Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Battleships logo.png


Αχόι Καπετάνιε! Τα εχθρικά πλοία βρίσκονται στον ορίζοντα! Τα θωρηκτά του Αιγαίου έφτασαν!

Τα θωρηκτά του Αιγαίου είναι μία νέα εκδήλωση στο Grepolis, που κυκλοφόρησε για να συμπέσει με τον εορτασμό της 10ης επετείου του. Σε αυτή τη νέα εκδήλωση, οι ανιχνευτές σας έχουν εντοπίσει ορδές εχθρικών πλοίων που συγκεντρώνονται στον ορίζοντα. Ο στόχος σας είναι να αναζητήσετε και να καταστρέψετε τα εχθρικά πλοία στις ομιχλώδεις θάλασσες, να κρατήσετε μακριά τις δυνάμεις τους από τις ακτές σας και τους πολίτες σας! Αλλά βέβαια, τα βυθισμένα εχθρικά πλοία ευχαριστούν τους θεούς και ο Άρης θα σας ανταμείψει με μοναδικές ανταμοιβές που δεν είχετε ξαναδεί ποτέ. Θα απαντήσετε στο κάλεσμα του και θα εξοντώσετε τους εχθρούς σας; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα!


Οπλίσατε! Σκοπεύσατε! Πυρ!

GridAB.png


Με το άνοιγμα του παραθύρου της εκδήλωσης, θα δείτε ένα πλέγμα 5x5. Τα εχθρικά πλοία βρίσκονται μέσα σ' αυτό, αλλά οι Ανιχνευτές σας δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την ακριβή τους θέση, οπότε πρέπει να τους βρείτε!

TakeShot.png

Κάντε κλικ σε μια περιοχή του πλέγματος για να ρίξετε μια βολή. Ακόμα και αν δεν βρήκατε στόχο θα κερδίσετε ένα βραβείο. Αν όμως είστε εύστοχοι θα χτυπήσετε ένα εχθρικό σκάφος. Κάποια είναι μικρότερα και χρειάζονται μόνο μια βολή, ενώ κάποια είναι μεγαλύτερα και απαιτούν πολλαπλά χτυπήματα για να βυθιστούν. Κάθε βολή κοστίζει 10 πυρομαχικά. Μπορείτε να λάβετε πυρομαχικά με την ολοκλήρωση τακτικών ενεργειών του παιχνιδιού, όπως κάνοντας επίθεση, ρίχνοντας ξόρκια, πραγματοποιώντας εμπόριο αλλά και με τη οικοδόμηση. Μπορείτε να λάβετε πυρομαχικά μέχρι και 10 φορές την ημέρα, σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα, μπορείτε να αγοράσετε με χρυσό, στο παράθυρο της εκδήλωσης.

Ammunition.png


Κάθε ανταμοιβή που κερδίζετε από το πλέγμα θα προστίθεται αυτόματα σε ένα προσωρινό σύστημα που το ονομάζουμε "Αποθέματα Εκδήλωσης". Στα αποθέματα αυτά υπάρχουν 6 θέσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσωρινή αποθήκευση ανταμοιβών μέχρι να αποφασίσετε να τα αποθηκεύσετε στα αποθέματα σας, να τα απορρίψετε ή να τα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να ρίξετε μόνο αν έχετε τουλάχιστον μια κενή θέση στα "Αποθέματα Εκδήλωσης".

NoShot.png

Βυθίστε τα πλοία του εχθρού!


SinkRewards.png


Κάθε βολή θα σας δώσει μια ανταμοιβή, αλλά θα πάρετε επίσης πρόσθετες ανταμοιβές με την επιτυχημένη βύθιση ενός πλοίου. Αυτές οι ανταμοιβές ονομάζονται «Αμοιβές Βυθίσματος». Στη δεξιά πλευρά του παραθύρου της εκδήλωσης, μπορείτε να δείτε τη λίστα των πλοίων, καθώς και τις αμοιβές που θα λάβετε για την επιτυχή βύθιση αυτών των πλοίων. Μπορείτε να δοκιμάσετε να βυθίσετε οποιοδήποτε πλοίο ή να επιλέξετε εκείνα που επιθυμείτε να λάβετε την αμοιβή με την επιτυχή βύθιση τους και να αποθηκεύσετε τα πυρομαχικά σας αργότερα. Αν θέλετε, μπορείτε να αναζητήσετε νέους εχθρούς με το κόστος των πυρομαχικών. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε νέους εχθρούς δωρεάν αν καθαρίσετε πλήρως το πλέγμα των εχθρικών πλοίων.


NewWave.png


Κάθε ημέρα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λαμβάνετε μια ιδιαίτερη ανταμοιβή. Αυτή η ανταμοιβή θα είναι υψηλής αξίας που θα εμφανίζεται μία φορά ανά πλέγμα και θα αλλάζει κάθε μέρα. Αυτή η ιδιαίτερη ανταμοιβή μπορεί να αποκτηθεί πολλές φορές αν ολοκληρώσετε το πλέγμα και ξεκινήσετε ένα νέο ή εάν ανανεώσετε το πλέγμα χρησιμοποιώντας πυρομαχικά.

DailySpecialAB.png


Πλοηγηθείτε στις Θάλασσες

Mε κάθε επιτυχία θα λαμβάνετε επίσης ένα τμήμα ενός χάρτη Icon map currency.png. Αυτά τα τμήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πλοηγηθείτε στο χάρτη θησαυρού στην αριστερή πλευρά του παραθύρου της εκδήλωσης. Μόλις φτάσετε στο τέλος του ταξιδιού, θα ξεκλειδώσετε το πολυπόθητο Μεγάλο Βραβείο.

Compass.png

Χρησιμοποιώντας το τμήμα του χάρτη θα μετακινηθείτε μεταξύ 1 και 3 διαστημάτων στο χάρτη του θησαυρού. Στην κορυφή του παραθύρου μπορείτε να δείτε το τρέχον Μεγάλο Βραβείο, όπως επίσης και τα επόμενα 2 βραβεία μετά από αυτό. Μόλις φτάσετε στο τέλος του χάρτη, ο χάρτης επαναφέρεται και σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε με ένα νέο χάρτη και να κερδίσετε ένα νέο Μεγάλο Βραβείο.

Ανταμοιβές

Η εκδήλωση Θωρηκτά του Αιγαίου σας προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε μερικές νέες αποκλειστικές ανταμοιβές:


Ανταμοιβές Εικόνα Περιγραφή
Οργή του Άρη
AresRage.png

Οι επιθετικές μονάδες της πόλης αυξάνουν την ισχύ τους κατά 1% στην μάχη.

Αυτή είναι μια αναβαθμίσιμη ισχύς, όταν την χρησιμοποιείτε η επιλεγμένη πόλη θα λάβει 1 επίπεδο αυτής της ισχύς. Tο μέγιστο επίπεδο είναι 10. Κάθε επίπεδο αυξάνει την ισχύ της ενέργειας κατά 1%

Αυτή η ισχύς είναι μόνιμη

Ανιχνευτής
Icon bonus scout.png

Αν βρείτε τη Δύναμη του Ανιχνευτή σε μια βολή, μπορείτε αμέσως να επιλέξετε 2 σημεία για να δείτε το βραβείο και αν υπάρχει πλοίο στη θέση.
Διπλό Βραβείο
Icon bonus double.png
Αν βρείτε Διπλό Βραβείο σε μια βολή, το επόμενο σημείο που θα στοχεύσετε θα σας δώσει επί 2 οποιοδήποτε βραβείο βρείτε.

Αυτό δεν ισχύει για τα Μεγάλα Βραβεία και τις Ανταμοιβές Βύθισης.

'Αν δεν έχετε αρκετό χώρο και για τις δύο ανταμοιβές στα Αποθέματα Εκδήλωσης, το πλεόνασμα θα προστεθεί στο Διευρυμένο Απόθεμά σας.'

Βραβεία

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη κατάλογο των βραβείων που είναι διαθέσιμα στην εκδήλωση Θωρηκτά του Αιγαίου καθώς και τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε αυτά τα βραβεία:

Κυρίαρχος της Θάλασσας

Βύθισε όλα τα πλοία σε ένα πλέγμα

Awards battleships sunk all lvl4.png

Κυνηγός Υδρών

1 Ύδρα 3 Ύδρες 7 Ύδρες 15 Ύδρες
Awards battleships hydra lvl1.png
Awards battleships hydra lvl2.png
Awards battleships hydra lvl3.png
Awards battleships hydra lvl4.png

Καταστροφέας Τριήρων

1 Τριήρη 5 Τριήρεις 10 Τριήρεις 20 Τριήρεις
Awards battleships trireme lvl1.png
Awards battleships trireme lvl2.png
Awards battleships trireme lvl3.png
Awards battleships trireme lvl4.png

Μπουρλοτιέρης Φάρων

1 Φάρος 5 Φάρους 10 Φάρους 25 Φάρους
Awards battleships fireship lvl1.png
Awards battleships fireship lvl2.png
Awards battleships fireship lvl3.png
Awards battleships fireship lvl4.png

Καταποντήρας Διήρων

1 Διήρη 5 Διήρεις 10 Διήρεις 25 Διήρεις
Awards battleships bireme lvl1.png
Awards battleships bireme lvl2.png
Awards battleships bireme lvl3.png
Awards battleships bireme lvl4.png

Κανείς δεν θα περάσει

1 Αργό μεταφορικό 5 Αργά μεταφορικά 10 Αργά μεταφορικά 25 Αργά μεταφοικά
Awards battleships transport lvl1.png
Awards battleships transport lvl2.png
Awards battleships transport lvl3.png
Awards battleships transport lvl4.png

Η Μπουμπολίνα των γρήγορων

1 Γρήγορο μεταφορικό 7 Γρήγορα μεταφορικά 15 Γρήγορα μεταφορικά 30 Γρήγορα μεταφορικά
Awards battleships transport fast lvl1.png
Awards battleships transport fast lvl2.png
Awards battleships transport fast lvl3.png
Awards battleships transport fast lvl4.png

Ο Κανάρης των πυρπολικών

1 Πυρπολικό 7 Πυρπολικά 15 Πυρπολικά 30 Πυρπολικά
Awards battleships brander lvl1.png
Awards battleships brander lvl2.png
Awards battleships brander lvl3.png
Awards battleships brander lvl4.png

Καταπληκτικός Πλοηγός

1 Μεγάλο Βραβείο 5 Μεγάλα Βραβεία 10 Μεγάλα Βραβεία 15 Μεγάλα Βραβεία
Awards battleships grand prize lvl1.png
Awards battleships grand prize lvl2.png
Awards battleships grand prize lvl3.png
Awards battleships grand prize lvl4.png