Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Προσομοιωτής

Αγορά

Θέλετε να μάθετε πως θα τα πάτε σε μια επερχόμενη μάχη; Υπάρχει ο Προσομοιωτής μάχης στην Αγορά. Αν έχετε πάρει ανίχνευση από τον αντίπαλο και γνωρίζετε τι μονάδες θα αντιμετωπίσετε αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να μάθετε αν θα κερδίσετε και πόσες απώλειες θα έχετε.

Προσομοιωτής

Πηγαίνετε στην καρτέλα του Προσομοιωτή στην Αγορά. Προσθέστε τις μονάδες που στέλνετε και όλες τις μονάδες του αντιπάλου. Αν εμπλέκονται Θεοί/Θεές μπορείτε να επιλέξετε και να διαλέξετε και τις μυθικές μονάδες.

Το ηθικό δείχνει πόσο καλά θα πολεμήσουν τα στρατεύματά σας. Οι θεϊκές δυνάμεις μπορούν να επηρεάσουν το ηθικό. Το νούμερο θα είναι ανάμεσα στο 30 και στο 100. Η τύχη δημιουργείται τυχαία για κάθε μάχη, και είναι ανάμεσα στο -30 και το 30. Η τύχη επηρεάζει μόνο τον επιτιθέμενο. Αν έχετε για παράδειγμα 30% τύχη, τότε τα στρατεύματά σας θα πολεμήσουν κατά 30% πιο αποτελεσματικά. Το «Τείχος πόλης» είναι το επίπεδο του τείχους του αμυνόμενου.

Αν δεν είστε σίγουρος για το τι έχει ο αντίπαλός σας, τότε μπορείτε να πειραματιστείτε με τον προσομοιωτή και να εισάγετε διαφορετικά σενάρια, έτσι ώστε να δείτε ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό. Αυτό δουλεύει επίσης αν είστε ο αμυνόμενος και όχι η επιτιθέμενος.

Μπορείτε επίσης να εισάγετε διαφορετικούς παράγοντες όπως μοναδικά κτήρια (Πύργος) και χαρακτηριστικά του προνομιακού λογαριασμού, για να υπολογίσετε την έκβαση της μάχης με μεγαλύτερη ακρίβεια.