Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πως θα φαίνεται:

650px-Xmas 2014.jpg

Περίοδος εορτασμού

1η Δεκεμβρίου - 31η Δεκεμβρίου

Περιγραφή:

Υπάρχουν 24 δώρα πάνω στο δέντρο. Κάθε μέρα θα μπορείτε να ανοίγετε ένα νέο δώρο. Αφού κάνετε κλικ σε μία μέρα θα εμφανιστεί ο Τροχός της Θεάς Τύχης στη δεξιά πλευρά του παραθύρου. Κάθε τροχός περιέχει έξι διαφορετικές ανταμοιβές και ένα θραύσμα. Συλλέξτε πέντε θραύσματα, προκειμένου να πάρετε τους πέντε συμβούλους για μία εβδομάδα δωρεάν.
Πατώντας το κουμπί στη μέση του τροχού μπορείτε να το γυρίσετε. Η ανταμοιβή θα εμφανιστεί στη μέση μετά από μία κινούμενη εικόνα μικρής διάρκειας. Το πρώτο γύρισμα για την τρέχουσα ημέρα είναι πάντα δωρεάν, μπορείτε να κάνετε περισσότερα γυρίσματα χρησιμοποιώντας χρυσό. Είναι εντελώς τυχαία η ανταμοιβή που θα πάρετε. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί διακοπής στη μέση του τροχού για να σταματήσει την κίνηση. Θα πρέπει να συλλέξετε την ανταμοιβή για να μπορέσετε να γυρίσετε πάλι τον τροχό.
Μετά το πρώτο γύρισμα του τροχού θα ξεκλειδωθεί ένα διακοσμητικό στοιχείο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Καθώς ξεκλειδώνετε διακοσμητικά στοιχεία θα σας χορηγηθεί το βραβείο "Τυχερός Κυβερνήτης".

Πως θα ανοίξετε το ημερολόγιο

Κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο της εκδήλωσης, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για να ανοίξει το ημερολόγιο.

Christmas2014 icon.jpg

Πως να ανοίξετε μια ημέρα

Με το που θα μετακινήσετε το ποντίκι σας πάνω από την εικονογραφημένη σκηνή, καρφίτσες θα εμφανιστούν πάνω στο παράθυρο του ημερολογίου, κάθε καρφίτσα θα περιέχει ένα νούμερο (1 έως 24). Εάν πατήσετε πάνω σε μια καρφίτσα, ο Τροχός της Τύχης θα ανοίξει για εκείνη την ημέρα στην δεξιά πλευρά, δίπλα στο δέντρο. Για να ανοίξετε μια μέρα, θα πρέπει η αντίστοιχη μέρα να έχει φτάσει.

Τρέχουσα ημέρα

Η καρφίτσα για την τρέχουσα ημέρα επισημαίνεται με χρυσό χρώμα.

Pin premium.png

Προηγούμενες μέρες

Οι καρφίτσες των τελευταίων ημερών που εξακολουθούν να περιέχουν τουλάχιστον μία ανταμοιβή εμφανίζονται με μπλε χρώμα.

Pin current-day.png

Αποθηκευμένες ανταμοιβές

Δεν χρειάζεται να αποδεχτείτε την ανταμοιβή άμεσα. Μπορείτε να "αποθηκεύσετε" τις ανταμοιβές σας στον Τροχό, μέχρι να τελειώσει η εκδήλωση.

Pin collect.png

Διακόσμηση

Αμέσως μόλις γυρίσετε τον Τροχό για πρώτη φορά, ένα νέο και ξεχωριστό για κάθε μέρα, διακοσμητικό αντικείμενο θα προστεθεί στο σκηνικό.

Πώς να συλλέξετε μια ανταμοιβή

Αρχικά, υπάρχει μόνο ένα κουμπί "Περιστροφή" στη μέση του τροχού, αν έχετε μια δωρεάν περιστροφή.
Πατώντας αυτό το κουμπί, θα κάνει μία γραφική περιστροφή επισημαίνοντας τις διαθέσιμες ανταμοιβές (όχι αυτές που έχουν ήδη ληφθεί). Το κουμπί «Περιστροφή» θα αλλάζει σε «Stop» κατά τη διάρκεια της κίνησης. Πατώντας αυτό το κουμπί, θα σταματήσει την περιστροφή νωρίτερα.
Όταν σταματήσει η κινούμενη εικόνα, το κουμπί στη μέση θα εξαφανιστεί και η επιλεγμένη ανταμοιβή κινείται στη μέση.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στην ανταμοιβή, να την αποθηκεύσετε στα Αποθέματα, να την χρησιμοποιήσετε άμεσα στην επιλεγμένη πόλη ή να την διαγράψετε. Μπορείτε επίσης να την αφήσετε εκεί για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και να την παραλάβετε αργότερα.
Εάν έχετε λάβει την ανταμοιβή, το κουμπί "Περιστροφή" θα εμφανιστεί και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ως κουμπί "Premium". Λαμβάνοντας την έκτη ανταμοιβή δεν θα εμφανίσει την κινούμενη εικόνα. Θα μεταφέρει αμέσως την τελευταία (έκτη) ανταμοιβή στη μέση.

Αναπλήρωση

Εάν έχετε λάβει όλες τις 6 ανταμοιβές του Τροχού, μπορείτε να ξαναγεμίσετε δαπανώντας χρυσά νομίσματα. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε το Τροχό νωρίτερα (π.χ. αφού παραλάβατε τη πιο επιθυμητή ανταμοιβή και επιθυμείτε να την αποκτήσετε ξανά).
Να θυμάστε όμως, ότι η τιμή αυτής της λειτουργίας θα αυξηθεί με κάθε χρήση, αν και η αρχική τιμή θα επανέλθει τα μεσάνυχτα.

Θραύσματα

Στην οθόνη του ημερολογίου, θα υπάρχει η "εμφάνιση θραυσμάτων", όπου θα δείχνει τη πρόοδο για να ξεκλειδωθούν οι 5 σύμβουλοι.

Shard1 small.png

Συλλογή θραυσμάτων

Κάθε ανταμοιβή της ημέρας περιέχει επίσης ένα «θραύσμα». Εάν λάβετε την ανταμοιβή, θα προστεθεί επίσης το θραύσμα στο ημερολόγιο, το οποίο θα ξεκλειδώσει τελικά τους πέντε συμβούλους για 7 ημέρες (δωρεάν). Μόλις λάβετε τους συμβούλους, τα θραύσματα δεν θα εμφανίζονται στον τροχό πια. Επίσης, οι σύμβουλοι μόλις ξεκλειδωθούν θα αλλάξουν από γκρι σε έγχρωμους. Χρησιμοποιώντας την λειτουργία της αναπλήρωσης, δεν θα αναπληρωθούν τα ήδη χρησιμοποιημένα θραύσματα!

Κόστος συμπληρωματικών περιστροφών

Η πρώτη περιστροφή της τρέχουσας ημέρας είναι δωρεάν. Επιπλέον περιστροφές κοστίζουν χρυσά νομίσματα. Εάν χάσετε την περιστροφή μιας προηγούμενης ημέρας, η πρώτη περιστροφή της ημέρας εκείνης που ξεχάστηκε, θα κοστίσει 50 χρυσά νομίσματα επίσης.

Περιστροφή Featureicons02 2.08.png
1 ή 2 50
3 100
4 150
5 200
6 250

Αντίστροφη μέτρηση

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από την 1η Δεκεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου του 2014. Ο υπολειπόμενος χρόνος θα είναι πάντα ορατός, θα εμφανίζεται ως μια αντίστροφη μέτρηση στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του ημερολογίου και θα μετράει αντίστροφα τις μέρες, ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα. Όταν λήξει ο χρόνος, δεν θα μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο ξανά. Λάβετε υπόψιν, ότι θα πρέπει να συλλεχθούν όλες οι ανταμοιβές που μπορεί να έχετε αποθηκεύσει στον τροχό πριν από την λήξη της αντίστροφης μέτρησης. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να συλλεχθούν αυτές τις ανταμοιβές αργότερα.

Εφαρμογή για κινητές συσκευές

Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για την κινητή συσκευή σας. Δείτε το, καθώς θα μπορείτε να γυρίσετε τον τροχό, χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας!

Christmas2014 2.jpg