Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 07:41, 20 Μαρτίου 2011 από τον GK56 (Συζήτηση | συνεισφορές) (Νέα σελίδα με '"Για τους γενναίους άνδρες, τα δώρα που προσφέρει ο πόλεμος είναι ελευθερία και δόξα" - Λυκούργ...')
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

"Για τους γενναίους άνδρες, τα δώρα που προσφέρει ο πόλεμος είναι ελευθερία και δόξα" - Λυκούργος της Σπάρτης

Η εκμετάλλευση των πρώτων υλών αποτελεί τη βάση για την πρόοδο της Πόλης σας, ώστε να γίνει μια ισχυρή δύναμη νησί. Στο Grepolis, υπάρχουν 4 πρώτες ύλες - 3 κανονικοί τύποι και 1 ειδικός τύπος. Οι κανονικές πρώτες ύλες αποτελούνται από ξύλο, πέτρα και ασημένια νομίσματα. Το μυθικό Πάνθεον στην αρχαία Ελλάδα έπαιξε μεγάλο ρόλο και εξαιτίας αυτού στη θέση της τέταρτης πρώτης ύλης υπάρχει η εύνοια των Θεών. Για όλες τις μονάδες και την οικοδόμηση, θα χρειαστείτε πρώτες ύλες. Παίρνετε πρώτες ύλες αυτόματα μέσα από τα ορυχεία σας (ξυλοκόπος, λατομείο, ορυχείο αργύρου) ή του ναού (θεία χάρη). Οι πρώτες ύλες παράγονται συνεχώς, ακόμη και αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

Το ποσό των πρώτων υλών που λαμβάνετε ανά ώρα εξαρτάται από το μέγεθος (επίπεδο) των κτηρίων σας. Για να μην χαθούν οι παραγόμενες πρώτες ύλες, θα χρειαστείτε μια αποθήκη όσο πιο μεγάλη γίνεται. Μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλη είναι η αποθήκη σας και πόσες πρώτες ύλες είναι μέσα, στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Ο αριθμός κάτω από το σύμβολο της αποθήκης σας, υποδεικνύει πόσες πρώτες ύλες μπορεί να αποθηκεύσει η αποθήκη σας. Ο αριθμός αυτός είναι το συνολικό ποσό της καθεμιάς από τις κανονικές πρώτες ύλες . Οι αριθμοί στα αριστερά δείχνουν το ποσόν των αντίστοιχων πρώτων υλών που είναι τώρα στην αποθήκη