Μυθική Κότα 2021

Από Wiki Grepolis GR
Jump to navigation
Easter logo gr.png

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Μυθική Κότα 2021, θα σας δοθεί μια μυθική κότα η οποία μπορεί να τραφεί με διαφορετικά συστατικά. Ανταποκρινόμενη στον τύπο της τροφής, η κότα θα κάνει ένα αυγό με μια συγκεκριμένη ανταμοιβή για την πόλη σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε 8 διαφορετικά είδη τροφής με διάφορες εντός παιχνιδιού ενέργειες, όπως κατασκευή κτηρίων, επιθέσεις/υποστηρίξεις, έρευνες, στρατολογήσεις μονάδων, και εξαπόλυση ευνοιών. Με αυτά τα συστατικά θα ταΐσετε την κότα σας στην κεντρική οθόνη της εκδήλωσης. Η κότα θα κάνει ένα αυγό αμέσως μετά το οποίο θα περιέχει μια συγκεκριμένη ανταμοιβή, ανάλογα με το τι έχετε ταΐσει την κότα σας.

Κάθε ιδιοκτήτης κότας έχει το δικό του κατάλογο με μοναδικές συνταγές που έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα στο μυθικό σας πτηνό και αυτό ισχύει για τον καθένα σας και την κότα σας.Κάθε φορά που θα κάνετε νέο συνδυασμό συστατικών, η προσωπική συνταγή σας θα αποθηκευτεί στο ιδιωτικό σας βιβλίο συνταγών. Εκεί θα μπορείτε να ελέγχετε τις γνωστές ήδη συνταγές και να αγοράσετε καινούριες για νέα δώρα.

Υπάρχει η καθημερινή και η γενική κατάταξη, όπου μπορείτε να συναγωνιστείτε με όλους τους άλλους παίκτες για τα πιο πολλά αυγά. Οι πρώτοι παίκτες θα λάβουν ειδικές ανταμοιβές επιπλέον (επιδράσεις, βραβεία) την επόμενη ημέρα.


Ταΐζοντας την κότα

MythicalHen2020.png

Για να πάρετε ένα αυγό, πρέπει να διαλέξετε τρεις τύπους τροφής της κότας. Η σειρά επιλογής και τοποθέτησης στο πιάτο της, δεν παίζει ρόλο όπως επίσης μπορείτε να διαλέξετε τον ίδιο τύπο τροφής παραπάνω από μία φορά.

Αφού επιλέξετε το μείγμα σας, απλά κάνετε κλικ στο "Τάισμα", ώστε να προσφέρετε τις λιχουδιές στην αχόρταγη κότα. Ανάλογα με τον συνδυασμό τροφών, θα γεννήσει ένα αυγό με μία συγκεκριμένη ανταμοιβή. Αν αυτή ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήσατε αυτόν τον συνδυασμό με την κότα σας, τότε θα προστεθεί αυτόματα στο βιβλίο των συνταγών σας. Η κότα σας δεν είναι συνηθισμένο πτηνό, οπότε δεν μπορείτε να δοκιμάσετε απλά συνταγές που σας είπαν άλλοι ιδιοκτήτες κότας. Πρέπει να ανακαλύψετε τους δικούς σας συνδυασμούς για να ικανοποιήσετε την κότα σας.

Μόλις ολοκληρωθεί τα τάισμα, το αυγό που βγαίνει θα σπάσει και θα σας αποκαλύψει την ανταμοιβή σας. Δεν θα μπορέσετε να ταΐσετε εκ νέου την κότα αν δεν παραλάβετε πρώτα την ανταμοιβή σας.

Πως να μαζέψετε τροφές για την κότα

Collecting feed.png

Θα βρίσκετε τυχαίως επιπλέον τροφές για την κότα, καθώς θα εκτελείτε διάφορες ενέργειες μέσα στο παιχνίδι.


  • Επιθέσεις και Άμυνες
  • Στρατολόγηση μονάδων
  • Έρευνες
  • Κατασκευή κτηρίων
  • Εξαπόλυση θεϊκών δυνάμεων (ξόρκια)

Η ποσότητα της τροφής, που μπορείτε να βρείτε δωρεάν, περιορίζεται σε 10 ανά ημέρα. Μπορείτε να αγοράσετε όσα επιπλέον συστατικά θέλετε δαπανώντας χρυσό, αν και η τιμή του κάθε συστατικού θα προσαυξάνεται της βασικής, μετά από κάθε αγορά (και θα επανέρχεται στη βασική τα μεσάνυχτα).

Όνομα Εικόνα Βασική τιμή Σπανιότητα
Καλαμπόκι
Symbol corn.png
60 κανονική
Χόρτο
Symbol grass.png
60 κανονική
Ψωμί
Symbol bread.png
60 κανονική
Σκουλήκια
Symbol worms.png
60 κανονική
Μαρούλι
Symbol lettuce.png
90 Σπάνια
Βατόμουρα
Symbol berries.png
90 Σπάνια
Άνθη
Symbol blossoms.png
90 Σπάνια
Μέλι
Symbol honey.png
90 Σπάνια

Βιβλίο συνταγών

MythicalHen2018Recipe.png

Το βιβλίο συνταγών αποθηκεύει αυτόματα όλους τους συνδυασμούς που έχετε βρει και δείχνει ποια διατροφή οδηγεί σε ποιο είδος ανταμοιβής για το πτηνό σας. Μπορείτε επίσης να δείτε εύκολα εδώ που τα συστατικά που λείπουν για μια συγκεκριμένη συνταγή που έχετε ήδη ανακαλύψει. Αν έχετε όλα τα απαιτούμενα είδη διατροφής για την κότα σας, μπορείτε να τα προσθέσετε αμέσως στο μπολ, απλά πατώντας το κουμπί δίπλα στα συστατικά.

Τώρα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε μια συνταγή για κάποια συγκεκριμένη ανταμοιβή. Η συνταγή αυτή θα περιέχει ένα τυχαίο επίπεδο της ανταμοιβής αυτής.

Σε δεδομένη χρονική στιγμή κατά την εξέλιξη της εκδήλωσης, θα εμφανιστεί ένα αντικείμενο που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε συγκεκριμένη προς τούτο, αγορά της εκδήλωσης. Αυτό το αντικείμενο θα σας επιτρέπει να ανακαλύψετε 15 συνολικά νέες συνταγές, χρησιμοποιώντας συστατικά διαφορετικής σπανιότητας. Η επίδραση αυτή θα λέγεται "Η Γνώση του Αγρότη".

Η Γνώση του Αγρότη

Easter 2018 award boost.png

Μία συγκέντρωση πεπειραμένων αγροτών παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στους τύπους τροφής που πρέπει να συνδυάσετε για να λάβετε πολύτιμες ανταμοιβές.

1 τυχαία συνταγή επιπέδου 1 (συνταγή με 3 σπάνια συστατικά)
2 τυχαίες συνταγές επιπέδου 2 (συνταγές με 2 σπάνια συστατικά)
4 τυχαίες συνταγές επιπέδου 3 (συνταγές με 1 σπάνιο συστατικό)
8 τυχαίες συνταγές επιπέδου 4 (συνταγές χωρίς σπάνια συστατικά)

Κατάταξη

Ranking2.png

Όλοι οι παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν ο ένας ενάντια στον άλλον όσον αφορά τις παραχθείσες ανταμοιβές σε καθημερινή βάση. Κάθε φορά που φτιάχνετε μια ανταμοιβή, θα λάβετε ένα συγκεκριμένο νούμερο από Πόντους Αρμονίας της κότας (μέχρι 10 πόντους). Η κατάταξη βασίζεται σε αυτούς τους πόντους. Δεν έχει σημασία ποια ανταμοιβή φτιάξατε, έχετε πάντα τις ίδιες πιθανότητες να πάρετε πόντους.

Αμέσως μόλις φτιάξετε την πρώτη σας ανταμοιβή της ημέρας, θα λάβετε την θέση σας στην καθημερινή κατάταξη. Ο νικητής της ημέρας (κατάταξη 1) θα κερδίσει ένα βραβείο και μια επίδραση. Κάθε μέρα στις 20:00 μ.μ. η κατάταξη θα αξιολογείται και θα μηδενίζεται. Τα βραβεία θα παραδίδονται αμέσως μετά το πέρας της αξιολόγησης.

Βραβείο: Αυγοσπάστης της ημέρας

Daily award.png

Η γενική κατάταξη θα είναι περίπου η ίδια με την καθημερινή κατάταξη αλλά δεν θα μηδενίζεται. Θα μείνει μέχρι να τελειώσει η εκδήλωση. Οι πρώτοι 10 παίκτες στην γενική κατάταξη θα λάβουν μερικές πρόσθετες ανταμοιβές αμέσως μόλις λήξει η εκδήλωση. Οι ανταμοιβές θα είναι ανάλογες με την θέση του παίκτη στην γενική κατάταξη, το οποίο σημαίνει ότι οι πρώτοι 4 παίκτες για παράδειγμα, θα ανταμειφθούν με ειδικές επιθετικές βελτιώσεις με διαφορετική ισχύ και αποκλειστικά μοναδικά βραβεία.

Βραβεία για τους πρώτους 4 παίκτες στην γενική κατάταξη:

Ο κυρίαρχος των αυγών

Κατάταξη 1 Κατάταξη 2 Κατάταξη 3 Κατάταξη 4
Overall award 1.png Overall award 2.png Overall award 3.png Overall award 4.png

Επιπλέον ανταμοιβές

Σαγηνευτής της Κότας

Δημιουργός 1 αυγού Δημιουργός 5 αυγών Δημιουργός 25 αυγών Δημιουργός 50 αυγών
Created reward 1.png Created reward 5.png Created reward 25.png Created reward 50.png

Αναλυτής Στοιχείων

Εύρεση 1 συνταγής Εύρεση 10 συνταγών Εύρεση 25 συνταγών Εύρεση 50 συνταγών
Found recipe 1.png Found recipe 10.png Found recipe 25.png Found recipe 50.png

Γλυκό Ράμφος!
Ταΐσατε μόνο μέλι την Μυθική Κότα 3 φορές στη σειρά.

1η φορά
Easter award honey.png

Δύναμη των Λουλουδιών
Ταΐσατε μόνο άνθη την Μυθική Κότα, 3 φορές στη σειρά.

1η φορά
Easter award flowers.png

Χρυσή Κότα
Ανακαλύψατε όλες τις συνταγές της Μυθικής Κότας

1η φορά
Easter award golden hen.png

Ανταμοιβές Προόδου

Όλοι οι παίκτες που δημιούργησαν συγκεκριμένες ποσότητες αυγών, θα λάβουν τις παρακάτω ανταμοιβές:

Ποσότητα αυγών Ανταμοιβή
25 Administrator reward.png Θα λάβετε τις υπηρεσίες του Διαχειριστή για 2 εβδομάδες.
50 Ανάλογα με την έκδοση της εκδήλωσης θα λάβετε:

Hero mihalis active.png Αποκλειστικό Ήρωα ή
Overall culture level.png ένα ολόκληρο επίπεδο πολιτισμού.