Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Διακοπές

Η λειτουργία διακοπών 'ενεργοποιείται' πατώντας το κουμπί Ενεργοποίηση λειτουργίας διακοπών στις ρυθμίσεις χρήστη. Όταν επιλέξετε την λειτουργία διακοπών, απαιτούνται 48 ώρες για να ενεργοποιηθούν. Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να παίξετε στο παιχνίδι κανονικά, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε επιθέσεις σε άλλους παίκτες (Μπορείτε να αποκτήσετε ύλες ή να λεηλατήσετε τα αγροτικά χωριά όπως και πριν).

Μόλις ολοκληρωθούν οι 48 ώρες, ο λογαριασμός σας εισέρχεται σε κατάσταση διακοπών και δεν είστε σε θέση να συνδεθείτε για τουλάχιστον 24 ώρες. Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε θα λάβετε προειδοποιητικό μήνυμα που θα σας ενημερώνει για τον χρόνο που απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί το 24ωρο. Μόλις τελειώσει το 24ωρο μπορείτε να λήξετε την λειτουργία διακοπών μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Κατά την διάρκεια των 48 ωρών, μπορείτε να δέχεστε επιθέσεις κανονικά. Κατά την διάρκεια των διακοπών κανένας παίκτης δεν μπορεί να σας επιτεθεί. Επιπλέον, δεν έχετε την δυνατότητα να λαμβάνετε ύλες, είτε από τις παραγωγές, είτε από το εμπόριο. Ταυτόχρονα όλες οι αναβαθμίσεις κτηρίων, στρατολογήσεις και το πρέμιουμ συνεχίζουν να ισχύουν κανονικά.

Κάθε χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι 42 μέρες διακοπών. Οι μέρες των διακοπών ανανεώνονται κάθε χρόνο, την ημέρα που κάνατε εγγραφή στο παιχνίδι.


Παράδειγμα:

Έχετε εγγραφεί στις 3 Ιουνίου 2013, τον επόμενο χρόνο στις 2 Ιουνίου 2014 θα ανανεωθούν οι μέρες διακοπών σας

Μπορείτε να αγοράσεις 14 μέρες διακοπών με χρυσό, μια φορά τον χρόνο.

Μια μέρα διακοπών κοστίζει 50 χρυσό.