72471 Nataraja CR Editor] – Μετατρέπει τις αναφορές σε κώδικα τον οποίο μπορείς να κάνεις επικόλληση στο φόρουμ της φυλής.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/70599 Grepolis - Battle Report Editor] – Ίδιο με το παραπάνω.
 +
*[http://userscripts.org/scripts/show/70477 Grepolis - Battle Report Converter] – Μετατρέπει τις αναφορές σε BB-Codes.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/68768 Grepolis - Battle Report Editor] – Ένας ακόμα μετατροπέας αναφορών.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/65546 Grepolis submit spy report] – ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αναφορές αποθηκεύονται σε εξωτερική τοποθεσία, οπότε ο διαχειριστής της σελίδας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά όποτε το θελήσει.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/66375 Grepolis ReportCleanup] – Χρήσιμο στη διαγραφή αναφορών.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/65830 GrepoPoints] - Σου δείχνει τους πόντους που παίρνεις για την αναβάθμιση κάποιου κτηρίου.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/74428 Grepolis - Diplomatietool] – Προσθέτει ένα ακόμη tab στις ρυθμίσεις. Μπορείς να χρωματίσεις από εκεί τις συμμαχίες για να μπορείς να βρίσκεις τις πόλεις ευκολότερα.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/74421 Resource Counter] – Στις αναφορές, υπολογίζει τις απώλειες σε πόρους, που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν οι μονάδες που πέθαναν στη μάχη.
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/74421 Turul-Master nyersanyag veszteség konvertáló] - Προσθέτει το σύνολο των υλών που χρησιμοποιήθηκαν για τα στρατεύματα που σκοτώθηκαν στην επισκόπηση αναφοράς. Μεταγλωττισμένο για τους παίκτες από την Ουγγαρία. 
 +
* [http://userscripts.org/scripts/show/87520 Grepo Stat Tab] – Εμφανίζει τα στατιστικά του Grepostats στο panel του παίκτη.
 +
 
 +
 
 +
Αυτή είναι η επίσημη λίστα με τα Scripts που επιτρέπονται στο παιχνίδι. Όποιο Script είναι εκτός αυτής της λίστας θεωρείται παράνομο και τιμωρείται. Αν δεν είστε σίγουροι για κάποιο Script, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Ομάδα Διαχείρισης.

Αναθεώρηση της 19:52, 1 Φεβρουαρίου 2011

Εδώ είναι μια λίστα με όλα τα επιτρεπτά scripts για το Grepolis. Τα scripts έχουν εγκριθεί από τον Product Manager του παιχνιδιού.

Για να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα scripts θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τον Firefox και το GreaseMonkey, διαφορετικά κανένα από αυτά δεν θα λειτουργήσει.


 • Grepolis Resource Counter – Στις αναφορές, υπολογίζει τις απώλειες σε πόρους, που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν οι μονάδες που πέθαναν στη μάχη.
 • Grepo Farmer – Υπολογίζει την ισχύ, τη διάθεση και τα λάφυρα που μπορείς να κλέψεις από ένα αγροτικό χωριό.
 • Grepolis - Costs of Units Lost - Στις αναφορές, υπολογίζει τις απώλειες σε πόρους, που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν οι μονάδες που πέθαναν στη μάχη.
 • Points Grepolis RO – Στη Σύγκλητο, σου δείχνει τους πόντους που λαμβάνεις για την αναβάθμιση κάποιου κτηρίου στο επόμενο επίπεδο.
 • Nataraja CR Editor – Μετατρέπει τις αναφορές σε κώδικα τον οποίο μπορείς να κάνεις επικόλληση στο φόρουμ της φυλής.
 • Grepolis - Battle Report Editor – Ίδιο με το παραπάνω.
 • Grepolis - Battle Report Converter – Μετατρέπει τις αναφορές σε BB-Codes.
 • Grepolis - Battle Report Editor – Ένας ακόμα μετατροπέας αναφορών.
 • Grepolis submit spy report – ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αναφορές αποθηκεύονται σε εξωτερική τοποθεσία, οπότε ο διαχειριστής της σελίδας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά όποτε το θελήσει.
 • Grepolis ReportCleanup – Χρήσιμο στη διαγραφή αναφορών.
 • GrepoPoints - Σου δείχνει τους πόντους που παίρνεις για την αναβάθμιση κάποιου κτηρίου.
 • Grepolis - Diplomatietool – Προσθέτει ένα ακόμη tab στις ρυθμίσεις. Μπορείς να χρωματίσεις από εκεί τις συμμαχίες για να μπορείς να βρίσκεις τις πόλεις ευκολότερα.
 • Resource Counter – Στις αναφορές, υπολογίζει τις απώλειες σε πόρους, που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν οι μονάδες που πέθαναν στη μάχη.
 • Turul-Master nyersanyag veszteség konvertáló - Προσθέτει το σύνολο των υλών που χρησιμοποιήθηκαν για τα στρατεύματα που σκοτώθηκαν στην επισκόπηση αναφοράς. Μεταγλωττισμένο για τους παίκτες από την Ουγγαρία.
 • Grepo Stat Tab – Εμφανίζει τα στατιστικά του Grepostats στο panel του παίκτη.


Αυτή είναι η επίσημη λίστα με τα Scripts που επιτρέπονται στο παιχνίδι. Όποιο Script είναι εκτός αυτής της λίστας θεωρείται παράνομο και τιμωρείται. Αν δεν είστε σίγουροι για κάποιο Script, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Ομάδα Διαχείρισης.