Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Περίοδος Εκδήλωσης

Η εκδήλωση διαρκεί 3 μέρες στις οποίες θα προσπαθήσετε να καταστρέψετε τη πύλη.

Περιγραφή

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μια Πύλη του Άδη δημιουργείται σε όλες τις πόλεις σας. Στόχος σας είναι να καταστρέψετε τη πύλη πριν τελειώσει ο χρόνος. Προκειμένου να τη καταστρέψετε πρέπει να συλλέξετε 6 πέτρες του Άδη. Οι πέτρες του Άδη μπορούν να βρεθούν κάθε φορά που ξεκινάτε μία περιπέτεια στη πύλη. Οι περιπέτειες διαρκούν κάποιο χρόνο και απαιτούν κάποιες μονάδες. Ολοκληρώνοντας τις περιπέτειες, λαμβάνετε πόρους ή εύνοια. Επιπρόσθετα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μία πέτρα του Άδη, αλλά υπάρχει πάντα το ρίσκο του κινδύνου να χάσετε όλες τις μονάδες που στέλνετε στη πύλη. Αφού συλλέξετε και τις 6 πέτρες μπορείτε να καταστρέψετε τη πύλη και να συλλέξετε την τελική ανταμοιβή. Αν παίξετε ενεργά μπορεί να κερδίσετε κι ένα αποκλειστικό βραβείο.

Hades Portal main screen.png

Πως να ανοίξετε τη πύλη

Μπορείτε να ανοίξετε τη πύλη κάνοντας κλικ στην εικόνα της πύλης σε κάθε μια από τις πόλεις σας. Υπάρχει μόνο μία πύλη που μπορείτε να προσπελάσετε από όλες τις πόλεις σας.

Hades Portal in city.png

Στόχος

Στείλτε μονάδες σε περιπέτειες με σκοπό να βρείτε τις 6 πέτρες του Άδη. Αφού τις συλλέξετε μπορείτε να καταστρέψετε τη πύλη και να κερδίσετε την τελική ανταμοιβή. Μετά τη καταστροφή της πύλης δε μπορείτε πλέον να τη προσπελάσετε και να ξεκινήσετε περιπέτειες.

Πως να λάβετε τις πέτρες

Στη πύλη μπορείτε να ξεκινήσετε διαφορετικές περιπέτειες. Κάθε περιπέτεια διαρκεί συγκεκριμένο χρόνο. Για να ξεκινήσετε τις περιπέτειες, χρειάζεστε τον απαιτούμενο αριθμό μονάδων. Στο τέλος κάθε περιπέτειας βραβεύεστε με κάποιους πόρους και εύνοια. Επιπρόσθετα έχετε συγκεκριμένη πιθανότητα να βρείτε τη πέτρα του Άδη, αλλά να έχετε πάντα στο νου σας πως πάντα υπάρχει το ρίσκο να χάσετε όλες τις μονάδες που στέλνετε στη πύλη.

Hades Portal adventure.png
Hades Portal adventure reward.png

Βραβείο Εκδήλωσης

Αφού συλλέξετε και τις 6 πέτρες μπορείτε να καταστρέψετε τη πύλη.

Καταστρέφοντας τη πύλη θα εξαφανιστεί από τις πόλεις σας και θα λάβετε ως ανταμοιβή 6Χ Επέκταση Γης στο διευρυμένο απόθεμά σας. Ενεργοποιώντας την "Επέκταση Γης" σε μια από τις πόλεις σας, σας δίνει επιπλέον 50 κατοίκους στον πληθυσμό της.

Βραβείο

Μπορείτε να κερδίσετε το ακόλουθο βραβείο όταν καταστρέψετε τη πύλη.

Καταστρφή πύλης

Portal destruction award.png