Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αν ψάχνετε την προηγούμενη έκδοση της εκδήλωσης Σπαρτιάτες Εκτελεστές, παρακαλούμε να δείτε την σελίδα Σπαρτιάτες Εκτελεστές 2015.

Wiki logo assassins-gr.png

Η νέα εκδήλωση "Σπαρτιάτες Εκτελεστές" είναι η συνέχεια της ιστορίας της προηγούμενης εκδήλωσης "Διοικητής της Ρώμης".

Ένας ογκώδης Ρωμαϊκός στρατός επελαύνει προς τις πόλεις σας. Αλλά υπάρχει ελπίδα! Η λεγεώνα των Σπαρτιατών Εκτελεστών προσφέρει τις υπηρεσίες της σε σας και σε άλλους άρχοντες. Θα εργαστείτε μαζί με άλλους παίκτες, διοικώντας τους εκτελεστές ώστε να εκτελέσουν τους Ρωμαίους στρατιώτες έναν προς έναν, υπερασπιζόμενοι τα Ελληνικά νησιά και κερδίζοντας σπουδαίες ανταμοιβές!

Θα επιλέγετε τους στόχους που θα εξοντώνετε με τα βέλη των Εκτελεστών, εσείς οι ίδιοι. Θα κερδίζετε Μάρκες Μάχης τις οποίες θα ανταλλάσσετε με ισχυρές ανταμοιβές. Θα λαμβάνετε Πόντους Τιμής για την Ημερήσια Κατάταξη και ταυτόχρονα όλοι μαζί θα ξεκλειδώνετε στόχους Κοινότητας. Για να ξεκλειδώσετε τους στόχους της Κοινότητας με τους άλλους παίκτες του κόσμου σας θα πρέπει να συλλέγετε όλοι μαζί τους Πόντους Τιμής καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το πεδίο μάχης

Spartan Assassins main18.jpg

Οι ρωμαϊκές Κοόρτεις που βαδίζουν προς τις πόλεις σας φαίνονται στο πεδίο της μάχης. Εδώ μπορείτε να δείτε τους τρεις διαφορετικούς τύπους στρατευμάτων από τα οποία απαρτίζονται. Κάθε τύπος στρατεύματος εμφανίζεται με διαφορετικό σύμβολο.

Σύμβολο Επεξήγηση
Assassins 2015 button cavalry.png
Ιππέας
Assassins 2015 button legionary.png
Λεγεωνάριος
Assassins 2015 button sapper.png
Σκαπανέας

Μπορείτε να επιλέξετε ποιες μονάδες θα εξοντώσουν οι εκτελεστές σας με τα τόξα τους, έτσι ώστε να λαμβάνετε διαφορετικούς πόντους και φορτίο.

Απλά κλικάρετε πάνω στο σύμβολο του στόχου ώστε να τον εξοντώσετε. Θα λάβετε από 2 έως 20 Πόντους Τιμής και διάφορα αντικείμενα σε τυχαία βάση. Επιπλέον αυτών, μερικές φορές θα ανακαλύπτετε ειδικά λάφυρα. Κάθε φορά που στοχεύετε έναν εχθρό, αυτό θα σας κοστίζει ένα βέλος από την φαρέτρα σας.

Ειδικά λάφυρα

Κάθε φορά που εξοντώνετε έναν Ρωμαίο έχετε μία πιθανότητα να βρείτε ένα ειδικό λάφυρο. Αυτό μπορεί να είναι από κάτι απλό όπως ένα επιπλέον βέλος έως ένα Τρόπαιο που θα αποτελεί μέρος μίας από τις Συλλογές. Το βέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στοχεύσετε έναν άλλον εχθρό. Το είδος του Τροπαίου που τυχόν κερδίσετε, θα εξαρτάται από το είδος του στρατεύματος που εξοντώσατε.

Συλλογές Τροπαίων

Spartan Assassins Trophies 2021.png

Υπάρχουν τρεις Συλλογές Τροπαίων, κάθε συλλογή απαρτίζεται από 10 κομμάτια. Μπορείτε να βρείτε τα τρόπαια σκοτώνοντας Ρωμαίους εχθρούς. Μόλις ολοκληρώσετε μία Συλλογή θα λάβετε μοναδικές αμοιβές, Θεία Στρατηγική Μάχης και Επέκταση Γης, καθώς και ένα ξεχωριστό βραβείο για κάθε συλλογή.

Υπάρχει, επίσης, ένα μοναδικό βραβείο που απονέμεται στον πρώτο παίκτη, σε κάθε κόσμο, που θα συμπληρώσει μία από τις συλλογές (δείτε τη Λίστα των Βραβείων).

Για να πάρετε ένα τρόπαιο μιας συγκεκριμένης συλλογής, σκοτώστε έναν στρατιώτη του αντίστοιχου τύπου στρατεύματος.


Τύπος Στρατεύματος Τύπος Ληφθέντος Τρόπαιου
Assassins 2015 armor cavalry.png Τρόπαιο Ιππικού
Assassins 2015 armor legionary.png Τρόπαιο Λεγεωνάριου
Assassins 2015 armor sapper.png Τρόπαιο Σκαπανέα

Νέοι Στόχοι και οθόνη βολών

Κάθε μέρα τα μεσάνυχτα, θα έχετε 15 νέους στόχους δωρεάν, όπως επίσης και όταν σκοτώσετε όλους τους εχθρούς μέσα στο πεδίο.

Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε τους στόχους απλώς πατώντας το κουμπί του πεδίου "Νέοι Στόχοι", το οποίο θα κοστίζει μερικές Μάρκες Μάχης. Η χρήση της ανανέωσης των στόχων είναι μία προσέγγιση τακτικής που μπορεί να αποδώσει πλεονεκτήματα σε αρκετές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα:

  • Επιλέξτε "Νέοι στόχοι" όταν προσπαθείτε να συμπληρώσετε μία συγκεκριμένη συλλογή. Για παράδειγμα, προσπαθείτε να συμπληρώσετε την Συλλογή του Λεγεωνάριου και έχετε ήδη εξοντώσει όλους τους Λεγεωνάριους στο πεδίο μάχης.
  • Έχετε εξοντώσει όλους τους στόχους υψηλής αξίας στο πεδίο μάχης και θέλετε μία ακόμη ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερους Πόντους Τιμής ή Μάρκες Μάχης.
Spartan Assassins Community Goals.jpg

Η Οθόνη Βολών παρουσιάζει το σύνολο των Μαρκών Μάχης και των Πόντων Τιμής που λαμβάνετε όταν εξοντώνετε έναν στόχο. Τα λευκά κρανία δείχνουν το σύνολο των πόντων που έχετε κερδίσει από το τρέχον πεδίο μάχης. Το χρυσό κρανίο δείχνει τους πόντους που λάβατε από τον τελευταίο στρατιώτη που σκοτώσατε.

Μάρκες Μάχης και Κατάστημα

Σκοτώνοντας Ρωμαίους στρατιώτες κερδίζετε Μάρκες Μάχης. Για κάθε έναν που εξοντώνετε, θα λαμβάνετε μεταξύ 2 και 20 Μαρκών Μάχης.

Spartan Assassins Shop.jpg


Το Κατάστημα Μαρκών Μάχης σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε τις Μάρκες Μάχης, που με κόπο κερδίσατε, με διάφορες ανταμοιβές. Αυτές οι ανταμοιβές μπορούν να αποθηκευτούν μετά στα Αποθέματά σας, εκτός αν αποφασίσετε να τις ενεργοποιήσετε άμεσα. Το κόστος κάθε ανταμοιβής ποικίλλει ανάλογα με το είδος της. Το παραπάνω κατάστημα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση στην οποία τρέχει η εκδήλωση.

Βέλη & Φαρέτρα

Τα βέλη χρησιμοποιούνται από τους εκτελεστές σας για να εξουδετερώσουν τους Ρωμαίους στρατιώτες. Η μέγιστη χωρητικότητα της φαρέτρας σας είναι 10 βέλη. Μπορείτε να λάβετε επιπλέον βέλη με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, η φαρέτρα σας αναπληρώνεται με 10 βέλη.
  • Μερικές φορές θα βρίσκετε ένα βέλος, ως ειδικό λάφυρο, καθώς εξοντώνετε έναν εχθρό.
  • Μπορείτε να αγοράσετε 5 βέλη με Χρυσό.

Σκορ Κοινότητας (Πόντοι Τιμής)

Spartan Assassins Community Goals.jpg

Το Σκορ της Κοινότητας λογαριάζει τους Πόντους Τιμής που συγκεντρώνονται από όλους τους παίκτες του Κόσμου. Υπάρχουν πέντε στόχοι Κοινότητας σε κάθε κόσμο για τα οποία θα παλέψετε. Καθένα από αυτά έχει μία μοναδική ανταμοιβή με μακρά επίδραση. Κάθε στόχος απεικονίζεται με το δικό του σύμβολο.

Σύμβολο Επεξήγηση
Assassins 2015 community effect lvl1.png Η παραγωγή πόρων σε όλες τις πόλεις αυξάνεται κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύονται ή κατακτώνται ενώ η επίδραση ισχύει, θα επωφεληθούν επίσης από αυτήν.

Assassins 2015 community effect lvl2.png Η χρόνος κατασκευής των κτηρίων μειώνεται σε όλες τις πόλεις κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύονται ή κατακτώνται ενώ η επίδραση ισχύει, θα επωφεληθούν επίσης από αυτήν.

Assassins 2015 community effect lvl3.png Ο χρόνος στρατολόγησης των μονάδων μειώνεται σε όλες τις πόλεις κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύονται ή κατακτώνται ενώ η επίδραση ισχύει, θα επωφεληθούν επίσης από αυτήν.

Assassins 2015 community effect lvl4.png Η παραγωγή εύνοιας αυξάνεται σε όλες τις πόλεις κατά 60% για 5 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύονται ή κατακτώνται ενώ η επίδραση ισχύει, θα επωφεληθούν επίσης από αυτήν.

Assassins 2015 community effect lvl5.png Θα λαμβάνετε 50% περισσότερους πόντους μάχης από όλες τις πόλεις σας επί 2 εβδομάδες.

Πόλεις που ιδρύονται ή κατακτώνται ενώ η επίδραση ισχύει, θα επωφεληθούν επίσης από αυτήν.

Ημερήσια Κατάταξη (Πόντοι Τιμής)

Όλοι οι παίκτες συναγωνίζονται μεταξύ τους για τους περισσότερους κερδισμένους Πόντους Τιμής, σε καθημερινή βάση. Κάθε φορά που εξοντώνετε έναν Ρωμαίο στρατιώτη, κερδίζετε από 2 έως 20 Πόντους Τιμής και η κατάταξή σας βασίζεται σε αυτούς τους Πόντους Τιμής.

Αμέσως μόλις κερδίσετε τους πρώτους Πόντους Τιμής της ημέρας, θα μπαίνετε στην ημερήσια κατάταξη. Ο παίκτης που έρχεται πρώτος στο τέλος της ημέρας θα κερδίζει μία ανταμοιβή και ένα βραβείο. Κάθε μέρα στις 8 το βράδυ η κατάταξη υπολογίζεται και μετά μηδενίζεται. Οι ανταμοιβές και τα βραβεία απονέμονται μόλις ολοκληρωθεί η αποτίμηση της κατάταξης.

Βραβείο: Κύριος των Εκτελεστών
Assassins 2015 award master assassin.png

Λίστα των Βραβείων

Σύμβολο Επεξήγηση
Assassins 2015 award master collector.png Βραβείο για τον πρώτο παίκτη που συμπλήρωσε μια συλλογή στο τρέχοντα κόσμο.
Assassins 2015 award killed cavalry.png Βραβείο που δίδεται σε παίκτες που εξοντώνουν 10/25/55/90 Iππείς
Assassins 2015 award killed legionary.png Βραβείο που δίδεται σε παίκτες που εξοντώνουν 10/25/55/90 Λεγεωνάριους
Assassins 2015 award killed engineer.png Βραβείο που δίδεται σε παίκτες που εξοντώνουν 10/25/55/90 Σκαπανείς
Assassins 2015 award collection rider.png Βραβείο που δίδεται για την συμπλήρωση της συλλογής Ιππέα
Assassins 2015 award collection legionary.png Βραβείο που δίδεται για την συμπλήρωση της συλλογής Λεγεωνάριου
Assassins 2015 award collection sapper.png Βραβείο που δίδεται για την συμπλήρωση της συλλογής Σκαπανέα