Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


"Για τους γενναίους άνδρες, τα δώρα που προσφέρει ο πόλεμος είναι ελευθερία και δόξα" - Λυκούργος της Σπάρτης


Η εκμετάλλευση των πρώτων υλών αποτελεί τη βάση για την πρόοδο της Πόλης σας, ώστε να γίνει μια ισχυρή δύναμη νησί. Στο Grepolis, υπάρχουν 4 πρώτες ύλες - 3 κανονικοί τύποι και 1 ειδικός τύπος. Οι κανονικές πρώτες ύλες αποτελούνται από ξύλο, πέτρα και ασημένια νομίσματα.
Το μυθικό Πάνθεον στην αρχαία Ελλάδα έπαιξε μεγάλο ρόλο και εξαιτίας αυτού στη θέση της τέταρτης πρώτης ύλης υπάρχει η εύνοια των Θεών. Για όλες τις μονάδες και την οικοδόμηση, θα χρειαστείτε πρώτες ύλες.
Παίρνετε πρώτες ύλες αυτόματα μέσα από τα ορυχεία σας (ξυλοκόπος, λατομείο, ορυχείο αργύρου) ή του ναού (θεία χάρη). Οι πρώτες ύλες παράγονται συνεχώς και συλλέγονται ακόμη και αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.


Πόροι
Πηγή
Περιγραφή
Wood.png Ξύλο
Εργοτάξιο ξυλοκόπων Εργοτάξιο ξυλοκόπων Συλλέγεται από το Εργοτάξιο ξυλοκόπων
Stone.png Πέτρα
Λατομείο Λατομείο Συλλέγεται από το Λατομείο
Iron.pngΑσήμι
Ορυχείο Ασημιού Ορυχείο Ασημιού Συλλέγεται από το Ορυχείο Ασημιού
Favor.pngΕύνοια
Ναός Ναός Συλλέγεται από τον Ναό


Το ποσό των πρώτων υλών που λαμβάνετε ανά ώρα εξαρτάται από το μέγεθος (επίπεδο) των κτιρίων σας. Για να μην χαθούν οι παραγόμενες πρώτες ύλες, θα χρειαστείτε μια Αποθήκη όσο πιο μεγάλη γίνεται. Μπορείτε να δείτε πόσο μεγάλη είναι η αποθήκη σας και πόσες πρώτες ύλες είναι μέσα, στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.


Apothiki1.jpg
Ο αριθμός κάτω από το σύμβολο της αποθήκης σας, υποδεικνύει πόσες πρώτες ύλες μπορεί να αποθηκεύσει η αποθήκη σας. Ο αριθμός αυτός είναι το συνολικό ποσό της καθεμιάς από τις κανονικές πρώτες ύλες . Οι αριθμοί στα αριστερά δείχνουν το ποσόν των αντίστοιχων πρώτων υλών που είναι τώρα στην αποθήκη.
Apothiki.jpg