Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 12:31, 18 Οκτωβρίου 2014 από την Mata (Συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Halloween logo.png

Τι είναι αυτή η εκδήλωση;

Ο Δημόκριτος, ένας αλχημιστής και φιλόσοφος στο επάγγελμα, σου προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μπορείτε να του παραδώσετε μερικά τρομακτικά συστατικά και αυτός θα τα συνδυάσει ώστε να βγάλει χρήσιμες ανταμοιβές.
Η εκδήλωση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες μεταξύ της 27ης Οκτωβρίου και της 10ης Νοεμβρίου

Συλλέγοντας Συστατικά

Για να επιδιώξετε καριέρα ως Αλχημιστής, θα χρειαστείτε συστατικά. Θα τα λαμβάνετε εκτελώντας συνήθεις ενέργειες μέσα στο παιχνίδι:

 • Στρατολογώντας μονάδες
 • Αναβαθμίζοντας κτήρια
 • Εξαπολύοντας ξόρκια
 • Εκτελώντας επιθέσεις & άμυνες
 • Ερευνώντας νέες τεχνολογίες

Μπορείτε να βρείτε μέχρι 12 συστατικά κάθε μέρα, αλλά ο τύπος των συλλεχθέντων συστατικών θα είναι τυχαίος, κάποια είναι πιο σπάνια από άλλα. Μόλις βρείτε ένα συστατικό θα ειδοποιηθείτε αμέσως:

Halloween2014 collecting.jpg

Ένας άλλος τρόπος να λάβετε επιπλέον συστατικά είναι αγοράζοντάς τα με χρυσό. Να θυμάστε ότι το κόστος ενός συστατικού θα αυξάνει πλέον της βασικής του τιμής, με κάθε αγορά. Η τιμή θα επανέρχεται στην βασική μία φορά την ημέρα (τα μεσάνυχτα).

Τα συστατικά

Εικόνα Όνομα Εικόνα Όνομα
HarpyClaws.png Νύχια Άρπυιας UnderworldGrass.png Χόρτο του Κάτω Κόσμου
Quicksilver.png Υδράργυρος CerberusTeeth.png Δόντια Κέρβερου
HydraScales.png Λέπια Ύδρας PegasusFeathers.png Φτερά Πήγασου
CentaurHoofs.png Οπλές Κενταύρου Ambrosia.png Αμβροσία

Παρασκευάζοντας

Halloween2014 mainscreen.jpg
 • Προκειμένου να δημιουργήσετε μια ανταμοιβή, θα πρέπει να τοποθετήσετε ακριβώς 3 συστατικά της επιλογής σας στο τραπέζι του αλχημιστή. Ωστόσο, δε παίζει ρόλο η σειρά που θα τα τοποθετήσετε.
 • Εφόσον επιλέξετε 3 συστατικά, θα εμφανιστεί το κουμπί της "Παρασκευής". Κάνοντας κλικ πάνω του, θα χρησιμοποιήσει αυτά τα συστατικά και θα δημιουργηθεί η ανταμοιβή. Εάν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά αυτόν τον συνδυασμό, θα προστεθεί στο βιβλίο συνταγών.
 • Την ανταμοιβή μπορείτε είτε να τις αποθηκεύσετε στα αποθέματά σας, είτε να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως, είτε να την απορρίψετε.
 • Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποια ανταμοιβή που παράγει μονάδες σε κάποιο χρονικό διάστημα, βεβαιωθείτε πως έχετε στην επιλεγμένη πόλη σας ικανό ελεύθερο πληθυσμό. Διαφορετικά, οι παραγόμενες μονάδες θα χαθούν.

Βιβλίο Συνταγών

Halloween2014 recipebook.jpg

Το βιβλίο συνταγών απαριθμεί όλους τους συνδυασμούς συνταγών που έχετε ανακαλύψει μέχρις στιγμής. Επίσης είναι εφοδιασμένο με δύο χρήσιμες επιλογές φίλτρων:

 • "Εμφάνιση όλων των συνταγών" που εμφανίζει όλες τις συνταγές, ακόμα και αυτές που δεν μπορείτε να φτιάξετε λόγω έλλειψης κάποιων συστατικών.
 • "Εμφάνιση διαθέσιμων συνταγών" που εμφανίζει μόνο τις συνταγές για τις οποίες έχετε ήδη τα απαραίτητα συστατικά.

Στο βιβλίο συνταγών υπάρχει ένα κουτί στο αριστερό μέρος που σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα συστατικά, έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο οι συνταγές που έχουν τα επιλεχθέντα συστατικά.
Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε άμεσα μία συνταγή για μία συγκεκριμένη ανταμοιβή (αντί να πειραματίζεστε), μπορείτε να αγοράσετε μία τυχαία συνταγή γι' αυτήν την ανταμοιβή πληρώνοντας 50 χρυσά νομίσματα (αυτή η τιμή θα ανεβαίνει με κάθε νέα αγορά και θα επανέρχεται στη βασική τιμή τα μεσάνυχτα).

Βραβεία

Υπάρχουν δύο βραβεία διαθέσιμα για εσάς που θα κερδίσετε, συμπληρώνοντας συγκεκριμένες αποστολές μέσα σε αυτήν την εκδήλωση.

Βραβεία
Τίτλος Περιγραφή Επίπεδο I Επίπεδο II Επίπεδο III Επίπεδο IV
Κύριος των Στοιχείων Ολοκληρώσατε X διαδικασίες Αλχημιστή! Masterofelements1.png Masterofelements2.png Masterofelements3.png Masterofelements4.png
1 Ανάμιξη 5 Αναμίξεις 20 Αναμίξεις 45 Αναμίξεις
Κύριος των Πειραμάτων Έχετε βρει X συνταγές Αλχημιστή! Masterofexperiments1.png Masterofexperiments2.png Masterofexperiments3.png Masterofexperiments4.png
Εύρεση 1 Συνταγής Εύρεση 5 Συνταγών Εύρεση 10 Συνταγών Εύρεση 20 Συνταγών

Ανταμοιβές προόδου

Με την ανάμειξη των υλικών, θα παρατηρήσετε ότι η γραμμή προόδου ​​δίπλα στο καζάνι θα προχωράει. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε ειδικές ανταμοιβές.

Σε κόσμους με ενεργοποιημένους τους ήρωες, με τη δημιουργία 25 μειγμάτων θα λάβετε 30 νομίσματα της Σοφίας και 30 νομίσματα του Πολέμου ως ανταμοιβή. Μετά από 50 μείγματα θα ξεκλειδώσει ο Δημόκριτος ως ήρωας, ο οποίος θα ενταχθεί αμέσως στο δυναμικό σας.

Σε κόσμους χωρίς ήρωες, με την κατασκευή 25 μειγμάτων, θα λάβετε ως ανταμοιβή τον Διαχειριστή δωρεάν για 2 εβδομάδες και ένα επίπεδο πολιτισμού μετά από 50 μείγματα.