Προσωπικά εργαλεία

Κανόνες Wiki

Επικοινωνία με την Ομάδα Διαχείρισης μόνο μέσω του Κέντρου Υποστήριξης !


Grepolis Wiki

Welcome.png

Αυτή η Wiki έχει ως κύριο ρόλο να βοηθήσει όλους τους χρήστες να κατανοήσουν πώς λειτουργεί το παιχνίδι και να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτή στο έπακρο. Ως wiki δεχόμαστε την συνδρομή όλων των χρηστών με σκοπό τον εμπλουτισμό και την συνεχή ενημέρωση όλων των θεμάτων. Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό παιχνίδι.

Από Wiki Grepolis GR

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

 · Βοήθεια · Σχετικά · Κανόνες · Επεξεργασία · Προσωπικό · Wiki ·

Οι παρακάτω κανόνες πρέπει να τηρηθούν όταν επεξεργάζεστε το Wiki. Αν δεν τηρηθούν σωστά, θα προειδοποιηθείτε ή θα αποκλειστείτε από την επεξεργασία του Wiki.

Κανόνες

  1. Αυτό το Wiki είναι για την Ελληνική έκδοση του Grepolis. Οι ξένες γλώσσες δεν επιτρέπονται.
  2. Όλες οι συνεισφορές σε αυτό το wiki θα πρέπει να είναι προσεκτικά γραμμένες σε σωστά δομημένα Ελληνικά.
  3. Η εσκεμμένη ανάρτηση προσωπικού υλικού, λανθασμένων πληροφοριών, διαφημιστικού υλικού, προσβλητικού υλικού ή οποιουδήποτε άλλου περιεχομένου κατάχρησης απαγορεύεται.
  4. Όλες οι αναρτήσεις θα πρέπει να έχουν εξαιρετική γραμματική και ορθογραφία. Απλά πράγματα, όπως κεφαλαία γράμματα και παράγραφοι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται.
  5. Εάν έχετε διαφωνία για το περιεχόμενο, ή είστε αβέβαιοι για το περιεχόμενο του Wiki, συζητήστε το στο wiki forum. Εάν δεν είστε ακόμη ικανοί να επιλύσετε τη διαφωνία ή είστε ακόμα αβέβαιοι για κάποιο συγκεκριμένο περιεχόμενο, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Wiki.
  6. Παρακαλείστε να μην σημειώνετε ή καταστρέφετε τις σελίδες με οποιοδήποτε τρόπο.
  7. Η ανάρτηση στο wiki είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα. Εάν δεν λάβετε υπόψη αυτούς τους κανόνες, θα προειδοποιηθείτε με την πιθανότητα απαγόρευσης στο μέλλον. Αν αγνοείτε επανειλημμένα αυτούς τους κανόνες, θα οδηγηθείτε σε μόνιμη απαγόρευση.
  8. Μην δημιουργήσετε νέες σελίδες εκτός αν απαιτούνται. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα χρήστη για τον εαυτό σας, αλλά όλο το άλλο περιεχόμενο πρέπει να είναι κατάλληλο και χρήσιμο.
  9. Αποδεχτείτε ότι το περιεχόμενο που δημιουργείτε στο Wiki θα υποβληθεί σε αλλαγή από άλλους χρήστες. Εάν διαφωνείτε με τις αλλαγές που γίνονται, πάλι, συζητήστε το εδώ στο wiki forum.
  10. Το περιεχόμενο σε αυτό το Wiki είναι ελεύθερο από πνευματικά δικαιώματα. Ωστόσο, οι οδηγοί που έχουν δημιουργηθεί για την κοινότητα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν αλλού εκτός και αν δοθεί αναγνώριση ή ο αρχικός συγγραφέας έχει ερωτηθεί πρώτα. Μην το ισχυρισθείτε ως δικό σας επίσης. Αυτό είναι σύμφωνα με τη Γενική Αποποίηση Ευθυνών.

Παρακαλείστε να διαβάσετε επίσης την Γενική Αποποίηση Ευθυνών.

Αναφορά

Αν δείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο που παραβιάζει κάποιον κανόνα παρακαλούμε να μην επεξεργαστείτε την σελίδα.
Αντ' αυτού πηγαίνετε στο ιστορικό της σελίδας και ανατρέψτε την επεξεργασία κατά την οποία εμφανίστηκε η παράνομη δραστηριότητα. Εάν παρατηρήσετε ότι το περιεχόμενο αυτό επανεμφανίζεται, τότε παρακαλούμε να ειδοποιήσετε κάποιον διαχειριστή που μπορεί να ασχοληθεί με το συγγραφέα.

Αναζήτηση
Εφαρμογές Κινητών
Μόνο Διαχειριστές wiki