Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πρωταπριλιά


Prwtaprilia.jpg
Το 2010 οι παίκτες σε όλο τον κόσμο ξύπνησαν με μια εισβολή. Οι εξωγήινοι είχαν αφήσει το στίγμα τους εν μέσω των ωκεανών και σε κάθε κόσμο. Νόμιζαν ότι οι αγελάδες στις φάρμες ήταν τα κυρίαρχα είδη, και αμέσως αποφάσισαν να πάρουν δείγματα για πειράματα.
Εκτός από τη αρπαγή των αγελάδων, οι εξωγήινοι άφηναν μια φιλική υπενθύμιση της παρουσίας τους: τα αγρογλυφικά. Μέχρι σήμερα, οι περίεργες αυτές ενδείξεις προκαλούν σύγχυση στους μελετητές σε όλο τον κόσμο ως προς το τι σημαίνουν. Μήπως μας λένε πώς να πάρουμε πίσω τις αγελάδες μας; Ή μήπως είναι μια προειδοποίηση ότι θα επιστρέψουν και πάλι; Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι παίκτες περιμένουν τις αγελάδες να γυρίσουν πίσω.
Doureios.jpg
Για την πρωταπριλιά του 2011, το Grepolis εισήγαγε μια νέα μονάδα στο στρατώνα το Δούρειο Ίππο. Εξηγήθηκε ως ένα τεχνικό πρόβλημα και είχε ως στόχο να εμφανιστεί στην έκδοση 2,0, ωστόσο απαιτούσε 10 περισσότερο ξύλο από το μέγιστο χώρο της αποθήκης για να δημιουργηθεί (25510).

Κυνήγι Πασχαλινού αυγού


Pasxalinoavgo.jpg
Εκτός από την έκδοση του Grepolis 2.0, το 2011 είδε επίσης το πρώτο Πασχαλινό κυνήγι αυγού στο παιχνίδι. Οι παίκτες έπρεπε να αναζητήσουν στις θάλασσες του κόσμου για τα αυγά που περιείχαν δώρα. Τα δώρα ήταν στρατιωτικές μονάδες και πόροι. Όταν ένας παίκτης άνοιγε ένα αυγό, λάμβανε μια υπόδειξη για τη θέση του επόμενου αυγού. Με την εύρεση όλων των αυγών, στον κάθε παίκτη δόθηκε ένα ειδικό βραβείο για τις προσπάθειές τους. Δεδομένου ότι η εκδήλωση αυτή ήταν μια επιτυχία, ελπίζουμε να τη δούμε και πάλι τα επόμενα έτη.

Kota.jpg
Η Εκδήλωση του Πάσχα 2012 ήταν μια απόκλιση από το κανονικό κυνήγι αυγού, παρόλο που όλοι το είχαμε αγαπήσει. Το 2012 δόθηκαν στους παίκτες Χρυσά Αυγά για επώαση και για τη συλλογή ανταμοιβών στο παιχνίδι με σκοπό να τους βοηθήσουν να νικήσουν τους εχθρούς τους και να επεκτείνουν τις αυτοκρατορίες τους.

Halloween ή Κυνήγι ΚολοκύθαςHalloween.jpg

Το 2011 ήταν το πρώτο έτος που πραγματοποιήθηκε κυνήγι κολοκύθας. Δεν ήταν διαθέσιμο στους κόσμους πριν την έκδοση 1.26 καθώς η κωδικοποίηση έγινε ειδικά για τους Κόσμους 2.0. Οι παίκτες είχαν αναλάβει το έργο του κυνηγού κολοκύθας στους ωκεανούς μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και λάμβανε τα ανάλογα βραβεία για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.
Για να ξεκινήσετε ένα κυνήγι κολοκύθας πρέπει να κάνετε κλικ σε μια κολοκύθα στον ωκεανό που την βρήκατε. Κάθε κυνήγι κολοκύθας διαρκεί 60 δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να μετακινηθείτε πάνω στον χάρτη και να συλλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερες κολοκύθες που βρίσκονται τριγύρω σε κοντινή σχετικά απόσταση η μία από την άλλη. Το ξόρκι που κερδίζετε για κάθε κολοκύθα που συλλέγετε στα 60 δευτερόλεπτα αυξάνεται σε διάρκεια στην τρέχουσα πόλη σας για μία ώρα. Το ξόρκι αυτό αυξάνει την παραγωγή σας του συνόλου των πόρων σας κατά 5%.

  • Παράδειγμα 1:

Ενεργοποίησα το "κυνήγι κολοκύθας" και βρήκα 3 κολοκύθες σε 60 δευτερόλεπτα. Η τρέχουσα πόλη μου, θα λάβει ένα 5% αύξηση της παραγωγής πόρων για 3 ώρες.

  • Παράδειγμα2:

Ενεργοποίησα το "κυνήγι κολοκύθας" και βρήκα 8 κολοκύθες σε 60 δευτερόλεπτα. Η τρέχουσα πόλη μου, θα λάβει ένα 5% αύξηση της παραγωγής πόρων για 8 ώρες.

Πρόσθετες πληροφορίες


Μπορείτε να συλλέξετε μόνο μία φορά κάθε κυνήγι κολοκύθας. Επίσης, δεν μπορείτε να προβείτε σε νέο «κυνήγι κολοκύθας» για όσο διάστημα το ξόρκι είναι ενεργό. Κατά τη διάρκεια κάθε "κυνηγιού κολοκύθας" μπορούν να συγκεντρωθούν μέχρι 10 κολοκύθες.

Χριστούγεννα - Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο


Xristougenna.jpg

Το 2010 ήταν η πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε από την InnoGames η εορταστική εκδήλωση Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία και αποτέλεσε την έμπνευση για όλες τις άλλες εκδηλώσεις των διακοπών. Το 2011 είδαμε την επιστροφή του Χριστουγεννιάτικου ημερολογίου με κάποιες αλλαγές στο ίδιο το παιχνίδι. Σε αντίθεση με το 2010, το 2011 η εορταστική εκδήλωση Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο δεν δίνει κάποιο βραβείο για την εύρεση όλων των 24 δώρων.
Επίσης ένα ακόμα δώρο για το 2011 που έδωσε η InnoGames ήταν το όμορφο νυχτερινό σκηνικό για πρώτη φορά για να γιορτάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Nyxt.jpg
Τα δώρα μπορούν να ανοίγονται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας που σημειώνονται, έτσι ώστε οι παίκτες να μην μπορούν να λαμβάνουν όλα τα δώρα ταυτόχρονα σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία.
Dwra.jpg
Τα δώρα που δόθηκαν ήταν :

  • ξόρκια
  • στρατιωτικές μονάδες
  • διπλοί πόντοι μάχης για 24 ώρες
  • πόροι
  • Γιορτές πόλης


Πρόσθετες πληροφορίες:

  • Ο χρόνος που χρησιμοποιείται για αυτό το διαγωνισμό είναι η ώρα του Grepolis.net, δηλαδή GMT +1.
  • Μια ένδειξη για το καθημερινό δώρο θα δίνεται κάθε μέρα τα μεσάνυχτα στις 00:00 GMT +1.
  • Κάθε κόσμος έχει δώρα σε διαφορετικές συντεταγμένες.ΠρωτοχρονιάPrwtoxronia.jpg

Για να γιορτάσει το 2012, η InnoGames δημιούργησε ένα ειδικό πανό για τα Φόρουμ και επίσης έδωσε ένα καλό μπόνους των πόρων σε όλους τους παίκτες εκτός από τον τακτικό καθημερινό επίδομα των πόρων.

Dwroprwtoxronias.jpg

GrepolympiaGrepolympia.jpg

Όπως αποφασίστηκε και χειροτονήθηκε από τον ίδιο τον Δία: Ας αρχίσουν οι αγώνες! Grepolympia


Χριστούγεννα 2012

Κάτι νέο φέτος για την χριστουγεννιάτικη γιορτή μας !!!!!!

Χριστούγεννα2012