Ο Τροχός Χρόνου της Φύσης 2017

Από Wiki Grepolis GR
Jump to navigation

Πως μοιάζει

Nwot2017.png

Περίοδος Εκδήλωσης

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα από 12 Ιουνίου 2017 έως και τις 6 Ιουλίου 2017.

Περιγραφή

Η εκδήλωση Τροχός Χρόνου της Φύσης περιέχει 24 τροχούς. Κάθε μέρα έχετε τη δυνατότητα ν' ανοίγετε ένα νέο τροχό. Αφού κάνετε κλικ σε μια μέρα, εμφανίζεται ο αντίστοιχος τροχός της μέρας στο δεξί μέρος της οθόνης. Κάθε τροχός περιέχει έξι διαφορετικά βραβεία κι ένα ιερό κλαδί. Συλλέξτε πέντε ιερά κλαδιά για να λάβετε και τους πέντε Συμβούλους για μια εβδομάδα δωρεάν ή, αν παίζετε σε κόσμο με ήρωες, το βραβείο σας θα είναι ένας νέος αποκλειστικός ήρωας, ο "Δαίδαλος"
Περιστρέφετε τον τροχό επιλέγοντας το πλήκτρο στη μέση και περιμένετε μέχρι να σταματήσει από μόνος του. Θα εμφανιστεί ένα βραβείο στο κέντρο μετά από ένα σύντομο κινούμενο σχέδιο. Η πρώτη περιστροφή της τρέχουσας ημέρας είναι πάντα δωρεάν, μπορείτε όμως να περιστρέψετε περισσότερες φορές ξοδεύοντας χρυσό. Το βραβείο που λαμβάνετε κάθε φορά είναι τυχαίο. Θα πρέπει να συλλέξετε το βραβείο πριν περιστρέψετε ξανά το τροχό.
Ο τροχός μπορεί να ανατροφοδοτηθεί με όλα τα προηγούμενα βραβεία ξοδεύοντας χρυσό.
Μετά τη πρώτη περιστροφή του τροχού, η διακόσμηση στο φόντο θα ξεκλειδώσει. Ξεκλειδώνοντας τις διακοσμήσεις θα σας δοθεί το βραβείο "Γυρνώντας Πίσω το Χρόνο".

Πως να ξεκινήσετε την εκδήλωση

Κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο της εκδήλωσης στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης για να την ανοίξετε.

Nwot2016 icon.png

Πως να ανοίξετε μια ημέρα

Καθώς μετακινείτε το ποντίκι πάνω το εικονογραφημένο σκηνικό, ακίδες θα εμφανίζονται σε όλη την οθόνη της εκδήλωσης, ενώ κάθε ακίδα περιέχει έναν αριθμό (1 έως 24). Αν κάνετε κλικ σε μια ακίδα, ο Τροχός της Τύχης εκείνης της ημέρας θα ανοίξει στη δεξιά πλευρά, δίπλα από το δέντρο. Για να ανοίξετε το τροχό στην αντίστοιχη ημέρα, απαιτείται να έχουν περάσει οι αντίστοιχες ημέρες.

Τρέχουσα Ημέρα

Η ακίδα της τρέχουσας ημέρας τονίζεται με χρυσό χρώμα.

Winter2015 current.png

Προηγούμενες Ημέρες

Ακίδες προηγούμενων ημερών οι οποίες περιέχουν τουλάχιστον ένα βραβείο παρουσιάζονται με μπλε χρώμα.

Winter2015 past.png

Αποθήκευση βραβείων

Δε χρειάζεται να αποδέχεστε αμέσως τα βραβεία. Έχετε τη δυνατότητα να τα αποθηκεύετε στο τροχό μέχρι να τελειώσει η εκδήλωση.

Winter2015 collect.png

Διακοσμήσεις

Κάθε φορά που κάνετε τη περιστροφή της ημέρας, θα προστίθεται στο σκηνικό μία νέα διακόσμηση (ειδική για κάθε ημέρα).

Περιστρέφοντας το τροχό

Αρχικά, υπάρχει μόνο ένα κουμπί "περιστροφής" στο κέντρο του τροχού αν έχετε δωρεάν περιστροφή.
Πατώντας αυτό το πλήκτρο θα κάνει μια ελαφριά περιστροφή γύρω από όλα τα διαθέσιμα βραβεία (εκτός από εκείνα που έχουν ήδη ληφθεί).
Όταν σταματά το κινούμενο σχέδιο, το κουμπί στο κέντρο θα ξεθωριάσει και το βραβείο που έχετε κερδίσει μετακινείται στο κέντρο.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στο βραβείο και είτε να το αποθηκεύσετε, είτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα στην ενεργή πόλη, ή να το διαγράψετε. Μπορείτε επίσης να το αφήσετε εκεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και να το χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Αναπλήρωση

Όταν αποκτήσετε και τα 6 βραβεία ενός τροχού, μπορείτε να τον αναπληρώσετε τη πρώτη φορά με 50 χρυσά. Μετά από αυτό η τιμή αυξάνεται. Μπορείτε να αναπληρώστε τον τροχό νωρίτερα (π.χ. αφού συλλέξετε όλα τα επιθυμητά βραβεία και θέλετε να αποκτήσετε ξανά). Να έχετε στο νου σας, πως η τιμή για τη λειτουργία αυτή αυξάνεται σε κάθε χρήση, και επανέρχεται στα 50 χρυσά, τα μεσάνυχτα.

Ιερά Κλαδιά

Σε αυτήν την εκδήλωση υπάρχει επίσης η ένδειξη της συλλογής των "ιερών κλάδων". Παρουσιάζει τη πρόοδο μέχρι να ξεκλειδώσετε τους δωρεάν Συμβούλους ή στους κόσμους με ήρωες, τον "Δαίδαλο". Όταν έχετε συλλέξει όλα τα κλαδιά θα σας δοθεί το βραβείο “Δώρο της Φύσης"

Nwot2016 branch.png

Συλλογή Ιερών Κλαδιών

Κάθε βραβείο ημέρας συνοδεύεται με ένα "ιερό κλαδί". Αν λάβετε αυτό το βραβείο θα λάβετε και το ιερό κλαδί.
Όταν λάβετε και τα 5 ιερά κλαδιά, δεν θα προστεθούν άλλα σε κανένα τροχό. Επίσης, οι σύμβουλοι/Δαίδαλος θα αλλάξουν από γκρι σε έγχρωμη απεικόνιση.
Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της αναπλήρωσης δεν αναπληρώνονται ήδη συλλεχθέντα ιερά κλαδιά!

Κόστη πρόσθετων περιστροφών

Η πρώτη περιστροφή της τρέχουσας ημέρας είναι πάντα δωρεάν. Η δυνατότητα πρόσθετων περιστροφών στοιχίζει χρυσό. Η πρώτη περιστροφή είναι δωρεάν, η επόμενη στοιχίζει 100 χρυσά, και η κάθε επόμενη στοιχίζει 100 χρυσά περισσότερα από τη προηγούμενη.

Περιστροφή Featureicons02 2.08.png
1 Δωρεάν
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500

Αν χάσατε τη περιστροφή της προηγούμενης ημέρα, η πρώτη περιστροφής σε εκείνο το τροχό στοιχείζει 100 χρυσά. Κάθε επιπρόσθετη περιστροφή στοιχίζει 100 χρυσά περισσότερα από τη προηγούμενη.

Περιστροφή Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Αυτό σημαίνει πως η δεύτερη περιστροφή στοιχίζει 100 χρυσά για τη τρέχουσα ημέρα. Αν ξεχάσετε να τον περιστρέψετε, το κόστος περιστροφής θα είναι 200 χρυσά την επόμενη ημέρα.

Αντίστροφη μέτρηση

Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη για λίγο χρόνο, από 12/06/2017 έως και 06/07/2017. Ο υπολοιπόμενος χρόνος είναι πάντα ορατός, κι εμφανίζεται ως αντίστροφος μετρητής στη πάνω αριστερή πλευρά της οθόνης της εκδήλωσης. Όταν ολοκληρωθεί ο χρόνος, δεν θα είναι πια δυνατό να ανοίξετε το παράθυρο. Να ξέρετε πως πρέπει να συλλέξετε όλα τα υπόλοιπα βραβεία που έχετε αποθηκεύσει στο τροχό πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος συλλογής τους μετά.

Mobile App

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη και στην εφαρμογή για φορητές συσκευές, όταν ξεκινήσουμε την εκδήλωση παγκόσμια. Ρίξτε μια ματιά, γιατί στην εφαρμογή αρκεί να γυρίσετε το τροχό μόνο με το δάχτυλο!

Βραβεία

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης μπορείτε να κερδίσετε δύο διαφορετικούς τύπους βραβείων. Το πρώτο ονομάζεται "Γυρίζοντας το χρόνο πίσω", το οποίο παρέχεται αφού περιστρέψετε το τροχό 3/6/12/24 φορές. Το άλλο βραβείο, που ονομάζεται "Δώρο της Φύσης", παρέχεται αφού συλλεχθούν όλα τα ιερά κλαδιά.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω

3 Περιστροφές 6 Περιστροφές 12 Περιστροφές 24 Περιστροφές
Nfot2016 lvl1.png Nfot2016 lvl2.png Nfot2016 lvl3.png Nfot2016 lvl4.png

Δώρο της Φύσης

Nfot2016 collector.png