Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Τι είναι αυτή η εκδήλωση;

Ο Δημόκριτος, ένας αλχημιστής και φιλόσοφος στο επάγγελμα, σου προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μπορείτε να του παραδώσετε μερικά τρομακτικά συστατικά και αυτός θα τα συνδυάσει ώστε να βγάλει βοηθητικές ανταμοιβές.

Kazani.jpg

Συλλέγοντας τα Συστατικά

Για να συνεχίσετε τη καριέρα σας ως αλχημιστής, θα χρειαστείτε συστατικά. Ο κύριος τρόπος απόκτησης τους, είναι ολοκληρώνοντας Αποστολές Νησιού. Η ποσότητα των συστατικών που θα κερδίσετε, εξαρτάται απ τους συνολικούς σας πόντους:

Πόντοι Συστατικά ανά Αποστολή Νησιού
<10.000 1
10.000 - 50.000 2
>50.000 4Τα συστατικά που θα λαμβάνατε θα είναι τυχαία, αλλά κάποια είναι σπανιότερα από κάποια άλλα. Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσετε παραπάνω συστατικά είναι να τα αγοράσετε μέσω χρυσού. Να έχετε υπόψη σας ότι η τιμή ενός συστατικού θα αυξάνεται σε κάθε αγορά. Η τιμή θα μηδενίζεται μία φορά τη μέρα (τα μεσάνυχτα).

Ζύμωση

Προκειμένου να δημιουργήσετε μια ανταμοιβή, θα πρέπει να τοποθετήσετε ακριβώς 3 συστατικά της επιλογής σας στο τραπέζι του αλχημιστή. Ωστόσο, δε παίζει ρόλο η σειρά που θα τα τοποθετήσετε. Εφόσον επιλέξετε 3 συστατικά, θα εμφανιστεί το κουμπί της "Παρασκευής". Κάνοντας κλικ πάνω του, θα χρησιμοποιήσει αυτά τα συστατικά και θα δημιουργηθεί η ανταμοιβή. Εάν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά αυτόν τον συνδυασμό, θα προστεθεί στο βιβλίο συνταγών. Την ανταμοιβή μπορείτε είτε να τις αποθηκεύσετε στα αποθέματά σας, είτε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως, είτε να την αφαιρέσετε. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποιο ξόρκι για συνεχόμενη παραγωγή μονάδων, παρακαλώ βεβαιωθείτε πως έχετε στην επιλεγμένη πόλη σας ελεύθερο πληθυσμό. Διαφορετικά, οι παραγώμενες μονάδες δε θα προστεθούν και θα χαθούν.

Kazani2.jpg

Βιβλίο Φορμουλών

Το βιβλίο φορμουλών καταγράφει όλους τους συνδυασμούς των φορμουλών που έχετε ανακαλύψει μέχρι στιγμής. Θα υπάρχουν διαθέσιμες δύο βολικές επιλογές φίλτρων:

  • "Προβολή όλων των φόρμουλων" θα εμφανίσει όλες τις φόρμουλες, ακόμα κι αυτές που δε κατασκευάσατε λόγω χαμένων συνταγών.
  • "Προβολή μόνο των διαθέσιμων φόρμουλων" θα εμφανίσει τις φόρμουλες που έχετε όλα τα διαθέσιμα υλικά.

Στο βιβλίο φορμουλών υπάρχει ένα πλαίσιο στην αριστερή πλευρά που σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα συστατικά για να φιλτράρετε τις φόρμουλες που περιλαμβάνουν τα συστατικά αυτά. Αν υπάρχει μια ανταμοιβή για την οποία θα πρέπει άμεσα να γνωρίζετε μια φόρμουλα (αντί να πειραματίζεστε), μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αγοράσετε μια τυχαία συνταγή για αυτή την ανταμοιβή με την καταβολή 50 χρυσών.

Kazani3.jpg

Συντομεύσεις

Θα υπάρχουν κάποιες συντομεύσεις μέσω πληκτρολογίου, για σας που θέλετε να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας. Έχοντας πατημένο το κουμπί ALT και κάντε κλικ πάνω σ ένα συστατικό για να το προσθέστε γρήγορα στο κουμπί του αλχημιστή αντί να σύρετε τα συστατικά. Έχοντας πατημένο το κουμπί SHIFT και επιλέγοντας ένα υλικό θα τοποθετήσει όσα περισσότερα υπάρχουν του ίδιου συστατικού πάνω στο τραπέζι.