Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Στο μενού "Premium" είναι εφικτό να αγοράσετε κάποια πλεονεκτήματα εντός παιχνιδιού. Για να ενεργοποιήσετε αυτά τα πλεονεκτήματα χρειάζεστε "χρυσό", ο οποίος μπορεί να αγοραστεί προς ένα μικρό αντίτιμο.

Υπάρχουν πέντε (5) διαφορετικοί σύμβουλοι που μπορείτε να ενεργοποιήσετε. Ο καθένας τους προσφέρει και διαφορετικό πλεονέκτημα. Μπορείτε να τους ενεργοποιήσετε όλους ή ορισμένους που χρειάζεστε περισσότερο. Με χρυσό μπορείτε επίσης να μειώσετε κατά το ήμισυ το χρόνο κατασκευής και να διεξάγετε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όταν αγοράζετε χρυσό, απορροφάται στον λογαριασμό σας και όχι στον κόσμο όπου το αγοράσατε. Έτσι, το χρυσό είναι διαθέσιμο για χρήση σε όσους κόσμους και να παίζετε. Όμως η ενεργοποίηση ενός premium χαρακτηριστικού ενεργοποιείται μόνο σε έναν κόσμο.Διαχειριστής


Ο διαχειριστής σας παρέχει υποστήριξη κατά τη θεμελίωση και την οργάνωση μίας τεράστιας αυτοκρατορίας. Μπορείτε να θέσετε μέχρι και επτά (7) παραγγελίες κατασκευαστικών έργων και αυτος θα σας ετοιμάσει πολλές αναλυτικές επισκοπήσεις.

Ένα απο τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά των επισκοπήσεων ειναι η "Γρήγορη Μπάρα". H γρήγορη μπάρα εμφανίζεται κάτω απο το όνομα της πόλης και τα σύμβολα των πόρων και είναι απόλυτα προσαρμόσιμη.


Ακόμα ένα παράδειγμα των παρεχόμενων επισκοπήσεων είναι η ικανότητα να βλέπετε παρελθοντικές αναφορές στην επισκόπηση πόλης. Αυτό βοηθάει στην οργάνωση σχεδίων.


Έμπορος


Ο Έμπορος βελτιστοποιεί τη ροή των οικονομικών κύκλων. Αυξάνει την παραγωγή πρώτων υλών κατά 30%. Επιπλέον, επιτρέπει πιο ευνοϊκές συναλλαγές με άλλες πόλεις.


Αρχιέρεια


Η Αρχιέρεια έχει μία πολύ καλή σχέση με τούς Θεούς. Αυξάνει την παραγωγή εύνοιας κατά 50% και υποστηρίζει τις μυθικές μονάδες, οι οποίες μάχονται με αυξημένη κατά 20% ισχύ.

Διοικητής


Ο Διοικητής χαίρει υψηλότατης εκτίμησης από το στράτευμα σας. Είναι σε θέση να αυξήσει την κινητοποιήση των στρατιωτών σας ακόμη περισσότερο. Οι μονάδες ξηράς μάχονται με αυξημένη κατά 20% ισχύ.

Καπετάνιος


Ο Καπετάνιος είναι ένας έμπειρος θαλασσόλυκος, που έχει πολλές φορές νικήσει εχθρικούς στόλους. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη προσθήκη στο αξιόμαχο του πολεμικού σου ναυτικού. Οι ναυτικές μονάδες μάχονται με αυξημένη κατα 20% ισχύ.


Μείωση χρόνου κατασκευής


Εκτός των συμβούλων σας, έχετε επίσης την επιλογή να μειώσετε απευθείας τον χρόνο κατασκευής κατά το ήμισυ. Κοστίζει είκοσι (20) χρυσά ανά χρήση.

Ολυμπιακοί Αγώνες


Επιπλέον, έχετε την ικανότητα να διεξάγετε Ολυμπιακούς αγώνες. Οι ολυμπιακοί αγώνες μπορούν να αρχίσουν απο την επιλογή "Πολιτισμός", που βρίσκεται στην Αγορά και κοστίζει 50 χρυσά. Όμως θα χρειαστείτε Ακαδημία στο επίπεδο τριάντα (30) για να αρχίσουν. Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα συνεισφέρουν στους πολιτισμικούς σας πόντους, οι οποίοι χρειάζονται για την κατάκτηση και ίδρυση άλλων πόλεων.